نقل قول:
منظور شما الان چیه دوست من..؟
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------
نقل قول:
تو بخش در خواست نرم افزار تاپیک بدین..
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=17
Printable View
نقل قول:
منظور شما الان چیه دوست من..؟
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------
نقل قول:
تو بخش در خواست نرم افزار تاپیک بدین..
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=17
دوستان من ويندوز xp sp3 استفاده ميكنم و الان 1 سالي هست كه مشكل با ورژن هاي 8 به بالاي مسنجر رو دارم.وقتي براي اولين بار بعد از بالا امدن ويندوز لاگين ميكنم مشكلي نداره ولي وقتي مي خواهم ساين اوت كنم يه 1 دقيقه اي برنامه هنگ ميكنه و مجبور ميشم از داخل task maneger ببندمش و براي باز كزدن دوباره هم بايد حدود 1 دقيقه صبر كنم تا از حالت هنگ در بياد و بشه لاگ اين كرد
مشكل از كجاست دوستان من
سلام
خوبین
خسته نباشید
من یه سوال داشتم:
قبلا با یک سری ادم چت می کردم و هر 2طرف همو ادد داشتیم.
و الان دیگه نمی خوام با کسی چت کنم و همه رو پاکک کردم از کجا متوجه شم اونا هم منو پاک کردن یا نه؟
البته اصلا هم نمی خوام اون طرف اینو بفهمه ها .
یعنی بی سرو صدا ببینم منو کی ادد داره.
ممنون می شم کمک کنین
ببخشید
من خیلی وقته نچتیدم
و از دنیای یاهو بی خبرم
مگه وقتی بخوای با ایرانیا چت کنی نباید تو روم آسیا بری؟؟؟؟
من که مث قبلنا میرم میگه requst refused!!!!
help:41:
دوستان سلام یک سالی هست که هروقت من می خوام قایلی رو از طریق send file توی مسنجرم بفرستم با پیغام a problem occured while sending files,the file transfer is stopped. مواجه میشم. این مشکل رو وقتی می خوام فایلی رو دریافت کنم هم دارم. مسنجرم همیشه جدید ترین مسنجر ارائه شده بوده و نمی دونم مشکل از کجاست. بار ها آنتی ویروسم رو عوض کردم و با آی دی های گوناگون این مشکل رو داشتم... اگه ممکنه راهنماییم کنید.
دوستان شما هم مشکل ADD کردن رو دارید ؟
من الان یه مدته هر وفت میخام کسی رو ادد کنم ارور تایم اوت میده
با سلام و خسته نباشید به همه
yahoo id من لاک شده(احتمالاً توسط نرم افزار و یه آدم بیکار).
چون از آخرین ورژن Yahoo! Messenger 10.0.0.1270 و Y!TunnelPro 2.5 Build 618 و Kaspersky Internet Security 2011 (11.0.0.232) و windows 7 کاملاً آپدیت استفاده می کنم و هیچ فایلی هم از کسی نگرفتم که پسوردمو بزنه احتمال اینکه پسمو زده باشن خیلی کمه.
چنتا از این yahoo id unlocker امتحان کردم یا کار نکرد یا میگن پسورد اشتباه هست.
با یاهو مکاتبه کردم میگه خلاف قوانین عمل کردی(البته من کاری نکردم).
کسی راهی داره پیشنهاد کنه؟
احتمالاً باید با همون yahoo id unlocker درستش کنم. اگه لینک بدید با یه آموزش کوچیک ممنون میشم.
ورژن های جدید یاهو دیگه راه های نفوذ قدیمی روش جواب نمیدهنقل قول:
امکانش نیست چون دسترسی به پروفایل شخصی دیگران تو یاهو و سایر سایت های نظیر اون امکان پذیر نیست که بشه دید چه کسی رو تو لیست خودشون اد کردننقل قول:
یکسال پیش دقیقا همچین مشکلی برای من بوجود اومده بود که فقط و فقط با نامه نگاری با یاهو بود که تنستم مشکل رو برطرف کنمنقل قول:
بعید میدونم کسی آی دی شما رو -- کرده باشه
با یاهو Custumer care از طریق ایمیل در ارتباط باشی برات درستش میکنن مشکل بوجود اومده رو