شیفت+دیلیت :دينقل قول:
برای منم حدود همینقدر حجم داشت !
قبل از دیلیت کردن، Self Defence رو غیرفعال کن+ exit کردن kasper از Tray Bar
Printable View
شیفت+دیلیت :دينقل قول:
برای منم حدود همینقدر حجم داشت !
قبل از دیلیت کردن، Self Defence رو غیرفعال کن+ exit کردن kasper از Tray Bar
دوستان من یک مشکلی تو کسپرسکی دارم. ان هم این است كه وقتی network attack blocker جلوی نفوذ رو میگیره internet connection قطع میشه. بیاد چی کار کنم؟
نقل قول:
اگه یه صفحه عقب تر رو نیگاه میکردید، یکی دیگه از دوستامون همین سوال رو پرسیده بود:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4371943&postcount=6087
تو شبکه است؟نقل قول:
تو مسیر زیر برید:
Setting/online security
تیک گزینه Add attacking computer to block list for رو بردارید.
ميشه key رو از pc به laptob انتقال بدم ؟
سلام به همگی دوستان...
یه مشکل خیلی عجیب برای کسپر من پیش اومده !:41:
ویندوز رو عوض کردم و کسپر رو نسب کردم و دیدم اینترنت کلا" کار نمیکنه ! یعنی حتی 1 کیلوبایت هم دریافت یا ارسال نمیکرد ! کسپر رو که بستم دیدم درست شد ! فکر کردم ایراد از ورژن کسپر باشه ، برای همینم یه ورژن پایینترش رو نصب کردم ، ولی بازم همین مشکل بود !
ویندوز رو دوباره عوض کردم و دوباره کسپر ورژن پایینتر (kis9.0.0.463en) رو نصب کردم ! ولی دوباره این مشکل رو دارم !
خیلی عجیه ! هیچ ویروسی هم ندارم و برای کار با اینترنت یا باید کسپر غیر فعال باشه و یا کلا" بسته باشه !!
دوستان اگه راهنمایی کنید ممنون میشم...
انشاالله همیشه موفق و شاد و سلامت باشین...:11:
یا از آخرین ورژن 2009 یعنی 8.0.0.506 و یا از آخرین ورژن 2010 یعنی 9.0.0.736 استفاده بفرمائید.نقل قول:
ممنونم دوست عزیز...نقل قول:
از ورژن 9.0.0.736 هم استفاده کردم ! متاسفانه این مشکل هنوز هست ! نمیدونم ایراد کار از کجاست !
ممکنه به Trial بودنش ربطی داشته باشه ؟ آخه من همیشه Trial نصب میکنم و هر 30 یا 60 روز ویندوز عوض میکنم !
ممنونم که راهنمایی کردین...:40:
موفق و شاد و سلامت باشین...:11:
نقل قول:
1- فایروال رو غیر فعال کنید ببینید مشکل برطرف میشه؟ (اگه برطرف شد بگید تا ادامه بدیم)
2-نوع اتصال تون چیه؟ dialup یا ADSL یا wireless ؟
3- مطمئن اید که کانکشن تون رو بلاک نکردید؟
4- با چه مرورگری این مشکل رو دارید؟ با IE یا FF و یا هر دو؟
1- فایروال رو غیر فعال کردم ولی بازم مشکل وجود داره !نقل قول:
2- ADSL
3- والا چیزی توی تنظیمات یا مشخصات ندیدم ! هیچ پیغامی هم مبنی بر بلاک کردن نمیده !
4- با تمام مرورگرها مشکل داره ! کلا" جلوی اینترنت رو میگیره !
اینم بگم که من کانکشن ندارم ! یعنی مودم من به شکلی تنظیم شده که اگه LAN فعال باشه خود بخود نت هم وصله ! قبلا" هم این مشکل رو نداشتم که بگم بخاطر این موضوع هستش !
الان کلاس دارم و باید برم... تورو خدا ببخشید که زحمتتون دادم...
شب که برگشتم دوباره پیگیری میکنم...
انشاالله همیشه موفق و شاد و سلامت باشین...:11: