کابلو وصل میکنمنقل قول:
حافظه داخلی را نمیاره رو پی سی
ویندوز سون 64 بیتی هست
کابلو وصل میکنمنقل قول:
حافظه داخلی را نمیاره رو پی سی
ویندوز سون 64 بیتی هست
سلامنقل قول:
من اصلا از اول نا حالا با kies سامسونگ کار نکردم.برای اتصال گوشی به لب تابم که اتفاقا سون 64 بیتی هست سیستم عاملم تو setting>wireless and network>usb setting>در اینجا mass storage رو انتخاب میکنم و هر برا گوشی رو وصل میکنم هر دو تا حافظه ها رو هم اس دی کارد و هم حافظه داخلی رو باز میکنه مثل یه یو اس بی فلش.
Base ver=I9003 jxkp3
kernel =2.6.3507-cl811961
3 تا مشكل دارم
1-روت شده زنگ گوشی هم عوض شده اما زنگ اس ام اس هر کاری میکنم عوض نمیشه
2-با هر برنامه تست ميكنم gps كار نمي كنه و هيچ نقشه اي نمياد
3-هر كار كردم با برنامه kies نتونستم به گوشي وصل بشم پيغام نشناختن samsung MTP توسط ويندوز xp داده ميشه
کلی شماره تلفن داخل یه فایل اکسل دارم که نمی دونم چطور به شکاره های روی گوشی اضاف کنم (به علت کار نکردن kies !!(
یه چیز عجیب اینکه با کابل آرک وصل شدنقل قول:
البته کمی دیر
حالا از وقتی درایور گالاکسی اس را نصب کردم آرک دیر وصل میشه
خلاصه خیلی عجیب شده
نقل قول:
1 ) تو برنامه مسیج وارد setting بشو و آخرین گزینه زنگ مسیج رو انتخاب کن
2) باید usb driver رو نصب کنی و بعد تو گوشی usb debugging رو فعال کنی ، نیازی نیست با samsung MTP کار کنی
3) میتونی فایل Excel رو تبدیل کنی به VCF و بعدش بریزی روی گوشی و بعدش با یه برنامه مثلا مثل GO contact شماره ها رو import کنی
کد:http://www.exceltovcard.com/convert-excel-to-vcf.html
مشکل من ظاهرا از کامپیوتر هست
چون حتی ارک را هم نمیشناسه
فکر کنم ویندوز مشکل پیدا کرده
بزنامه process com.android.email , process com.android.mms رو پاک کردم حالا نمیتونم اس ام اس ها رو بخونم چکار کنم؟
گوشی گالاکسی اس ال هستش
از یکی از دوستان که گوشیش روت هست درخواست بده برات بده این فایلهارونقل قول:
با روت اکسپلورر و ... براحتی میشه استخراج کرد
نقل قول:
بزنامه process com.android.email , process com.android.mms رو پاک کردم حالا نمیتونم اس ام اس ها رو بخونم چکار کنم؟
گوشی گالاکسی اس ال هستش
این فایل هایی رو که میگی حتما باید گوشی گلکسی اس ال باشه یا مال گلکسی اس هم میشه ؟نقل قول:
از یکی از دوستان که گوشیش روت هست درخواست بده برات بده این فایلهارو
با روت اکسپلورر و ... براحتی میشه استخراج کرد
اگه میشه یه ندا بده شما تا من واست آپ کنم
شما زحمتش رو بکش تا تست کنم خیلی کارم گیره اگه مال ایمیل رو هم داره اونم یه جایی آپلود کننقل قول:
مرسی:20: