من الان بسته 6 ماهه رو دارم اگه خرید مجدد همین بسته رو بزنم بازم برام فعال میشه؟
Printable View
من الان بسته 6 ماهه رو دارم اگه خرید مجدد همین بسته رو بزنم بازم برام فعال میشه؟
توی سایت echarge.ir یه بسته 30 گیگ 6 ماهه هست هنوز این همون بسته نیست؟ چون قیمتش رو ندیده بودم می پرسمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسته 6 ماهه 30 گیگ از سایت ایرانسل حذف نشده هنوز
من این بسته رو تا سه ماه دیگه اعتبار دارم،حالا اگه دوباره همین رو تا فرصت هست البته اگه واقعا دیر نشده باشه، بخرم، بعد از سه ماه دیگه فعال میشه،منظورم اینه که رزرو میمونه؟نقل قول:
รєภt Ŧг๏๓ ๓ץ ςђє2_l11 ยรเภﻮ tคקคtคlк
چرا بسته یکساله 100گیگ غیرفعال کردن؟؟ همین دیشب میخاستم بخرم بود الان نیست:n34:
ولی برا من هنوز هست...خط دائمیم البته
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
من سر بسته عید فطر اینکارو کردم بعد اینکه برداشتش از طریق خرید مجدد همین بسته چندتا رزرو کردم . الان هم سوال منم همینه که میشه از طریق خرید مجدد همین بسته این بسته 6 ماهه رو رزرو کرد؟نقل قول:
بدای سیم کارت اعتباری حذف شده ولی برای دائمی هستش اینم یه ترفند برای ترابرد سیم کارت های دائمی همراه اول .خخخ
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
بسته 75 گیگ یه ساله رو هم حذف کرده هرچی بسته به صرفه بود رو حدف کرده. امیدوارم فقط بسته های شبانه رو حذف نکنه .
به نظرم بشه،اگه از این بسته مدت زیادی نمونده،تست کن،به نظرم بشه.نقل قول:
من سه ماه دیگه دارم والا حتما میخریدم.
چه ضد حالی
از طرفی، این جشواره هم بخوره تو سرشون.....اصلاً چیزی نداره.
کسی تست کرده؟ شارژ مجدد بسته رو اگه بزنیم ، بسته فعال و رزرو میشه؟منظورم بسته های حذف شده است.
چه مدت از ارائه بسته-های ساعتی شبانه میگذره ؟؟نقل قول:
باز یه مدت کسی ازشون خرید نکنه دستشون میاد. تنها بسته های معقولشون همینا بود که حذف کردنو این ساعتی شبانه ها. فقط تنها راهی که میمونه اینه که بیاد چند تا طرح خوب جایگزین کنه وگرنه هیچی دیگه! خداحافظ ایرانسل! تا وقتی خدمات نده مشتریاشم کم میشن. بد موقعی اینکارو کرد، درست وقتی که بحث ترابردپذیری گرم شده بود.(احتمال داره بشون گیرداده باشن). شایدم میخوان فروش td-lte شونو ببرن بالا.
درسته سرعت نت ایرانسل خوب بود ولی چیزی که حداقل واسه من مشخصه قیمت حجمیه اینترنته، با سرعت متوسط Adsl توی جشنواره های مختلف میشه طرحای خیلی ارزون تر نسبت به تعرفه های ایرانسل خرید.
باید بشه.....چون خودشون میتونن شارژ مجدد بسته رو بردارن...که فعلاً این کار رو نکردن (دقیقاً همون کاری که با بسته عید فطر کردن)نقل قول:
من حسابم رو هنوز شارژ نکردم...برای تست، خرید مجدد زدم، SMS امد که اعتبار شما کافی نیست...پس میشه همچنان خریدش
منم اعتبار نداشتم،تست کردم همین پیام شما رو داد و گفت با این کد اعتبار بگیرید.نقل قول:
نمیخوام الکی شارژ بخرم.
اگه از دوستان کسی تست کرد لطفا اینجا خبررسانی کنید.
یعنی خاک عالم بر سر این ایرانسل به جای ارزون کردن بسته ها و جلب نظر مشتریان بسته های عادیشو حذف کرده و یه مشت اشغال نگه داشته آین چه سیاست اشغالیه ؟ اگر فکر کردی با این کارت میتونی این td LTE اشغالو بفروشی کور خوندی
دوستان کسی تست کرده ببیته میشه بسته 100 گیگ تمدید کرد یا نه؟ ماله من 5 ماه مونده با نصفه بسته وگرنه تست میکردم.
البته اگه ذخیره بشه از 5 ماه دیگه استارت شرو بشه من الان بسته رو میخرم خودم منظورم از امروز شرو نشه.
