الان فقط خرید ملک با صرفس
خرید دلار و سکه از حد گزشت, اونم پیدا کن :n35:
دولت ممنوعیت فروش سکه بررسی میکنه:n13:
بررسی طرح ممنوعیت واگذاری نامحدود سکه در مجلس
http://www.hamshahrionline.ir/details/409153/Iran/estate
Printable View
الان فقط خرید ملک با صرفس
خرید دلار و سکه از حد گزشت, اونم پیدا کن :n35:
دولت ممنوعیت فروش سکه بررسی میکنه:n13:
بررسی طرح ممنوعیت واگذاری نامحدود سکه در مجلس
http://www.hamshahrionline.ir/details/409153/Iran/estate
پول مگه ارزش داشت؟!نقل قول:
با این اوضاع ورشکستگی پول و ریال به نظرتون برم پول رو از بانک بکشم بیرون بکنم طلا؟ اگر سپرده ها رو ببندم که ضرر جانانه می خورم. تا حالا طلا نخریدم، درسته هر چی رفته بالا نیومده پایین؛ اما باز می ترسم برم ریال رو بکنم طلا و نگه دارم و بعد از یکسال ببینم سود چندرغاز بانک بیشتر از سود فروش طلایی که خریدم شده. هر چند بعید ولی اوضاع غیر قابل پیش بینی هست. طلا رو به چه صورت خریداری کنم. سکه یا پول رو ببرم طلا فروشی تکه های مختلف طلا بخرم؟ فکر کنم با این وضع پیش بریم سال دیگه با فرغون باید 50 میلیون بریزیم توش بریم سر کوچه یه فلافل بخریم!:n38:
3بعضی ها فکر میکنن در طلا خبری هست.نقل قول:
ببینید صرف طلا خریدن از بازار به درد سود کردن نمیخوره چون طلایی که مثلا الان 250 هزار هست رو به شما به قیمت 275 میفروشن یعنی 10 ردصد میان روش در عمل
بنابراین یا باید طلای دست دوم بخرین یا سکه بخرین که بهترین روش هست. هیچ گاه پولتون رو در یک بازاار قرار ندید و پخش کنید
یه زمانی خود مافیا قیمت تعیین میکرد ولی الان دیگه همه میدونن وضعیت خرابه و کار رژیم در اصل تمام شده است و بنابراین کوچکترین هیجان در بازار باعث بالا رفتن قیمت میشه!
بعد سود واقعی در خرید و فورش هست نه صرف نگهداری. یعنی بخری بعد رفت بالا بفروشی بعد منتظر قیمت کف باشی که خب کار هر کسی نیست و فوق العاده هیجانی هست این کار.
از داخل اینترنت بانک پاسارگاد برای انتقال وجه به سپرده دیگه وارد این قسمت شدم (تصویر زیر) ولی معنی اون قسمت که نوشته "شماره قبض" و "کد موسسه" رو متوجه نمیشم یعنی چی؟ البته این قسمت انتقال کارت به کارت نیست و از اونجا بلد و انتقال وجه هم دادم. ولی می خواهم بدونم این قسمت که با شماره حساب انتقال وجه انجام میشه؛ اون دو فیلد که باید پر بشه چیه؟
مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دو قسمت اختیاری هست و لزومی به پر کردنش نیست. برخی سازمانها برای اینکه بتونند پرداخت توسط مشتریهاشون رو پیگیریکنند به اونها کد شناسه پرداخت میدن که در اونصورت باید در این ۲ قسمت وارد بشه. مثل زمانی که بخواهید اقساط بیمه عمر رو پرداخت کنید.نقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
سوال جالبی بود.نقل قول:
به خصوص که مقدار پول ما به قدری نیست که بشه باهاش زمینی یا خونه ای خرید.
نمیدونیم چیکار کنیم.
اگه سقوطی صورت بگیره اولین گروه اختلاس گرها همین بانکها هستن.
بانکهای رسمی حتی رژیم هم عوض بشه چیزیشش نمیشه مثل زمان شاه و ...نقل قول:
خاوری 3000 میلیارد پول بی زبون رو برد ولی خیلی ها فرداش از بانک ملی پول کشیدن
نهایت دولت رژیم بعدی اگر ک خزانه هم خالی بشه پول چاپ میکنه تا دل مردم رو بدست بیاره!
من تو ملت و پاسارگاد پول دارم. اوضاع این دو تا بانک چطوره به نظرتون بخصوص پاسارگاد که خصوصی هست. البته shangil جان این که فرمودید خزانه خالی باشه و پول چاپ کنن که بدون پشتوانه و تورم و سقوط پول در شرایط بحرانی و پس از بحران و تغییر رژیم چاپ پول که فایده چندانی نداره و مثل زمان احمدی نژاد که پول چاپ می کرد و فکر می کرد اینطوری ریال ارزشمند میشه. امیدوارم اینطور که میگی باشه و پول مردم و افراد ضعیف که پس انداز کردن به جیب ملاها و پاسدارهای فراری سرازیر نشه.نقل قول:
سرازیر نخواهد شدنقل قول:
شما نگران اونش نباش
خصوصی دولتی نداره ذاتا اگر بوی انقلاب خیلی دیگه محسوس باشه داخل بانکها کارمندا یا جاسوس ها!! بهتون میگن بیایین بکشین بیرون تا چند ماه!!
بله چاپ پول فایده ای نداره ولی سیاست این چیزا رو نمیشناسه
تو این ممالک چاره دیگری نیست (اگر عوض بشه منظورمه!)