سلام.یکی از دوستام میخواد از دانشگاه انصراف بده.تا الان هم 60 واحد پاس کرده.چند واحد دیگه باید پاس کنه که مدرک کاردانی بگیره؟؟
Printable View
سلام.یکی از دوستام میخواد از دانشگاه انصراف بده.تا الان هم 60 واحد پاس کرده.چند واحد دیگه باید پاس کنه که مدرک کاردانی بگیره؟؟
منو راه دادن . دانشگاه شما زیادی گیره ! :31:نقل قول:
ئه چه خوب به سلامتی :31:نقل قول:
منو راه دادن . دانشگاه شما زیادی گیره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام فکر کنم 82 واحد البته رشته های مختلف فرق میکنه:46:نقل قول:
من می خواستم بدونم اگه شما میگین ارشد فراگیر اینقدر راحته قبول شدنش یعنی مدرکش معتبر نیست؟ دکترا هم داره؟ چه رشته هایی؟
سلام به همه .
دوستان من از دانشگاه آزاد به خاطر مشکلاتی انصرافی دادم میخواستم بدونم میتونم تو کنکور فراگیر پیام نور شرکت کنم؟
طبق قانون جدید من یکبار حق انصراف دارم؟ و تا یک سال هم فصت دارم یا ادامه تحصیل بدم یا برم خدمت ؟ برای ثبت نام مشکلی ندارم که؟
زمان ثبت نام ازمون پیام نور کی هست؟
فرق مدرک فراگیر پیام نور با پیام نور کنکوری تو چی هست؟(جایی خوندم ازش کنکوری بیشتر هست)
راستی من تجربی خوندم تو پیام نور میتونم تو شاخه فنی مهندسی انتخاب رشته کنم؟
فکر میکنم باید 73 واحد پاس کنه.ولی برای اطمینان بیشتر به اموزش هم سری بزنه بد نیست.نقل قول:
نقل قول:
درباره ي وضعيت نظام وظيفه و انصرافش نمي دونم...ولي خودم دارم فراگير مي خونم...تنها فرقي كه بين من فراگير و دانشجوي سراسري وجود داره فقط و فقط توي شهريه س وگرنه به همممون همون مدرك رو ميدن.
براي ورود به پيام نور حتما بايد مردك پيش دانشگاهي رو داشته باشيد بعد مي تونيد توي هر رشته اي كه بخوايد و دانشگاه شهرتون توش پذيرش داشته باشه ازمون بديد و قبول بشيد.
العان دفترچه سال قبل رو دیدک از نظر نظام وظبفه چون غیبت ندارم مشکلی نداره. پیش دانشگاهی دارم.نقل قول:
چند تا سوال.
ایا کلاسی برای درس ها برگزار میشه؟(چند جا خوندم کلاس برگزار نمیشه ولی بعضی رشته ها بدون کلاس خیلی سخت هست)
برای کنکورش کتاب خاصی هست بخونم؟
میشه هم از شاخه هنر انتخاب رشته کرد و هم فنی مهندسی؟
زمان انتخاب واحد مشخص شده:
باتوجه به اينكه شروع ثبت نام مهرماه (نيمسال 3911) از تاريخ 18/6/91 ميباشد :
كليه دانشجويان از تاريخ 13/6/91 ميتوانند نسبت به مشاهده زمان ثبت نام خود از منوي ثبت نام » عمليات ثبت نام » ثبت نام اصلي اقدام نمايند.