مرکز چمران. قبلآ روی طرح زرین سرعتم رو 250 بود. ولی از چند هفته پیش بعضی از مناطق اصفهان که من هم شاملش میشد نتشون به یه 1 مگ اافت کرد و سرعت دانلودشون رفت رو 120. الان من هنوز طرح زرین رو دارم سرعت دانلودمم رو 120 هستش باسه طرح زریننقل قول:
Printable View
مرکز چمران. قبلآ روی طرح زرین سرعتم رو 250 بود. ولی از چند هفته پیش بعضی از مناطق اصفهان که من هم شاملش میشد نتشون به یه 1 مگ اافت کرد و سرعت دانلودشون رفت رو 120. الان من هنوز طرح زرین رو دارم سرعت دانلودمم رو 120 هستش باسه طرح زریننقل قول:
شاید سیم کشی هاتو نرو عوض کردن به سایت شاتل برید پیش شمارتون رو بزنید ببیند میتونن بهتون سرویس بدن.نقل قول:
بله من پینگ کلآ منظورمه من که هیچ وقت دو تا بازی نکردم بیشتر call of duty 4 بازی میکنم که اونجا اکثر مواقع پینگم پایین تر همس.
1مگ 8 گیگ گرفتم ... باشه حتما شبانه را هم تست میکنم ... فقط تنها مشکلی که دارم اینه همه مودم ها را مخابرات ساپورت نمیکنه ...نقل قول:
پس نظریه من منتفی شد چون شما بیشتر منم پول دادی:n02:قبلآ هم شنیده بودم ولی خوب مطمئن نبودم ایا واقعآ هر مودمی با هر نتی سازگار نیست؟؟؟؟ من که 4 سال پیش از مخابرات یه مودم معمولی گرفتم هنوز همونو دارمنقل قول:
الان من یک مودم ASUS گرفتم اما اصلا با مخابرات سازگاری نداره ولی با ISP های دیگه مشکلی نداره...نقل قول:
شبانه و روزانه با هم زیاد تفاوتی نداره ...نقل قول:
از چه لحاظ سازگاری نداره؟؟؟:n13:نقل قول:
ار این که مودم وصل نمیشه به اینترنت رانژه خط را میشناسه اما متصل نمیشه ... با ISP های دیگه هیچ مشکلی نداره ...نقل قول:
پس کلآ وصل نمیشه. قضیه یه کم مشکوکه شاید باید تنظیمات مودم دستکاری بشه مثل vci و vpi. نمیدونم والا. اخه هر جور نگاه میکنیم دلیلی نداره نا سازگاری داشته باشه نت مخابرات هم مثل سایر نت هاست. چیز خاصی نداره:n13:نقل قول:
اتفاقا تنظیمات را تغییر دادم حتی پشتیبانی هم زنگ زدم که طرف هنگ کرد نمیدونست چی بگه ... من با همین تنظیمات فقط یوزر و پسورد عوض کردم به ISP پارس انلاین وصل شدم ...نقل قول: