خوب جناب لطف کنید یه هدفون خوب تو رو رنج همین 2 برابر بفرمایید . زیر 70 تومان :11:نقل قول:
Printable View
خوب جناب لطف کنید یه هدفون خوب تو رو رنج همین 2 برابر بفرمایید . زیر 70 تومان :11:نقل قول:
Creative Sound Blaster World Of Warcraft
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان ميخوام اين هدست رو بخرم فقط چند سوال داشتم
اول اين هدست ها که بيسيم هستن و خبری از سيم نيست از نظر کيفيت صدا نسبت به سيم دارا چطور هستن
مورد بعدی باطری هستش نميدونم باطری قلمی ميخره يا مدل های ديگه و اصلاً گير مياد من اگه خواستم باطريش خراب شد تعويض کنم
سوال اخر اين مدل ميکروفون بوم دار هم داره چون از طريق wifi کار ميکنه (فکر کنم) صدا امکان داره خش خش داشته باشه و صاف و شفاف نباشه ممنون ميشم راهنمايی کنيد :11:
درود بر عزيزان.
رضاجان من تو اين هفته دارم ماتريكس رو سفارش ميدم.خيلي ريويو و فروم خوندم را جع بهش.
فهميدم كه برندهاي پر طرفدار چيني كپي شده برندهاي گرون هستند.
پرطرفدارترين مدل ها در اين رنج قيمت اين چند تاست:
1.Little DOT
2.HeadRooM Micro
3.Bellari
4.Javs
5.Creek Audio
6.HLLY DMK IV
7.Nuforce
از اونجايي كه در خريد قبليم با نظر شما بهترين خريد عمرم رو انجام دادم؛اين بار هم مطمئنن همينطرو خواهد بود.فقط خواستم ببينم كه نظر شما از بين اين چند تا؛باز هم همان ماتريكس هست؟با توجه به اينكه little dot از همه پرفروش تره.يعني واقعا خيلي پرفروشه؟و با توجه به اينكه HLLY كپي شده LEHMANN هست.با توجه به اينكه تمام ريويوها Nuforce و headroom رو پيشنهاد ميكنند؟باز هم شما ماتريكس رو پيشنهاد ميكنيد؟
سوال دوم اينكه ماتريكس ميني يو اس پي هم گزينه خوبي ميتونه باشه؟و با ام استيج برابري ميكنه؟
سوال آخر هم با توجه به اينكه ماتريكس پورت لاين اين نداره.تنها اشكالش همينه.وليE9 لاين اين داره.ضمنا داك واسه آيفون هم داره كه به كار من مياد.ميخواستم نظرتون رو راجع به E9 هم بدونم.
با سپاس فراوان .
موفق باشيد.
درباره این مسائله بارها تو صفحه های قبلی بحث شده این هدفون هایی که اسمش رو آوردید در بازار داخای اکثر موجود نیس و یا با قیمت های بالایی عرضه میشه.نقل قول:
Fiio E10 برای استفاده از وسیله ایی مثل لپ تاپ و کامپیوتر طراحی شده نه پلیر و لپ تاپ هم چون باید برق این وسیله رو تامیین کنه باید توجه داشته باشید که اگه مدت طولانی به برق مستقیم دسترسی ندارید تجدید نظر کنید.نقل قول:
درباره مدل داخلی و خارجی بسته به بودجه و نوع استفاده متفاوته ولی به دید من مدل های خارجی گزینه های بهتر و به صرفه تری میشه پیدا کرد و برای شرایط مختلف هم قابل استفاده هستند.
میشه لطف کنید منابعی که موجب شدند به این نتیجه برسید به اشتراک بزارید؟نقل قول:
ممنون
با درودنقل قول:
چه نتیجه ای؟اینکه در رنج 300-400 دلار محصولات این برندها در این رنج پر طرفدار ترین و پرفروش ترین هستند یا اینکه ریویوها و سایت های مختلف از آن دو مدل بسیار تعریف کرده اند و پیشنهاد داده اند؟
موفق باشید.
هـــــــر دو :20:
دومی رو از ریویو های سایت های مختلف خوندم و اولی رو از نطرات زیر اون ریویو ها.نقل قول:
سلام
دوستان من میخوام یه هدفون بخرم اما واقعیتش چیز زیادی از هدفون ها نمیدونم،اینجا هم که همه برای هدفون های بالاقیمت مشورت میگیرن اما من بودجم نهایت 50 تومنه:)،مشخصاتی که به نظرم میاد اینا هستن:
1-اول اینه که اگه هدفونم گارانتی داشته باشه بهتره چون همیشه همه چیزم رو با گارانتی خریدم و خیالم راحت بوده
2-من استفاده معمولی از هدفون دارم(بیشتر فیلم و سریال نگاه میکنم)
3-هدفونم باید از اینا باشه که روی گوش وایمیسته(نوع Head band) چون از اینایی که تو گوش میرن اگه استفاده کنم سردرد میگیرم
4-من خیلی دوست دارم که یه چیزی بگیرم که سریع بشه جم و جورش کرد
حالا به مشورت شما عزیزان نیاز دارم چون وقتی رفتم پایتخت واقعا گیج شدم هر کی جنسی رو که نداشت میگفت اون جنس که ما نداریم تو بازار تقلبیش هست و ما داریم جنس اورجینال میدیم.
هدفون فول سایز تا 70 تومان ، و همچنین تا 50 تومان میخوام...
برای موسیقی ، سبک بیشتر Pop و Rock اما تقریبا همه سبکی گوش میکنم...
ارگونومی هم تا حد زیادی برام مهمه :)
خیلی ممنون ;)
با سلامنقل قول:
ميتونين akg k44 رو انتخاب كنين.من خودم براي مواردي كه ذكر كردين استفاده كردم و راضي بودم.انشاالله شما هم راضي ميشين