اگه بشه که عالیهنقل قول:
سلام
دوست عزیز جدیدا بازی های N-gage روی این گوشی جواب میده. من خودم دارم حالشو می برم. برای آموزش هم به اینحا سر بزن:
Printable View
اگه بشه که عالیهنقل قول:
سلام
دوست عزیز جدیدا بازی های N-gage روی این گوشی جواب میده. من خودم دارم حالشو می برم. برای آموزش هم به اینحا سر بزن:
یعنی خود پی سی ورلد تاپیکی برای نرم افزار نداره ؟نقل قول:
همین الان لینک چک شد سالمه فقط Save file to your PC: click here رو تو پایین صفه پیدا کننقل قول:
زيپي كه گذاشته بودي دانلود نشد... لطف كن از يه سايت ديگه بذار...
ضمنا اگه منظورت اينه كه بازي هارو به صورت افقي انجام بدي... خوب من مي دونم بعضي بازيا خودشون اين امكان و دارن... ولي اگه رو همه ي بازي ها موثره به ما هم بگو خوب چي كار مي كني....
اینم بگم که این بازیارو از همه طرف میتونی بازی کنی(افقی راست--افقی چپ--معمولی) تو عکسا مشخصه.
نقل قول:
نه ...یک 2 معمولی ...در روز خوبه اما در شب تعریفی نداره ..فیلم برداریش هم عالیه ...
چرا داره...نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=67986
چرا داره ولي اين سايتا بيشتر راجع بع برنامه ها توضيح داده ولي تو خود سايت پي سي فقط بيشتر اسمشونو نوشته...نقل قول:
ببين من اصلا با اين سايت مشكل داره كامپيوترم... اين سايتو هيچ وقت باز نمي كنه... اگه ميشه رو يه سايت ديگه بذار اگرم نه كه هيچ...نقل قول:
همین الان لینک چک شد سالمه فقط Save file to your PC: click here رو تو پایین صفه پیدا کن
اینم بگم که این بازیارو از همه طرف میتونی بازی کنی(افقی راست--افقی چپ--معمولی) تو عکسا مشخصه.
ضمنا تو كه بلدي اين كارو كني خوب چرا نميگي بقيه هم ياد بگيرن؟،؟
الان سایت نوکیای فارسی بودم اما اصلا 5700 تو لیست گوشی هاش نبود یعنی این قدر نوکیا از تولید این گوشی پشیمونه که هیچ اسمی ازش نمیبره؟گوشیی به این خوبی(البته غیر از موزیک پلیرش!) چرا؟؟؟؟
:10:دمت گرم بابا:8::11:نقل قول:
لینکایی رو گذاشتی نمی تونم دانلود کنم!:41:نقل قول:
لینکایی رو که گذاشتی نمی تونم دانلود کنم!:41:نقل قول: