من پارسال یه هفته طول کشید البته فک نکنم زیاد شده باشه.داداشم هم دو سه ماه پیش گرفت اونم یه هفتهنقل قول:
Printable View
من پارسال یه هفته طول کشید البته فک نکنم زیاد شده باشه.داداشم هم دو سه ماه پیش گرفت اونم یه هفتهنقل قول:
تقریبا از دیشب به صورت رندوم بعضی سایت ها باز نمیشن یا بعضی جاها رو که پینگ می کنی packet loss فراوان داره و بعد از مدتی خود به خود درست میشه و دوباره مورد پیدا می کنه ..
بیشتر روی وبگردی تاثیر داره
کسی این مشکلات رو نداره ؟
برای من هم از 2 هفته قبل عید شبانه ام افتضاح شد
زنگ هم که میزنم میگند دیگه شبانه همینه باید تحمل کنی !!!
دوستانی که از شرکت های دیگه سرویس میگیرن گول پارس رو نخورن !
من هم همینجوری بود قضیه ام ! از فن آوا اومدم پارس انلاین . تقریبا 1 ماه شبانه اش خوب بود تا نزدیک 2 گیگ میگرفتم بعدش دیگه افتضاح شد که شد !
و بچه ها اینم تست سرعت من فقط نگاه کنین لذت ببرین که چجوری در بازه زمانی دانلود رابگان سرعت آپلود من بیشتر از دانلودمه :41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 256 ساعت 6:50 صبح :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا شما تو کدوم منطقه مخابراتی هستید؟نقل قول:
من سرویسم 1 مگ هست ولی دانلود شبانه بیشتر از 1.8 ندیم الان دوشب هم هست که خیلی افتضاح شده و سرعتم تا 5 کی هم پایین میاد وبه زور به 500 مگ دانلود میرسه!!!مرکز مخابراتیمون هم خلوته،زنگ هم زدم میگه فیبر نوری بین المل مخابرات دچار اختلاله و تا 2 شهریور به همین صورته!!!(اگه مخابرات نبود نمیدونم اینها کم فروشی ها و دزدی ها شون رو می خواستن گردن کی بندازن)من که هنوز 3هفته نشده امدم پارس اما مثل ... پشیمونم!!!
سلام دوستان
امروز زنگ زدم پارس انلاین گفت مرکز ما (شهید مفتح) پورت خالی شده .
حالا میخام بدونم شما از پارس راضی هستین ...؟؟؟
پینگش چطوره...؟؟؟؟ به درد بازی انلاین میخوره...؟؟؟
سرعت دانلود 256 حد اکثر چنده...؟؟؟
الان پسر عموم پارس داره و خیلی راضیه ولی اینجا که اومدم دیدم همه دارن ازش بد میگن :13:
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم:11::11::11:
جالبه فقط تو این انجمن به پارس آنلاین بد می گند
انجمن های همسایه همه از پارس آنلاین راضی هستند
جریان چیه؟
بالاخره پارس آنلاین بخرم یا نه ؟ :20:
سرعت تو اون ساعت اینطوریه و مخصوصا 6 تا 7 صبح و الا 1 تا 5 صبح که سرعت این نیستنقل قول:
من کرج هستم مرکز خاتم النبیا
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
من به شخصه راضی هستمنقل قول:
سرویس 236 دارم و مشکل چندان حادی تا بحال نداشتم جز چند بار قطعی که اونم دیگه برطرف شد کلا
سرعت دانلود 256 برای من حداکثر 230 کیلوبایت بود که الان مدتی هست که روی 190 بسته شده ، البته ناگفته نمونه که سرعت در طی روز متفاوت هست و از 30 تا 190 متغیره اما چون پرسیدید حداکثر سرعت چنده ما هم حداکثر رو خدمت شما عرض کردیم