خوب وقتی بسته به درد بخور نداره دیگه مودم 4 جی پلاس چه کاری
دیگه تست هم نزنید تا آمار ترافیکشون هم بیاد پایین از همین الان باید نتیجه عملشون رو ببینند. من توی خونه از 4 جی استفاده می کردم با وجود adsl و بسته های تخفیفیش دیگه 4 جی توجیه نداره
چقدر خوبه که شرکتها به عملکرد مشترکهاشون احترام میزارن و اقدام متقابل می کنن
کلا هم ایرانسل و بسته هاش رو به آشناهاتون پیشنهاد ندید چون اولا اپراتور ها پر رو میشن و فردا هم نمی تونید جواب در و همسایه رو بدید
امیدوارم این یه حذف موقت باشه
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
و خیلی شیک و مجلسی بسته 100 گیگ هم حذف کرده و کلا همه بسته هاش شده به قیمت آشغال.
اگر بسته های مقرون به صرفه برنگرده بی شک ایرانسل بای بای.
چرا بسته ها رو از رو سایتش جذف نکرده هنوز؟ یعنی میتونه موقتی باشه حذف از ایرانسل من؟
موقتی نیست،بزودی اونجا هم حذف میشه،و بزودی ایرانسل به چه کنم چه کنم میفته اگه بخواد اینجوری پیش بره.نقل قول:
یاد اون مصاحبه چند وقت پیش مدیرعامل زیرساخت افتادم که از قیمت ارزون بعضی از بسته های اینترنتی ایرانسل به خصوص صدگیگ یک ساله انتقاد کرده بود:n13:
حالا متوجه شدم که چرا وقتی یارانه میدن همه هجوم میارن.
حالامتوجه شدم چرا همه حرص دانلود داشتن.
حق دارن والا حق دارن.
اگه خوشبین باشیم شاید به زودی طرح های جدید پاییزی بزاره :V26:
هیچ طرح جایگیزینی ندارد وطرح ها نیز برای همیشه حذف کردند. حیف شد...
Sent from my iPhone using Tapatalk
این بسته های اینترنت که میگین برای فقط اعتباری حذف شده الان من که خطم داعمیه هنوز بسته ها تکون نخورده ولی اون خط دیگم که اعتباریه بعضیا حذف شدن
Sent from my Lenovo K50a40
دقیقا بهترین کار تو این مملکت اینه که اگه شانسی، موقعیتی، فرصتی چیزی گیر آوردی تا جایی که میتونی ازش استفاده کنی، چون اینجا هیچ قانون درست حسابی واسه تعرفه ها و قیمت ها وجود نداره، واسه همین ملت بیچاره تا هر چیزی میبینن اینطوری هجوم میارن سمتش، حق دارن واقعانقل قول:
کسی سوال کرده که آیا این بسته ها از روی سیم کارت دایمی هم حذف خواهند شد یا خیر ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
امروز بعد مدت ها اومدم بسته 6صبح تا12 ظهر ایرانسل رو فعال کنم دیدم تو لیست نیس!!! اگه بسته شبانه رو هم حذف کنه دیگه ایرانسل و کلا 4جی نمی ارزه
بسته 5گیگ 6صبح تا 12ظهر تو برنامه ایرانسل من، هم هفتگی ـش موجوده هم ماهانه ـشنقل قول:
شبانه هم به نظرم تا زمانی که همراه اول شبانه ـش رو داره، این هم بیخال بسته شبانه نمیشه
6 تا 12 که هست تو قسمت هفتگی یا ماهیانهنقل قول:
من همین الان بسته 30 گیگ 6 ماهه رو از اینجا خریدم
دوستانی که نیاز دارن تا برنداشته برن خرید کنن
حق با شماس الان دیدم:n01:نقل قول:
نت همراه اول شبانش سرعت داره؟
نه، همراه اول....سمت من کلاً هیچی نداره :n02:نقل قول:
+++++++++++++++
تمدید مجدد بسته 6ماه 30گیگ رو از توی برنامه ایرانسل من زدم.... :n25:
سلامنقل قول:
در ایرانسل من
خرید مجدد همین بسته نداره
کدوم قسمته؟
درود و تشکرنقل قول:
دقیقا چقدر موجودی باید داشته باشم واسه خرید این بسته؟60 یا 65؟
منظورم این که مالیات و ارزش افزوده هم روش بزاریم دقیقا من چقدر باید شارژ داشته باشم؟
از همون اول هم عجیب بود قیمت TD با 4G یکی هست
شاید این فرضیه درست باشه که ایرانسل می خواد مشترک های ثابت رو ببره سمت TD
ولی این سوال پیش می یاد که چرا ایرانسل جای توسعه فورجی رفته یه سرویس دیگه آورده؟
قیمت بسته 60تومنه با مالیات میشه 65400نقل قول:
خود عکسی که گذاشتم رو ببین....نوشته "خرید مجدد همین بسته"نقل قول:
سلامنقل قول:
فکر میکنم این دو متفاوت از هم هستند
حتی از لحاظ بازاریابی ان و مصرف کنندش میشه گفت
دیگری قابل حمل و دیگری اینترنت ثابت هست