قابل توجه اونایی که میگن سرعت کمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون اکانت رپیدشر دانلود میکردم
سرعتم هم متوسط 58.8 بود
Printable View
قابل توجه اونایی که میگن سرعت کمه
بدون اکانت رپیدشر دانلود میکردم
سرعتم هم متوسط 58.8 بود
vroom جان من که از راس ساعت 1 دقیق میزارم سر ساعت 7 هم برش میدارم و هیچی از ترافیکم جز ترافیک مصرفی حساب نمیشه و همش رایگان میزنهنقل قول:
در مورد speedtes هم همینطوه که میگی اعتباری نداره :46:
سرعت من برگشت به همون حال سابق ( 21 كيلوبايت دانلود با art1)
مودم شما بايد روتر داشته باشه. با 2 تا كابل (يا اگه لپ تاپ دارين و مودمتون وايرلس هست ميتونين با يه كابل) كارتون راه ميوفته هيچ تنظيمي هم نميخواد.نقل قول:
حالا شما دانلوداتون رو گفتید
مل من یکی سرعتم روز به روز آب میره
منم دیشب از 1 تا 7 با لینک مستقیم و idm فقط 220 مگا بایت
512 اکو
شما روزي صد بار هم بياين اينجا گله كنين چه دردتون رو دوا ميكنه. براي بار صدم پشتيبان حضوري درخواست بدين مياد ميگه مشكل از كجاست.نقل قول:
مطمئن باشين شاتل كم فروشي نميكنه چون مريض نيست كه بياد همه رو خوب بده 4-5 نفر رو بد بده!!! سرعت هاي همه رو يه جور تنظيم ميكنن. نمونش همين كاهش سرعت آرت تو هفته ي گذشته و برگشتن به حالت قبل در امروز كه همه با هم سرعتشون كم و زياد شد.
سرعت دانلودم از 27 تا 40
بيشتر بين 27 تا 32
اما چند لحظه اي روي 40 !!!!!!!!!!
ECO 128 eSF :8::8::8::8::8:
ایمیل زدم شاتل گفتم مشکلم تا کی حل میشه؟
یک ساله ART1 دارم(کرج). سرعتم هیچ وقت بالای 17kBps نرفت. سرعت کانکشن مودم روی 156kbps هست.نقل قول:
با سلام
جناب آقای هادی **** مشکل شما حداکثر تا اواسط اردیبهشت برطرف خواهد شد .
با تشکر از همکاری شما
سمیه قربانیکارشناس فروشADSLتلفن:443223 0261فکس:4403221 0261داخلی:15
تا قبل از عید از سرویس راضی بودم.
تورنت از ۷ فروردین سرعتش اومده پایین. الان البته روزها خوبه. اما شبها پایینه. تا ۵۰درصد کم شده.
الان هم سرعت ارتباط با سرور شاتل خوبه. اینجا تست کردماما نتایج تست با سرورهای اجنبی رو ببینیدکد:http://stat.shatel.ir/speedtest
Download speed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 14 Kbps Upload speed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 103 Kbps D/load QOS [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 16 % U/load QOS [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 90 % RTT [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 300 ms Max Delay [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4710 ms Avg Delay [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1909 ms Max Bandwidth [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 14 Kbps Route Speed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1747 Kbps Forced Idle [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - % Route Conc [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - Download test [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s Upload test [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] sکد:http://mcslhr.visualware.com/myspeed/db/report?id=160608
Download speed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 13 Kbps Upload speed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 99 Kbps QOS [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7 % RTT [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 478 ms Max Delay [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7242 ms Download test [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s Upload test [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] sکد:http://amsterdam.mcs.streamguys.com/myspeed/db/report?id=43538
speedtest.net هم که گویا نمیخواد باز بشه
باز شد
عجیبه سرعت رفت بالا
اما چه فایده. سرعت صفحه باز کردن کمه. یه سرچ گوگل تا باز بشه پدرم در میاد. همین صفحه speedtest کلی طول کشید تا شروع به لود کردن فلش کنه.
بازم تست کردم
یک ارتباط خوب غیر از اینکه باید سرعت بالایی داشته باشه، باید این سرعت پایدار هم باشه. این speedtest.net اصلا کاری به این حرفا نداره. این قضیه توی VoIP خیلی مهمه.
من یادمه قبلا که با myspeed.visualware.com تست میکردم، کیفیت سرویس رو بالای ۹۰٪ نشون میداد. سرعت هم بالای ۱۳۰ بود. همون موقع ها یادمه به یکی از دوستام که پارسآنلاین داشت گفتم تست کنه، کیفیتش خیلی پایین بود (بادم نیست چقدر)
سلام ! سرعت همین الانه من بالای 60 هم میره ولی سرعت ثابتم تقریبآ 57 58 هست !!
پینگم همچنان بالاست !! 750 :((
شب هم که افتضاح بود !! پریشب 300 مگ ! دیشب هم یه لینک گذاشتم دیدم فقط 8%ش رو دانلود کرده و سرعتش چسبیده روی 0 !!
فقط 150 مگ
ببخشید، من نمیتونم پستهام رو ویرایش کنم. برای همین پشت سر هم پست دادم.
دیدم بعضی از دوستان برای تبدیل مگابیت به کیلوبیت، از ضریب ۱۰۲۴ استفاده میکنند. اینطور که من میدونم، در ارتباطات برای سنجش مقادیر (حجم و سرعت) از واحدهای SI استفاده میشود.برای اطلاعات بیشتر (مثل ۱۱۸ :46:) به آدرس زیر مراجعه نمایید:Megabit per secondدقت کنید Kib/s با Kb/s فرق داره
A megabit per second (abbreviated as Mb/s or Mbit/s or Mbps) is a unit of data transfer rate equal to 1,000,000 bits per second. Because there are 8 bits in a byte, a transfer speed of 8 megabits per second (8 Mb/s) is equivalent to 1,000,000 bytes per second (approximately 977 Kib/s)._i
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Data_rate_units#Megabit_per_second