نقل قول:
جدا ؟؟ و کجا نامحدود 1 مگ با این قیمت میده (نه ماهی 100-200) که مصرف منصفانه هم نداشته یاشه فعلا ؟ مخابرات 1 مگ میده الان یا جای دیگه که من خبر ندارم ؟؟؟
بعد از این هم من اصلا برای دوستمون نوشتم که مشکل سرعت داشت نوشتم که من مشکلی ندارم :)
Printable View
نقل قول:
جدا ؟؟ و کجا نامحدود 1 مگ با این قیمت میده (نه ماهی 100-200) که مصرف منصفانه هم نداشته یاشه فعلا ؟ مخابرات 1 مگ میده الان یا جای دیگه که من خبر ندارم ؟؟؟
بعد از این هم من اصلا برای دوستمون نوشتم که مشکل سرعت داشت نوشتم که من مشکلی ندارم :)
سرویس های نامحدود فن اوا خوبن، اما ماله زمانی بود که قیمت هاش پایین تر از اینا بود !
الان من 512 سه ماهه گرفتم حدود 130 تومن !! خب همین رو میرم با نهایت 80 تومن میدم نزدیک 30 گیگ ترافیک واسه روز میگیرمو شبانه هم داشته باشم (ISP های دیگه)
کلا قیمت سرویس های فن اوا بالاس، حتی محدود هاش
من چیزی از تموم شدن نامحدودم نمونده، بعدش میرم سراغ محدود
با يه مودم ديگه امتحان كن ببين شايد مشكل مودم باشه :n29: لطفا يه تست از اسپيدتست بذار اينجا شايد مشكل از جايي غير از اينترنت و خط باشهنقل قول:
كدوم فراهم كننده هست كه نامحدود با سرعت اسمي بدون هيچ كم و كاستي بده؟؟؟ بگو خودم از فردا جمع آوري فن آوا رو بزنم برم اونجا!!! :n09: شاتل؟ آسياتك؟ پارس آنلاين؟ هاي وب؟!نقل قول:
اولا كه همه شركتا بلا استثنا اشتراك نامحدودشون يا 1 به 8 هست يا 1 به 10 !!! ولي تفاوت اينجا رويت ميشه كه مثلا شركتي مثل مبين نت مياد اينترنت نامحدود 1024 با هزينه خيلي گزاف ميده كه سرعت دانلودت روز و شب 12 كيلوبايت بر ثانيه هستش (يعني حتي كمتر از سرعت 128). بعد كه حرف بزني استناد كنه به تبصره و قانون سازمان تنظيم مقررات كه آره گفتن ما اين تقسيم سرعت رو انجام بديم و شما هم حق اعتراض نداري!!! :n15: يكي هم مياد مثل فن آوا داون استريم سرويس 512 نامحدود رو مي بنده روي 4096 كه هنگام اعمال ضريب اشتراك 1 به 8 سرعتت بياد روي همون سرعت قراردادي بمونه و اينجوري هواي مشتري رو داره. يكي مياد مثل شاتل كاري ميكنه كه اگر دو شب پشت هم دانلود سنگين داشته باشي، شب سوم سرعتت فيكس بشه 30 كيلوبايت - چون فكر ميكنه مصرفت غير منصفانه هست - يكي هم ميشه همين فن آوا كه براي سرعت نامحدود سقف ظاهري تعيين ميكنه ولي وقتي از سقفش هم رد ميشي آب از آب تكون نميخوره. يه سري ميشن مثل پارس آنلاين و آسياتك و هاي وب و مبين نت كه ميان يا شبانه رو بر ميدارن، يا محدوديت شبانه ميذارن، يا تايم دانلود رو كم ميكنن، يكي هم ميشه فن آوا كه مثل مرد داره شبانه رايگان از 2 تا 7 در اختيار كاربراش ميذاره تازه با حداقل سرعت اسمي بدون هيچ منت!
حالا يه سوال؟ اين خوشحالي نداره؟؟؟؟ بين اين همه دزد و گرگ هنوز يه عده در سلامت دارن كار انجام ميدن جاي هزار شكر داره. خدا كنه براي هميشه همين روال مثبت و درست رو ادامه بدن.
قبل از فن آوا مبين نت داشتم. به معناي واقعي زجر كشيدم (مخصوصا 5 ماه آخر كه مدام تغيير سياست ميداد و آزار ميداد). الآن آرامش دارم. نميگم فن آوا عاليه بي نظيره، نه اين هم نقص و سوتي داره ولي در قياس با شركتاي ديگه واقعا سگش شرف داره!!!
ممنونم. قيمتش چنده؟؟؟ انگار سايت قيمتش ارزون تر زده ؟؟؟نقل قول:
من هستم [emoji3]نقل قول:
والا شبانه اش بگیر نگیر داره ولی من که 512 دارم، معمولا سرعت شبانه ام اطرافِ 190~200 اما بعضی شبا هم خیلی خوب نیست ، مثلا دیشب 90 بود.
big like ایشالا روزی برسه از دست هرچی دزده راحت بشیم!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات سرویس 1 مگ و 2 مگ نامحدود نمی ده دیگه :n31:نقل قول:
شصت هزار و خورده ای ، کجاش ارزون تر زده ، به من نشون بده شما :n29:نقل قول:
سلام
من از سرعت پایین خسته شدم :( من دانلود نمیخوام من سرعت خوب میخوام برای کارهام
خدایا لعنت به این کشور خسته شدم از بس بخاطر این سرعت پایین از زندگی و پول درآوردن دارم عقب میافتم :(
وقتی که طلاست ببین چطوری هدر میره سر نشستن برای لود یک سایت
دوستان کسی این سرویس را داره ؟
DP-2048-BU
چطوریاست ؟ سرعت مخصوصا؟ دانلود اصلا مهم نیست مهم پهنای باند است برام ولی چون مصرف زیاد دارم باید نامحدود بگیرم.
چرا وایرلس نمی گیرید ؟ یا پهنای باند اختصاصی ؟ :n13:نقل قول: