من کیفیت خطم داغون شد یهو که لینکم پرید وگرنه لینکم نمیپرهنقل قول:
Printable View
من کیفیت خطم داغون شد یهو که لینکم پرید وگرنه لینکم نمیپرهنقل قول:
چه کدی؟نقل قول:
این برنامه با اون dmt که استفاده میکردی چه فرقی داره؟
ببین من میشه روی G.DMT هستم این نوع اتصال برای خط های که نویز دارند مناسبه کیفیت خط رو بالا میبره و در نتیجه سرعتتم میره بالا کمی از نویز کم میشه ولی درنهایت وقی دیتا لینک ها رو میپرونه شما روی 20 مگ هم وصل شو اسمی میشه پس ببین خطت روی adsl2 plus بهتره یا روی G.DMT که ریت بیشتری بهت بده اگر! لینک نپره :n01:نقل قول:
همون کدا رو فکر کنم 50-60بودننقل قول:
نمیدونم ولی فکر کنم فرق داره این به حک و مک مربوط میشه
میدونم ولی الان محدودیت سرعت اکانتینگ برداشته شده بود نویز بحثش جداستنقل قول:
منظورت همین کدیه که ومپایر فرستاده؟:n13:نقل قول:
به نظر من این کد روی خطایی اثر داره که استریماشون اتوماتیکه چون snr رو غیر واقعی میبره بالا ولی مخابرات اکثر خطا رو دستی ست میکنه و خیلی کم داریم کسی که استریماش اتوماتیک باشه
دیشب من 7 گیگ دانلود کردم ولی امشب سرعت به خاطر قطعی که افتاد اسمی شد :n02:نقل قول:
مثل اینکه تعداد کسایی که شبا اسمی نمیشن زیاد شده :n02:نقل قول:
رنج ایپیت چنده؟ گروه فرشادی؟
منم دیشب برنامه سالیدورک دانلود کردم با یه فیلم 7گیگ شد البته بیشتر هم میتونست دانلود کنه ولی من دانلودی نداشتم
من حوصله ندارم دس بزنم تنظیماتمو یه دفه دیدی همینی دارم میگیرم شبی 12 گیگ هم بپره :D
دست بچه هام درد نکنه
شایان من توی گروه نیستم دیگه آزاد شدم همه جور آی پی واسم میاد
.................................
یعنی به نظرت میخوان گروه بندی رو جمع کنن؟:n13:نقل قول:
چند روز پیش گفتم آزاد شده بعد از یه روز دوباره قفل شد رو 37.221 بعد دوباره رفت رو گیت وی های فری و 37.221 جمع شد بعد از یک روز دوباره 37.221 رو اضافه کردن روز بعدش هم که دیروز باشه دوباره آزاد شد و هنوز هم آزاده فقط 2.185.8x و 2.185.2x و 2.189 واسم نمیاننقل قول:
نمیدونم دیشب با همین بودمنقل قول:
کد:5.233
دوستان مشکل تغییر اتواماتیک ای پی رو نمیشه حل کرد؟
2.185 بودم ولی اتو شده 83 سرعتم هم زیر 200 افتضااااحه
این نمیدونم از اون نمیدونم های تاکتیکی بود:n02:نقل قول:
میترسی لوت بدم؟:n19:
شایان مشکوک میزنی نکنه مخابرات استخدام شدی؟:n24:نقل قول:
اگر استخدام شدی بگو ببینم میشناسمت یا نه؟:n24:
:n19::n19::n19:نقل قول:
دوباره این بحث قدیمی شروع شد الانه که همه متهم بشن به کارمند مخابرات بودن:n02:
نه من فقط گفتم شاید از این کارمندای جدید باشی که تازه استخدام شدن:n09:نقل قول:
اوه خیلی وقته نیومدم به این تاپیک . ای ول به این پشتکار و همت مضاعفتون البته از نیروی جوانی هم سرچشمه میگیره ما که پیر شدیم . این داستان تغییر ای پی و بهتر کردنه خط ای دی اس ال چیه منم راهنمائی کنید مودمم تی پی لینک 8961 هستش رنج ای پیم هم روی همون 2.185 هست که الان فکر کنم نزدیک یکساله تکون نخورده از این رنج
بابا این همه پست دادید یه نفر نبود جواب سوالای من رو بده؟ :n41:نقل قول:
تنظیم مقررات بهم زنگ زد گفت که شکایتتون در حال پیگیری است شرکت اکسین موظف به جلب رضایت شماست
خوبه این یکی نیومد نظر کارشناسی شده بده :n09:
------------------------------
مخابرات هم زنگید بهم همون حرفای 2020 رو زد گفت که ما حرف هیچ کسی رو جز خودمون قبول نداریم :n19:
خلاصه ما هم دیگه پیگیری نمیکنیم همون یک گیگ که ازشون کشیدم بیرون شاهکار کردم :n09:
سلام من هم پارس انلاین دارم و هم مخابراتنقل قول:
در مورد پی سی ام بله شما باید برید مرکز مخابراتییون و درخواست بدید
اینترنت مخابرات رو از هر شرکتی بگیرین هیچ فرقی نداره به مرکز مخابراتتیون بستگی داره که چقدر پهنای باند بهش اختصاص داده اند و در درجه بعدی گروه بندی ( که از گرو بندی میگذریم)
کلانه اینترنت ADSL روی کابل های مسی و فیبر نوری ارائه میشه
بله اگر عوض کنن میشه بعد از هر جای اینترنت بگیری
ادرس رو میخوای بگیری زنگ بزن 2020 همه چی رو بهت میگه
اما در مورد پارس انلاین بله این مدت که خیلی مضخرف شده فقط اول صبح ها سرعتش خوبه
یکی از دوستان 10 مگ تمدید کرد شبانه نداشت سرعت هم همون 1 مگابایت در ثانیه است البته داون استریم روی 10240
برای اولین بار تو این 4 ماهی که نت دارم از مخابرات این ایپی 2.185
اومد برام. چطوره کیفیت اش :n13:
یه چند روزه ای پی 2.189 میاد برام که سرعت پیج واکردنش از دیال اپ بدتره هر چی ای پی میگیرم تو همین رنج مظخرف 2.189 هست زیاد هم که ریست کنم دیگه ای پی نمیگیره .چه جوری باید از شر این رنج خلاص شم ؟
خدا رو شکر خط تلفن درست شد
این باز فیلم جدیدیه قفلمون کردن رو 37.221؟
گفتم که به مخابرات دل نبند اگر خوب شد زیاد خوشحال نشو اگرم بد شد زیاد ناراحت نشو:n31:نقل قول:
مدام دارن گروه ها رو دستکاری میکنن , امروز هم گروه ما چند رنج ایپی جدید با گیت وی جدید اضاف شد چندتا هم انگار حذف شدن:n33:
مخابرات چقدر کارمندای وفاداری داره حتی نصف شب هم کار میکنن الان لینکم پرید و دوباره آی پی آزاد شد:n09:
مخابرات همه کاراشو شبا و روزای تعطیل انجام میده:n09:نقل قول:
اقا فرشاد گل، اگه بتونی درباره تشخیص گیت وی های فری یه کم توضیح بدی، ممنون میشم.
دوستان من کیفیت خطم دوباره افتضاح اومد پایین به طوری که آپ استریم اومد رو 90 و دان استریم رو 2مگ منم شکایت مرکز مخابراتی رو کردم الان وضعش بهتر شده چیکار کنم ؟انصرافو بزنم یا همینجور بمونه؟
الان کمکم داره کیفیتش برمیگرده به حالت اول
باید ردیف دوم و سوم شبیه هم و با اختلاف عددی یک باشننقل قول:
نگرفتم ! یک مثال پلیز :n01:نقل قول:
دوستان انصرافو بزنم؟چیکار کنم؟خطم درست شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره بزن هرچند نزنی هم فرقی نداره 195 کلا سرکاریه:n33:نقل قول:
این سرعتت جهشی شده 6 مگ یا سرعتا رو بردن بالا؟
نقل قول:
کنسلش کردم شایان
باز آی پیم قفل شده رو 37.221 نمیدونم این روترای لعنتی چی دارن که اینقدر دستکاریشون میکنن چه لذتی داره واسشون؟
هر وقت سرعتم میره بالای 5مگ چند دقیقه بعدش یا خط تلفن داغون میشه و لینک میپره یا آی پیم قفل میشه رو 37.221 و سرعت اسمی نمیدونم جریانش چیه:n21:
هر چیزی هست از گروه خودتونه من الان چند روزه مشکلی ندارم و همه چیز در بهترین وضعیتهنقل قول:
اما کلا زیاد خودتو اذیت نکن پیر میشی ها:n19: مخابرا چیزی که نداره ثباته