منم خیلی رفتم تو نخش که بگیرم .اقا صالح زنونه هم داره؟ کلا یادتون میاد چیا داره ؟جان ریچمون هم داره منخیلی خوشم اومد ازش
Printable View
منم خیلی رفتم تو نخش که بگیرم .اقا صالح زنونه هم داره؟ کلا یادتون میاد چیا داره ؟جان ریچمون هم داره منخیلی خوشم اومد ازش
نقل قول:
جان ریچموند رو ندیدم داشته باشه ولی زنونه هم داره. من یه اسکادا مگنتیزم زنونه هم گرفتم خیلی خوشبو هست.
سلام آقای صالحنقل قول:
اینارو کجا خریدین؟آدرسشو لطف میکنید؟
تبریز-سه راه امین- پاساژ 110- زیر زمین پلاک 37نقل قول:
پخش جلیل
امروز هم چنتا عطر تست کردم.اول بگم که میدنایت این پاریس بزرگ موجود نبود.5 میل بود 7.5. یه مدل زنونه هم داشت به اسم فیری (پری)که شیشه خیلی خوشگل و بوی ملایم و سبکی داشت 7 میل 7500 که برای خواهرم گرفتم و خوششم اومد با توجه به قیمت 100 میل 100 تومنش خیلی مناسب بود.پلو بلو 15 میل 30000 تومن!خدا بده برکت. جان ریچموند و مون بلان لجند 4.5 میل 10 تومن بود که مون بلان رو خریدم.اگه فلوس موجود بود جان ریچموند رو هم گرفته بودم!مدل هات و کلد از بنتون 5.5 میل 2000 تومن که کلد رو هم گرفتم. تمامه اشانتیون های ژیوانشی هم 7500 بود.وویج از هرمس 20000 که بنظرم کار بهترو باارزشتری نسبت به تق هست واتیتیود آرمانی 16000 بود.از مدلهایی که اشانتیونشو دیدم آیگنر استارلایت/نارسیسو صورتی/لایت بلو و آمتیست زنونه و فرگامو /اتیتیود واستارواکر مردونه بود.2 تا کار زنونه از جورجیو بورلی هیلز هم دیدم که 45 تومن میداد که اسمشون یادم نیست ولی کلا این برند عطرهای با پخش بوی بالایی رو معمولا تولید میکنه.نمیدونم کدوم مدل فرگامو بود 12000 میداد . برق از کله ام پرید.212 نقره ای هم فکر کنم 5 میلشو میداد 3000 تومن.گیفت ست اونگارو اپریشن با یه کرم 75000 تومن.راستی آزارو ویزیت قلمی هم داشت که فکر کنم 20 یا 25 میلی بود که قیمت نکردم.اینم از امروز من.با این اوضاع اقتصادی خراب زدم تو کار عطرهای مینیاتوری
اینا که همه جا هستش فکر کنم نزدیک 250 مدل داشت پارسال که احتمالا الان بیشتر شده. فقط امیدوارم تاثیر منفی روی دستگاه تنفسی نذاره و حساسیت هم ایجاد نکنه.نقل قول:
منم میخواستم همین رو بگم. ولی اولش که تایپ کردم پاکش کردم و گفتم تو ذوقشون نزنم تا خودشون تجربه کنن ولی حالا که شما هم گفتید منم این رو خواهم گفت که برای یک عطر 50 میل که 7-8 تومن هست و رایحه عطر 100-200 تومنی رو به شما میده چه توازنی تو معامله میبینید که خوشتون اومده؟نقل قول:
آخ آخ حرف مشكلات تنفسي رو نزن هك داغ دلمو تازه كردي...ديروز متاسفانه بنده به علت اين كه مسيرم هر روز از جاده كرج به آزاديه و وقتي به ترافيك ميدون آزادي ميرسه اين نقطه به جرات آلوده ترين نقطه شهر تهرانه دچار آسم شدم و در حال حاضر عطر زدن برام خوب نيست اما من همچنان سرسختانه به كارم ادامه ميدم..چون عطراي معتبر زياد واقعا آسم رو اذيت نميكنه اما اگه بدونيد يه كافي شاپ رفتم دود سيگار كافي شاپ با ريه من چه كرد!!بعدشم تو ترافيك آل احمد رسما داشتم بيهوش ميشدم از شدت تنگي نفس و خفگي..چشمام سياهي رفت اومدم به راننده و مسافرا بگم مقومت كردم ترافيكو رد كرد حالم بهتر شدنقل قول:
شما واقعا بعد از اين همه عطر مصرف كردن حساسيتي مشكل سينوسي چيزي براتون در اثر عطر ايجاد نشده؟؟
به خصوص علي آقا كه ماشالا از قديم تا حالا ته توي همه ارزونا و اماراتيارو در آوردن و حالا هم كه دارن ته توي برندارو در ميارن
علی جان والا من مشکل تنفسی دارم ولی از اونا نیست.من غلظت خون دارم و چربی خونم بالاست.نقل قول:
قبل از اینکه ادکلنی بینی منو اذیت کنه سرم درد میگیره و سریعا بو رو از خودم دور میکنم.علت اصلی که من
نمیتونم گرمی و اماراتی بزنم همینه.اون تندی و گرمی بعضیاشون خیلی اذیتم میکنه.حس تهوع و سردرد با هم
پیدا میکنم.
من تو برند ها هم اکثرا این مشکل رو دارم.
من از بو بنزین هم خوشم میاد.و سر درد نمیگیرم ولی خب خیلیا باش مشکل دارن:20:
من بعضی وقتا دچار حساسیت به یعض از رایحه ها میشم و دوتا عطسه و بعدش هم شروع میشه:31:
ولی من ادامه میدم تا از رو بره:31:
دوستان کسیس اینو تستیده؟D & G Masculine for men