نه منظورم سختی یا آسونیه قبولیش نیست منظورم اینه که سطح مدرکش و... ارزش هزینه ی بالاشو داره یعنی عقلانی هست که ادم این هزینه رو بکنه؟نقل قول:
آخه من شنیدم مدارک پزشکی آزاد تو خارج کشور اصلا ارزش نداره یعنی معتبر نیست!!!
Printable View
نه منظورم سختی یا آسونیه قبولیش نیست منظورم اینه که سطح مدرکش و... ارزش هزینه ی بالاشو داره یعنی عقلانی هست که ادم این هزینه رو بکنه؟نقل قول:
آخه من شنیدم مدارک پزشکی آزاد تو خارج کشور اصلا ارزش نداره یعنی معتبر نیست!!!
اصلا چنین چیزی نیست.آزاد از خیلی از دانشگاه های علوم پزشکی درجه 3 دولتی بهتره.نقل قول:
تو همين تاپيك فرمولش رو به صورت عكس من گذاشتم پارسالنقل قول:
گشتم نبود صفحات زياده :41:
برای فارق التحصیلی از دانشگاه ازاد باید فیش های پرداختی و برگه های تثبیت ثبت نام که مهر امور مالی رو داره داشته باشیم؟؟
کلا برای فارق التحصیلی چیا باید داشته باشیم؟؟
دوستان فوق دیپلم بنده زیادطول کشیده ویه سال هم سنوات گرفتم.ولی با این حال هنوز 20 واحدم مونده!
میتونم فعلاً برم سربازی و بعد از پایان سربازی اون 20 واحد رو پاس کنم؟
من در ضمینه پزشکی اطلاعاتی ندارم اما اگر میخواهی تحصیل رو خارج از کشور ادامه بدی همین الان تحقیق کن کجا میتوانی ادامه تحصیل بدی چون بعضی از دانشگاههای خارج از کشور مدرک دانشگاه ازاد رو قبول ندارندنقل قول:
چند سال درس میخونی به امید اینکه مثلا بری دانشگاه x در خارج از کشور بعد موقع ارسال مدارک تازه متوجه میشی اصلا مدرک دانشگاه ازاد رو قبول ندارند
اتفاقا منم دیده بودمش ولی الان هرچی نگاه میکنم پیدا نمیکنم.نقل قول:
شما که خودت نوشتی نمیدونی چی نوشته بودی که سرچ کنی؟
ازاد خیلی از یه سری دانشگاه های دولتی بالاتره بستگی به مکانی که میگید داره.کجا با کجا؟!!نقل قول:
مدارک پزشکی شما از بهترین دانشگاه ایران هم بگیری تو کشورایی مثل المان و امریکا قبول ندارن(یعنی همینجوری اجازه کار نداری).چون هر کشوری نظام پزشکی خودشو داره باید یه سری دوره ها و امتحاناتو پاس کنین قبلش.
پزشکی دانشگاه آزاد هرجا برید خیلی خوبهنقل قول:
شما قبول بشو.....!!!!!
چه رشته ای هستید و چند ترم گذشته؟ با احتساب یک سال سنوات یعنی الان باید ترم 8 باشید و یک ترم اضافه هم بگیرید و مجموعا 9 ترمه بشید؟نقل قول: