سلامنقل قول:
دوست عزيز سرعت شبانه به خيلي چيزا بستگي داره نميشه به قطع يقين گفت اين سرعتو ميده ولي چيزي كه مشخصه و ميشه روش نظر داد اينه كه براي شبانه فعلا بهترين سرويس 1 مگ هست .
Printable View
سلامنقل قول:
دوست عزيز سرعت شبانه به خيلي چيزا بستگي داره نميشه به قطع يقين گفت اين سرعتو ميده ولي چيزي كه مشخصه و ميشه روش نظر داد اينه كه براي شبانه فعلا بهترين سرويس 1 مگ هست .
بستگی دراه مال من ۲مگ هست ۲۵۰ ثابت تا صبحنقل قول:
البته در جریان باشین سرویس های ۲ مگ پارس فعلا مشکل دارن و بیشتر از ۲۵۰ در روز هم دانلود نمی کنن.
در حالی که دوستای من با ۱۲۸ و ۲۵۶ تا ۸۰۰-۹۰۰ دانلود دارن در طول روز.
نقل قول:
بله دوست عزیز از نابود هم گذشته
دقیقا همین طوره من قبلا با 1 مگ تا 450 کیلو دانلود داشتم الان با 2 مگ شب و روز ثابت از 260 بیشتر نمیشه . نکته جالب اینکه کیفیت دانلود شب از روز بهتره !!نقل قول:
شاید برعکس کانفیگش کردن !!!
بله از نابود هم افتضاح تره overeنقل قول:
فکر کنم معجزه شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارم با 300 دانلود میکنم
تایم رایگان
512 محدود
اهواز
دوستان اهوازی من میخام پاس انلاین بگیرم ایا شما راضی هستین
فقط سرعت دانلود برام مهم هست
1024؟؟
512؟؟؟
256؟؟؟
ممنون میشم جواب بدین
ببین دوست عزیز به خیلی چیزا بستگی داره سرعت نتنقل قول:
مخصوصا مرکز مخابراتی
قبل از ماه رمضون خیلی خوب بود
الان خیلی نوسان داره یک روز خوبه یک روز خیلی بد در حد dial up
من 512 دارم بد نیست کلا نت خوزستان به دلیل پهنای باند سرعتش کم شده
ممکنه تنظیمات اینترنتتون به هم خورده باشه. برید به Control Panel >>>Internet Option در سربرگ Connections >>>Lan Setting چک کنید تیکهای ------ برداشته شده باشند هم بالایی هم قسمت پاییننقل قول:
قبلا توی جدول قید کرده بودن +25% ترافیک اما الان اینو برداشتن فقط زیرش نوشتن لحاظ شده در صورتی که قیمت عوض نشده ! یعنی الان نوشته 10 گیگ همراه اون 25% هست یا بدون 25% ؟ اگه همراهش باشه که قشنگ کردن تو پاچمون !
دوستان پارس آنلاین تو آذربایجان شرقی چطوره؟کسی هست که داشته باشه
دوستان میخوام از مخابرات بیام پارس، کرج هستم فقط چندتا سوال داشتم :
1-در حال حاضر 512 نامحدود مخابرات دارم کدوم سرویس پارس آنلاین خوبه برای منی که زیاد دانلود میکنم ؟ تو همین رنج قیمت باشه.
2-سرعت دانلودش چطوره ؟ چه روز و چه شب ؟
3- ساعت رایگان شبانه از ترافیک مصرف منصفانه کم میکنه ؟
مرسی :n16:
512 محدود اهواز
یکم یکم داره درست میشه نت پارس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
دوست عزيز شما ماهيانه چقدر ميخواهيد هزينه كنيد و اينكه سرويس محدود ميخواهيد يا نامحدود ؟ اينارو بگيد تا راهنماييتون كنم .
تا 30 هزارتومن در ماه، نامحدود :n02:
======
وضعیت پینگش چطوره ؟ تایم اوت داره ؟
256 محدود - استان فارسنقل قول:
:n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبم همین قدر سرعت میده؟نقل قول:
پينگش خوبه . تايم اوتم كه نميشه نداشته باشه ولي خيلي كمه .نقل قول:
دوست عزيز با 30 هزار تومان شما ميتوني 128 نامحدود بگيري كه بعد از 20 گيگ ترافيكش سرعتت ميشه 16 .
نه آرمین جاننقل قول:
شب 320 تا بیشتر نمیده:n06:
همه چی میگی 320 که انگار به ما 2000 میده:n02::n09:
دوستان همه شما خداروشکر نتاتون درست شده فقط مال من خرابه؟
توی بازی لگ میشه.
