اینو نصب کن:نقل قول:
http://rapidshare.com/files/151540716/MOBiDIV.416.cab
Printable View
اینو نصب کن:نقل قول:
http://rapidshare.com/files/151540716/MOBiDIV.416.cab
کمممممممممممک
گوشیم یه مشکلی پیدا کرده
صداش از اسپیکر (بالایی و پایینی) نمیاد
یعنی وقتی آهنگ رو پلی میکنم هیچ صدایی شنیده نمیشه ولی اگه هندزفری رو وصل کنم صدا از هندزفری میاد
یا وقتی به کسی زنگ میزنم یا کسی بهم زنگ میزنه هیچ صدایی رو نمیشنوم و اگه هندزفری رو وصل کنم صدا از هندزفری میاد
البته وقتی کسی بهم زنگ میزنه صدای زنگ خوردن گوشی پخش میشه از اسپیکر
تنظیمات صدا هم همگی دیفالت هستن .
هاردریست هم کردم
یه حالتی شده که انگار هندزفری بهش وصله ولی در واقع هیچی بهش وصل نیست
رامم Unoff تاریخ 1-12-2010 هست و توش آیکون هندزفری نیست
فکر میکنم مشکل از جک 3.5 باشه
جدا از این کیبورد هم شدیدا مشکل داره . همون مشکلی که بقیه دارن
کمک کنید خواهشا
سلام.من دیروز از تاکسی پیاده شدم بعد ال سی دی گوشیم محکم خورد تو در ماشین.3 تا خش بد افتاد روش.حالا میخام ببینم واسه این خشا حتمن باید ال سی دی عوض بشه یا نه رو ال سی دیش محافظ داره.من هر چی نگاه می
کنم نمیفهمم.یکی بگه چیکار کنم اخه تازه 3روزه گوشی رو خریدم.تو رو خدا کمککککککککککککککککککککککک کککککککککککککککککک:19:
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
راستی نمیتونم رمز بزارم روگوشی ارور میده واسه اینم کمک کنید.مرسییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییی یییییی
من اینا که نصب کردم مشکل sms و سایتهای فارسی حل شد ولی الان امکانش هست که بتونم با کیبورد خود موبایل فارسی تایپ کنم؟ وسطای تاپیک نوشته بود space و # را بزننین ولی من زدم هیچی نشد و فقط انگلیسی و عربی داره!نقل قول:
سلام خسته نباشید یه سوال دارم می خواستم ببینم نرم افزاری برای ایکس 1 هست که بشه زمان مکالمه رو کم کنی؟؟؟ مثلا حالت تایمر مانند داشته باشه؟؟؟ خواهش می کنم کمک کنید .ممنون
نقل قول:
برنامه ی resco keybord رو امتحان کن
finger keybord هم خوبه
یکی جواب منو بده اخه جفتش حیاتیه تو رو خدا زووووووووووووووووووووووود
---------- Post added at 08:01 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------
سلام.من دیروز از تاکسی پیاده شدم بعد ال سی دی گوشیم محکم خورد تو در ماشین.3 تا خش بد افتاد روش.حالا میخام ببینم واسه این خشا حتمن باید ال سی دی عوض بشه یا نه رو ال سی دیش محافظ داره.من هر چی نگاه می
کنم نمیفهمم.یکی بگه چیکار کنم اخه تازه 3روزه گوشی رو خریدم.تو رو خدا کمککککککککککککککککککککککک کککککککککککککککککک:19:
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
راستی نمیتونم رمز بزارم روگوشی ارور میده واسه اینم کمک کنید.مرسییییییییییییییییی �ییییییییییییییییییییییی � �یییییی
---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------
راستی نمیتونم رمز بزارم روگوشی ارور میده واسه اینم کمک کنید.مرسییییییییییییییییی �ییییییییییییییییییییییی � �یییییی
نقل قول:
سلام.
در مورد اول که نمیدونم چی بگم چون گوشی شما رو که ندیدم اما در مورد رمز گذاری شما وقتی میخوای رمز بزاری رو گوشی 2 تا حالت داره حالت اول 4 تا رقم از شما میگیره.اما حالت دوم رو اگر انتخاب کردید باید رمز انتخابی از حروف کوچک ,حروف بزرگ و اعداد استفاده کنی و اگر مخلوطی از سه حالت نباشه(یعنی مثلا" حروف بزرگ نداشته باشه یا ....) رمز رو از شما قبول نمیکنه.:11:
مرسی.درسته که باید ببینید ولی طبق این چیزایی که گفتم میتونید یه نظری بدید.فقط میخام بدونم رو ال سی دی محافظ هست یا نه همشونو میگم نه مال خودمو.من هر چی نگاه میکنم نمیبینم ولی.............................
نقل قول:
سلام.
مال من وقتی خریدم محافظ نداشت.:11: