دوستان من با آسیاتک تماس گرفتم گفتند تو منطقه شما پورت خالی نداریم
بعد توی سایت آسیاتک که شماره تلفن رو وارد میکنم زده وضعیت: مجاز محدودیت پورت:1
این یعنی چی؟
Printable View
دوستان من با آسیاتک تماس گرفتم گفتند تو منطقه شما پورت خالی نداریم
بعد توی سایت آسیاتک که شماره تلفن رو وارد میکنم زده وضعیت: مجاز محدودیت پورت:1
این یعنی چی؟
یعنی اینکه مثلا تو منطقه شما ۱۰۰ تا پورت دارن هر ۱۰۰ تاش پر شده...نقل قول:
دوست عزیز همون بهتر که از جای دیگه بگیری نوسان بالا و سرعت اکثرا پایین از مزایای!! آسیاتک هست
- - - Updated - - -
یعنی اینکه مثلا تو منطقه شما ۱۰۰ تا پورت دارن هر ۱۰۰ تاش پر شده...نقل قول:
دوست عزیز همون بهتر که از جای دیگه بگیری نوسان بالا و سرعت اکثرا پایین از مزایای!! آسیاتک هست
سلام به منم گفتن پورت خالی نداریم و تلفن گرفت زمانی که خالی شد خبر بده
آقا من 1 ماه هست پول رو دادم،زنگ میزنم هنوز میگه خالی نشده پورت،پولم رو پس میدن؟
ازشون به 195 شکایت کنم چی؟
باید پول رو پس بدننقل قول:
اره شکایت کن
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
یکی به ما بگه اکانت افزایش سرعت چیه و از کجا باید تهیه کنیم و در ساعات رایگان برا سرورهای داخلی باعث افزایش سرعت میشه یا نه ؟نقل قول:
سرعت داخلی خوبه ولی خارجی نه ! سرویس 1 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای داخلی ها (اسیاتکی) افزایش سرعتی ندارهنقل قول:
این دوستمون میفروشه @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
برای داخلی ها (اسیاتکی) افزایش سرعتی ندارهنقل قول:
این دوستمون میفروشه @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه همکاری کنن لطفاً
دوستان لطفا هر کس یه تریس از 8.8.8.8 بگیره شات بزاره
و بگه که سرعت شبانش چجوریه
اصلا این محدودیت شبانه برای مرکز مخابراتی یه چیز شعره و پهنای باند بهونس
همه چی بر میگرده به گیت وی اینترنت
آپلود سنتر 4UPLD کلا داخلی آسیاتک حساب میشه؟؟؟؟
فک کنم روی اسیاتک باشهنقل قول:
چون با سرویس حامی من ازش 600 تا دانلود کردم
سرعت منظورته یا حجم؟؟؟؟نقل قول:
چون با سرویس حامی من ازش 600 تا دانلود کردم
سرعتنقل قول:
توی حامی برای غیر اسیاتکی ها نهایتش سرعت 250 میده
خطت روی چند مگ بسته شده؟نقل قول:
مگه نباید سرور داخلی بدون محدودیت سرعت باشه؟
سلام
نظرتون درباره جشنواره زیر چیه؟
تجربه سرعت نامحدود در جشنواره آ مثل آسیاتک
این که میگن در بازه رایگان 80 درصد تخفیف ،چطوری محاسبه میکنن.محدودیت سرعت رو هم قرار میدن؟
ممنون
نقل قول:
من توی روز حداقل 700 کیلو دارم. به 1 مگ در ثانیه هم میرسه یعنی ماکزیمم. ولی توی شب دقیقا فیکس میشه روی 2مگ!!!!!!!! یعنی 250 کیلو
نقل قول:
تک کانکشن منم افتضاااااحه !!! با 32 کانکشن میرسه تا 1 مگ بر ثانیه دانلود ، ولی با تک کانکشن به زور به 90 برسه !!!
مشکلت کاملا مثل منه. نمیدونم باید به این جماعت چی گفت!!نقل قول:
نقل قول:سرورهای 4upld یا همون اکسپرسلیچ سابق، الآن روی دیتاسنتر شاتله. فعلن دو تا سرور داره که یکیش وقتی مستقیم روی سرور داخلی آپلود میکنه روش فایل میذاره. یکیش وقتیه که با واسطه از یه سرور فرانسوی آپلود میکنی، خودش منتقل میکنه روی این سرور دوم. هر دو تا هم مال شاتله. شاید حدود 1.5 سال پیش سروراش از آسیاتک بودن اما بعدش عوض کرد اومد روی شاتل.نقل قول:
تخفیف 80% در بازه رایگان، احتمالن این جوریه که شما اگه 100 مگ دانلود کنی، 20 مگش از حجم ترافیک سرویست کم میشه و 80 مگ بقیهاش حساب نمیشه و رایگانه. (الآن پارسآنلاین تخفیف 67% داره، داتک هم یه تخفیف 90% و یه تخفیف 75% که همین جوری محاسبه میشن.) با وضعیت قاعدتن نباید محدودیت سرعت باشه یا حداقل نباید به اندازه رایگان معمولی باشه. البته دیگه این اسمش شبانه رایگان نیست. باید بهش بگن شبانه تخفیفدار. مثل همون شبانه نیمبها که در واقع 50% تخفیف میخوره.نقل قول:
5 مگنقل قول:
خب محدودیتی نداره
خب مثل اینکه این حجم کم کردن بالاخره شامل حال ما هم شد !
دیشب از ساعت 12 تا 2 تقریبا من هیچ استفاده ای نداشتم همینطور از 8 تا 10 تایم رایگانم رو از 2:30 گذاشتم که شروع بشه
تو مملکت اسلامی ما اصلا دزدی معنا نداره هیچ کس دزدی نمی کنه :/نقل قول:
دیروز زنگ زده میگه ملاک سرعت ما سافت.98 و میهن دانلوده و پینگ 8.8.8.8 تا 500 طبیعیه
میفهمین پینگ خارجی تا 500 عادیه :/ ....500 :-|
مخابرات قطعی
اسیاتک کیفیت داغون
شاتل شبا محدود میکنه
کلا هر کدوم یه مشکل دارن
پس بالاخره شامل شما هم شدنقل قول:
امروز نوشته تو 19 دقیقه من 3.5 گیگ من مصرف کرد اولا که من اصلا مصرف نکردم بعد هم چطور میشه با سرعت 12 مگ تو 19 دقیقه 3.5 گیگ دانلود کرد؟:n04:
هر دفعه هم شکایت میکنی میگند مشکل موقت بود و حل میشه حالا ببینم این دفعه چی میگن
داداش شما خود کرمانی ؟نقل قول:
دیده بان نت برای شبانه بهتره
نمایندگی پیشگامانه و با 2 مگ حدود 6 7 گیگ میتونی شبی دانلود کنی بنظرم زور باشه 41 هزار پول سرویس بدی سرعت شبانت 90 باشه
مخابرات هم سرویس شبانه دار اگه داد خوبه ولی خوب قطعی داره
اره خود کرمانمنقل قول:
مخابرات رو که کلا بیخیال !
دیده بان نت هم هیچ کدوم سرویس هاش به درد من نمیخوره ! چون من حداقا ماهی 10 گیگ ترافیک میخوام ! شبانه هم رایگان میخوام نه نیم بها - اینجا یا 7 گیگ داره ماهی یا 15 گیگ !
-------------------------
واقعیت من از اسیا تک راضیم شبی هم 1.5-2 گیگ برا من کافیه ولی مشکلم با این کاهش سرعت هست بعضی وقتا و اینکه دیگه واقعا حجم دزدی رو نمیشه تحمل کرد !
منم دقیقا این مشکل رو یک هفته پیش داشتم. رفتم پروفایل دیدم از 6 عصر تا 12 3 گیگ ازم کم شده.(ضمنا اون بازه ای که برای شما 3 گیگ کم شده 6 ساعته..) جالبیش میدونید کجاس؟ بهشون گفتم بفرستید بررسی بشه من این مقدار حجم رو مصرف نکردم.. در جواب گفت نمیشه! ما 600هزار یوزر داریم هر کی بیاد بگه من مصرف نکردم و بیا بررسی کن که نمیشه. اگه مدرکی داری ثابت میکنه مصرف نکردی بده!تو سیستم ما زده از فلان ساعت تا فلان ساعت 3 گیگ مصرف کردی. تو این یک ماه انقدر درگیر این اسیاتک بودم که دیگه حال و حوصله شکایت رو هم ندارم. به تلافیش فقط هر شب یه 10 12 گیگی دانلود میکنم جبران بشه.:n24:نقل قول:
مثل اینکه مشکل ترافیک خوری واسه اونایی که ترافیک 10 گیگ دارن بیشتر پیش میاد.
نظرت در مورد مخابرات عوض کننقل قول:
سرعت شبانه دو مگ روی 500
و پینگ هم زیر 180
در ضمن توی idm روی تک کانکشن هم 450 تا 500 تا سرعت میده
فقط مشکل قطعیش رو مخه
شاید توی سامانه جدید درست شده
ولی فعلا که هیچ طرح شبانه داری نداره
سرویس من از 4 تا 10 رایگان هست از 10 تا 10.19 دقیقه 3.5 گیگ ازم کم کردهنقل قول:
زنگ زدن به کارشناس فایده نداره اصلا حرفت گوش نمیدند بهترین کار همون 195 هست
دفعه قبلی که شکایت کردم برای اولین بار دیدم 195 خیلی داره پیگیری میکنه چند بار زنگ زدن بهم
این دفعه ببنیم توجیه شون چیه
داداش با این اوصاف تخلیه کنی بهتره هانقل قول:
ولی حتما شکایت کن
فعلا چاره ای نیست مخابرات شهرمون که کلا تعطیل هستنقل قول:
بقیه شرکت ها که شبانه درستی ندارند
نمیدونم چرا سیستمشون درست نمیکنند دیگه محاسبه درست حجم جز اولیات یک شرکت هست مگر اینکه عمدی تو کار باشه
مطمئن باش عمدی در کارهنقل قول:
چون زیاد دانلود میکنی به احتمال زیاد عمدی هست
ما گفتیم یه بار از این سرویس های نا محدود آسیاتک استفاده کنیم چون خونه مصرف حجمشون بالاس گفتیم شاید بصرفه و خوب باشه خلاصه از سرویس 10 مگ اومدیم رو 512 برنزی نامحدود ... یعنی از زندگی سیر شدم منتظرم دوره اش تموم شه عوض کنیم ...
بدون شرح!............
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
نقل قول:
د مثل دزد :n14:
یعنی الان سرور شاتل مثله سرور خارجی عمل میکنه؟؟نقل قول:
آپلودسنتری معرفی میکنی که رو آسیاتک باشه؟؟؟
بله-اپلود بوینقل قول:
چیز دیگه ای نیست؟؟نقل قول:
پخ برات یه سایت فرستادمنقل قول:
شاید یه کارت بیاد
دوستانی که مشکل رانژه شدن خط دارن :
یه چند تا شکایت تپل و تند و تیز تو 195 بنویسین آسیاتک مجبور میشه حل کنه
من 50 روز پیش ثبت نام کردم هنوز وصل نشده که یه هفته پیش یه چند تا شکایت تو 195 نوشتم و پشیمونم که چرا از همون روزای اول شکایت نکردم
امروز از آسیاتک زنگ زدن گفتن که: یه پورت اختصاصی برای حل مشکل شما به مخابراتتون دادیم و تا 72 ساعت دیگه وصل میشه
این زنگ زدن امروزشون به خاطر شکایت ها بوده وگرنه اگه شکایت نمیکردم حالا حالاها باید منتظر می موندم