یعنی همه مخابراتا درست شده الا مخابرات ما؟:n03:
دوستان بهتره تا اطلاع ثانوی از پارس انلاین اینترنت نگیرید چون وضعیت سرورها افتضاح و همش قطع قطع قطع ................ اعصابتون بهم میریزه:n15::n21:
فقط صبح از ساعت 7 تا 11 ظهر قابل استفاده هست و بقیه ساعات باید قید اینترنت رو بزنید . بیش از 2 ماهه اینطوره
فریب تبلیغات و لفظ به ظاهر مودبانه مسئولین فروش این شرکت رو نخورید و به هیچ وجه فعلا توصیه نمیشه
خود من به عنوان کسی دارم اینو میگم که 4 ساله پارس انلاین دارم از 128 گرفته تا 2 مگشو تست کردم در حال حاضر کیفیت سرویس ها افتضاحه و بدترین نوع خودش در چند سال گدشته هست :n21:
خیلی جالبه که اصلا فکری هم نمیکنن اینا چون سال پیش یه مدت اینطوری شد بعد درست کردن الان 2 ماهه نمیشه بازی کرد میری تو سرور لگ لگ لگ لگ لگ.:n03::n21:نقل قول:
نمیدونم دارن چی کار میکنن ولی امیدوارم هر چه سریع تر درست بشه.
320 تا هم خیلی خوبهنقل قول:
256 که 32 تا باید بده
اینترنت داغون. قطعی پشت سر هم. هر چند دقیقه یک بار. این دیگه چه مدلشه گندشو در اوردن:n21:
چند روزه باز پست سر هم قطع میشه , لینک میپره, پینگ بالا میره!! کلا ترکیده پارس ,نمیدونم چه غلطی دارن میکنن خدایی... شبانه هم که افتضاحه! کلا تو این 6-7 ماهی که کوچیدم به پارس بدرترین تجربه نت تو این 1-2 ماه بود اه اه
من دان استریمم بردم روی 4 گیگ فوق العاده شده
سلام :n18:
یک سوال دارم لطفا جواب بدهید ؟! من هر چی فایل با حجم بزرگ مثلا 200 مگ میخوام تو هر سرویس دهنده ای آپلود کنم ، وسط هاش ارور میده ؛ آپلود بنده هم رو یک مگ هست(و نویز خط من 10 هست) ، اما تو دانلود مشکل ندارم مشکل چی هست ؟
خط مشکل نویز نداره؟نقل قول:
4 گیگ یا 4 مگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
این بیشتر به خاطر سروری هست که به اون آپلود می کنید. معمولا هاستها امکان باز کردن فایلهای زیپ رو دارن شما فایلهاتو زیپ کن و بعد از آپلود از زیپ خارج کن. شاید جواب بدهنقل قول:
برای آپلود هم از افزونه fireftp فایرفاکس استفاده ساده آسان قوی
دیشب سرعت دانلود رو 80 90 بود .. الان سرعت رو 50 60
معلوم نیست چه خبره
دوستان کسی کرجی هست اینجا ؟
وضعیت پینگ و تایم اوت چطوره ؟ من مخابراتمو میخوام عوض کنم موندم از کجا بگیرم !
بین نامحدود 128 پارس و نامحدود 128 شاتل موندم .
سرعت خیلی کنده خبرهٔ باز؟:n27:
مشکل اینه که نمیخوان قبول کنن سرورهاشون مشکل داره و خیلی راحت ربطش میدن به مشکل پهنا باند مخابرات منطقه شما !!!نقل قول:
من نمیدونم مخابرات منطقه من تو این ور ایران مشکل پهنا باند براش ایجاد میشه اون دوست عزیزی که در شمال و جنوب هست و از این شرکت سرویس داره چرا همزمان قطع میشه حتما از مخابرات منطقه ما سرویس میگیره دیگه ؟؟؟
یاد جوک اون دوست عزیز ابادانی افتادام که با بلیط اتوبوس ابادان میخواد تو تهران سوار شه بهش میگن بلیطت اشتباهه جواب میده نه روش نوشته ابادان و هومه ! :n24:
سلام دوستان
برای استفاده از سرویس پارس آنلاین چه مودی پیشنهاد میکنید؟ مودمی که هم اویرالس رو پشتیبانی کنه و هم سیمی! قیمت هم زیاد نباشه
دوست عزیز این چیزها که شرکت ها میگن مودم و ... همش حرفه که مودم های خودشون رو به شما بفروشن با قیمت بیشترنقل قول:
با همه مودم ها سازگار هست . درحال حاضر هم مودم های مارک معمول در بازار TP-LINK و D-LINK و ZYXEL و TENDA هستند
چه وای فای و سیم هیچ فرقی نمیکند و همه نوع سازگار هست
مرسی دوست عزیز. به نظرت مودم D-LINK DSL-2730U خوبه؟ قیمتش چنده حدودا؟نقل قول:
مودم خوبیه فقط تنظیم کردنش فکر کنم یکم سخت باشه قیمت 100 تا 110 توماننقل قول:
ببخشید آن قدر خوشحال هستم که نمی دونم چی بگم 4 مگ بردمنقل قول: