سلامنقل قول:
سیستم شما ویروس داره باید تو انجمن اورژانس سیستم های آلوده سوالتون رو بپرسید تا بیشتر کمکتون کنند.
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=186
Printable View
سلامنقل قول:
سیستم شما ویروس داره باید تو انجمن اورژانس سیستم های آلوده سوالتون رو بپرسید تا بیشتر کمکتون کنند.
اینم لینک دانلود از سایت ماکروسافت:نقل قول:
سلام
از کمک شما بی نهایت سپاس گذارم ولی این برنامه Error میده. این پیغامش هست(عکس زیر)
این در حالی که من به اینترنت وصل هستم اونم اینترنت پر سرعت Wierlessکد:http://img4u.net/images/t7lj6dw26lf5rkafdphq.jpg
کد:http://download.sysinternals.com/Files/Autoruns.zip
تایید می شهنقل قول:
سلام
لطفا یکی از دوستانی که فقط xp رو نصب کردن متحتوای فایل boot.ini خودشون رو اینجا کپی کنن.
نقل قول:
کسی نمیدونه راه حل این مشکل چیه ؟؟؟
دو تا راه داره:نقل قول:
اولی رو امتحان کنین اگه نشد دومی. البته همین جا بگم که برای دومی حتما از رجیستری تون بکاپ بگیرین و اینکه برای دومی من مسئولیتی رو قبول نمی کنم.:18:
1- از msconfig در از سربرگ startup یکی یکی تیک چیزهایی که تو لیستش هست رو بردارین و ری استارت کنین ببینین درست میشه یا نه. چون این کار طول می کشه ائل از چیزهایی که جدید نصب کردین و یا مشکوک هستن شروع کنین.
2- اگه 1 نشد که احتمالا باید بشه:
اول بکاپ فراموش نشه.
بعد به مسیر زیر برین:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Win dows\IPSec\Policy\Local
از منوی edit گزینه delete رو انتخاب کنین و yes بزنید.
از رجیستری خارج بشین.
در run تایپ کنین:lکد:regsvr32 polstore.dll
و در نهایت اینتر بزنین و ری استارت کنین.
سلام ...من امروز خواستم ویندوز نصب کنم این مشکل برای من پیش اومد ویندوز بعداز فرمت کردن و بعد از اینکه شروع به نصب میکند در قسمت بعد در صحفه ابی رنگ setup که از دقیقه 37 تا 1 است ویندوز در دقیقه 24 یا 25 گیر می کند و دیگر همان گونه می ماند از کسی پرسیدم گفت از سی پی یو است یعنی سی پی یو داغ می کند باید خمیر زذد از مهندس کامپیوتر پرسیدم گفت از رم است رم سیستمت گیر دارد باید رم عوض کنی یا از سی دی ویندوز است ..سی دی وندوز را هم عوض کردم و حالت اورجینال گرفتم دوباره ویندوز در دقیقه 23 گیر کرد در صحفه ای که ابی رنگ ..اساد مشکل از چیست 2- استاد در موقع نصب فایل driver.cab در هنگام نصب ویندوز است این فایل یعنی چه اخه ویندوز روی ان 1 یا 2 دقیقه می ایستد ...........ببخشید سوالم طولانی شد ..........
بفرما دوست عزيز:نقل قول:
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
مشكلت چيه حالا؟
اين براي مشكل شمانقل قول:
This event is recorded for several services when the computer is powered on. The reason for this is that various services may perform certain tasks at startup and once done they will stop by themselves. In this case, the 7035 event is accompanied by the corresponding 7036 (recorded when the service stops).
- Service: WinHTTP Web Proxy Auto-Discovery - This message is recorded approx. every hour on Windows 2003 Servers (post SP1) and it is a "normal" message. The proxy discovery service is started every hour in order to detect if any changes have occured in the proxy configuration for that server (and apply them if necessary). If there is no proxy installed or if the system is configured manually this service can be stopped.
- Service: Windows Installer - See [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- Service: Background Intelligent Transfer Service (BITS) - See the link to "NUS Software Article" for information about this event.
- Service: IPSEC Services - See [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to see a situation in which this event occurs.
This message just indicates that a service was started or stopped correctly. Info given by the help and support tool from XP: “A control code was correctly sent to the service. This message is logged for informational purposes only”.
A service has been sent a request to stop.
اگه سي دي رو عوض كردي و باز هم اين مشكل رو داري پس مشكلت سخت افزاري هستنقل قول:
پيش يه متخصص ببر اگه امكان داشت
موفق باشيد.
اين براي مشكل شما
This event is recorded for several services when the computer is powered on. The reason for this is that various services may perform certain tasks at startup and once done they will stop by themselves. In this case, the 7035 event is accompanied by the corresponding 7036 (recorded when the service stops).
- Service: WinHTTP Web Proxy Auto-Discovery - This message is recorded approx. every hour on Windows 2003 Servers (post SP1) and it is a "normal" message. The proxy discovery service is started every hour in order to detect if any changes have occured in the proxy configuration for that server (and apply them if necessary). If there is no proxy installed or if the system is configured manually this service can be stopped.
- Service: Windows Installer - See [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
- Service: Background Intelligent Transfer Service (BITS) - See the link to "NUS Software Article" for information about this event.
- Service: IPSEC Services - See [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to see a situation in which this event occurs.
This message just indicates that a service was started or stopped correctly. Info given by the help and support tool from XP: “A control code was correctly sent to the service. This message is logged for informational purposes only”.
A service has been sent a request to stop.
.[/QUOTE]
ممنون میشم یکم توضیح فارسی بدید چون ظاهرا دلایل زیادی میتونه باشه و منم خسته شدم از بس انگلیش :8:ترجمیدم
نقل قول:
ممنون ولی راه اول جواب نداد البته با یک تست ولی خوب شد منبع خطا ها ظا هرا این پوشه ها شد :
F:\DOCUME~1\nima\LOCALS~1\Temp\WERdec9.dir00\Mini0 81110-01.dmp
F:\DOCUME~1\nima\LOCALS~1\Temp\WERdec9.dir00\sysda ta.xml
تکنیکال ارور با این توضیح
BCCode : 77 BCP1 : C000000E BCP2 : C000000E BCP3 : 00000000
BCP4 : 00CD3000 OSVer : 5_1_2600 SP : 3_0 Product : 256_1
این خطا بعد از استارت اپ شناسایی شده ...نمیدونم حذف این پوشه ها مشکل درست نمیکنه ؟؟؟
بازم ممنون !!
سلام دوستان
من می خوام بدونم برای نصب ویندوز XP به جز از Boot و از ویندوز راه دیگه ای وجود داره که خدمات کامپیوتری ها می گن؟
با تشکر
بله ازطریق Dosنقل قول:
یعنی CD که boot table نباشه وارد داس می شی وازاونجاویندوزنصب می کنی