روم توتال وار رو بازی کردم خوشم نیومد ناپلون توتال وار قشنگه؟نقل قول:
Printable View
روم توتال وار رو بازی کردم خوشم نیومد ناپلون توتال وار قشنگه؟نقل قول:
اگه روم رو خوشتون نیاد دیگه ناپلئون هم خوشتون نمیاد... ساختار هر دو بازی یکیه.نقل قول:
رم توتال وار اولش سخته ولی وقتی یاد بگیری عاشقش میشی، من هنوز بعد این همه سال گاهی بازی میکنم.
ناپلئون دورانش همانطور که از اسمش پیداست برمیگرده به دوران توپ و تفنگ و استراتژی های بازی با رم فرق زیادی پیدا می کند به علاوه جنگ های دریایی.
سلام ، لطفا چندتا بازی سوم شخص Action-Adventure یا Shooting معرفی کنید ، یه چیزی توی این مایه ها :
PoP
Darksiders
DmC
Spec Ops The Line
ممنون
کسی نیست ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
تو مایه های DMC یا دارکسایدرز اخرین عناوینی که منتشر شدن همونا هستن مگر این که کنسول باز هم باشی که عناوین GOW و MGR:R هم داریم که بسیار زیبان اگه نه که دیگه تو این سبک نداریم
در زمینه شوتر هم که کرایسیس و دد اسپیس 3 و روی PC هم Evil 6 منتشر شدن که فکر کنم بازیشون کردی
دوستان خوب و محترمم یه بازی هم شبیه سیمز به من معرفی کنند
با درود
میشه یه بازی ماشین سواری معرفی کنید که بشه دو دسته (آفلاین) بازی کرد؟
به این حالت SplitScreen می گن که فقط مختص بازی های ریسینگ نمیشه ، صفحه ی بازی به صورات افقی یا عمودی نصف میشه و همزمان دوتا بازیباز مشاهده میشن ،نقل قول:
ازین سایت میتونید ببینید کدوما SplitScreen دارن:
این صفحه واسه کنسول Ps3 هستش ، پلتفرم های دیگه رو هم میتونید تو همین سایت ببینید..
بازی هایی که این علامت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جلوش باشه SplitScreen دارن...
کد:http://www.co-optimus.com/system/2/playstation-3.html
سلامنقل قول:
اخه یک بازی درست شبیه سیمز باشه کلا نداریم ، سیمز یدونست یا لااقل من الان چیزی خاطرم نمیاد شبیه سازی مثل اون بوده باشه
به فکر یک بازی دیگه باشید