فردا خودم میرم دیفرانسیلشو ببینم
ببینم چطوریاس
فردا خودم میرم دیفرانسیلشو ببینم
ببینم چطوریاس
نقل قول:
منم یه همچین کتابی لازم دارم
اگه کتاب خوبی پیدا کردی به منم بگو
نظرتان در مورد کتاب های فیزیک اندیشه سازان چیست؟
بسيار خوب استنقل قول:
خیلی خوبن! البته چند سالی هستش که مبتکران چاپشون می کنه و امتیازش رو گرفته. اگر مال چند سال پیش و خود اندیشه سازان یا اوایل چاپ مبتکران باشن بهتره. (ویرایش قدیمی)نقل قول:
میتونی معادل اون کتابهای قدیمی اینا رو بگیری(جدیدن) :نقل قول:
فیزیک پیش 1 : انتشارات فار و تست فیزیک پیش 1 احمد مصلایی که قراره تا آخر مهر بیاد !
فیزیک 3 : پرسش های 4 گزینه ای فیزیک 3 مبتکران دکتر فرین کمانگر (چاپ جدید) یا تست فیزیک 3 کتاب خیلی سبز
فیزیک 1 و 2 پایه کتابی ندیدم !
سلام بچه ها اينها رو امروز تو وبلاگ خيلي سبز نوشته بود :
[ سلام به همهی دوستای خوبم
اول اینکه ریاضی۳ حداکثر تا ۱۰ آبان در دست شماست.
دوم اینکه فیزیک پیش(۱) جلد اول (ویرایش جدید) حداکثر تا ۱۰ آبان در دست شماست.
سوم اینکه گوش شیطون کر تقریبا ۸۰ درصد تالیف ژنتیک مندلی تموم شده و به خواست خدا تا پایان پاییز میرسه به دستهای مبارک
شما.
چهارم اینکه شیمی۳، انشاء الله برای آخر پاییز یا اوایل دی آماده میشه.
پنجم اینکه کی گفته زیست۲ ویرایش کلی شده و ما براش کادر نوشتیم؟! بابا! ما اگر وقت داشتیم که ژنتیک مندلی رو زود تموم میکردیم!
زیست ۲ ویرایش کلی نشده فقط ویرایش جزئی و غلطگیری شده؛ آن هم هنوز به بازار نیومده و با کتاب قبلی تفاوت چندانی نداره.
ششم اینکه راه افتادن سایتمون یکی دوماه دیگه کار داره.
هفتم اینکه ما همهی سعیمون رو داریم میکنیم که زود بیایم وخوب. بعد وقتی میبینیم خوب نیستیم، بیخیال زود میشیم بعدش
دیر میایم ولی خوب!]
توي قسمت نظرات اطلاعيه قبلي نوشتم كتاباشون اشغالن فكر نميكردم اينو به نمايش بذارن اخه قبلا وقتي سوال ميكردم اخرش انقدر پاچه خواري ميكردم تا بلكه جوابمو بدن ولي ايندفعه با خشونت پرسيدم جوابمو با مهربوني دادند :31:
گفتم حالا كه انقدر خشونت رو دوست دارند تو قسمت نظرات اطلاعيه امروز باز بنويسم كتاباتون اشغالن , ممنون :31:
اينم ليست كتابهاي مبتكران كه امروز به روز شد :
چرا همه يهو با هم به روز ميشه :31:کد:http://www.mobtakeran.com/Default.aspx?tabid=865
دوستان .......... اینقدر دنبال کتاب نباشین ...... نمیگم کتاب بده ..... ولی زیادیش بده .... یه کتاب بخرین و تا آخرش برین
راستی من میخوام کارنامه کانونم رو بزارم ولی بلد نیستم ..... کدومتون حاضرین که من شماره داوطلبیمو بدم تا برین برام روی سایت آپلود کنید؟؟؟؟
پاسخ هایی که به سوالات کنکور دادن بی نقص و کامله ولی حیف تا 82 بیشتر نیس:13:نقل قول:
من فیزیک 1 و2 پیش و دومشو دارم.
کتاب فیزیک 2ش مثلا 2 جلده که هر جلدش 3 برابر کتاب درسی فیزیک 2 هست.:5:
انتشارات دیگه رو نمیدونم ولی این خیلی سبز اعتمادی بهش نیست. سال پیش از همون وارد کلاس شدن و پیشنهاد شیمی خیلی سبز تا آخر سال برامون سوژه شده بود. هی زنگ بزن بپرس. هی از معلم پی گیری کن و هی فلان و فلان و هی فلان وقت چاپ میشه و ....