سال 1389 بر همگی مبارک امسال سالیه که یکی از بزرگترین موفقیت های تا به امروز زندگیمونو جشن می گیریم به کمک برکات خداوند
به سوی هدف...
به پیش...!!!!!!!!!!!
Printable View
سال 1389 بر همگی مبارک امسال سالیه که یکی از بزرگترین موفقیت های تا به امروز زندگیمونو جشن می گیریم به کمک برکات خداوند
به سوی هدف...
به پیش...!!!!!!!!!!!
سلام به همگی
میبینم که بعد از چندروز جمعمون جمع شده :31:ولی خداییش اینکه شما نمیایین منم ترغیب کرد که نیام . این چند روز خیلی کمتر اومدم شاید بگم روزی فقط یه بار
راستی سال نوی همتون مبارک . ایشالا سال 89 اونقدر اتفاقات خوبی براتون بیوفته که تا آخر عمر این سال رو فراموش نکنین.
سلام عیدتون مبارک باشه
منم لحظه سال تحویل که شد خانواده رفتن من تو خونه بودم
امروز خوب بود فکر نمیکردم بشه بخونم
سال نوی همه ی شما کنکوری های عزیز رو به شما و خانواده ی محترموتون تبریک میگم . :11:
امیدوارم همگی به هر چی که میخواین تو سال جدید برسین . :20:
منم تبریک میگم سال نو رو...
ایشالا سال خوبی داشته باشید.:11:
بوس بوس!:31:
سال نو همگی مبارک :20:
سلام بر همگی
سال نوتون مبارک:40:
منم علی رغم میلم قبول کردم که88تموم شده!!!:31:
امروزم تصمیم گرفتم که بهترین تعطیلات نوروزی عمرم رو از همین امروز بسازم:31:
امیدوارم همگی موفق باشین
میگم دوستان یه سوال!
آخرین باری که دین و زندگی 2 رو از روی خود کتاب دوره کردین، چند ساعت طول کشیده؟
فقط میخوام ببینم سرعتا چطوره؟
خودم چند روز پیش تمومش کردم، تابستونم خونده بودمش، الان برای من دو روز شد، یک روزش 2 ساعت، یک روز دیگه ش هم 4 ساعت، روی هم 6 ساعت.
ممنون میشم بگین
سلام
برای کسی که هدفش قبولی در پزشکی دانشگاه آزاد هست اگه تست های دانشگاه آزاد سال های قبل بزنم کافیه؟یا باید تست های سراسری هم بزنم؟امروز که تست هه را بررسی می کردم دیدم سوالات دانشگاه آزاد با سراسری زمین تا آسمون با هم فرق دارند.
زدن تستای 10 سال آخر دانشگاه آزاد کافیه حتی میتونم بگم با تسلط روشون میتونی قبولیتو تضمین کنینقل قول: