سلام.بله. برای من هم انتقال ندادند.البته شما کمپین جدید هستید .من کمپین قدیمی تر دارم. ولی تا قبل اردیبهشت منتقل میشد.
حتما از طریق ۱۹۵ شکایت ثبت کنید.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
Printable View
سلام.بله. برای من هم انتقال ندادند.البته شما کمپین جدید هستید .من کمپین قدیمی تر دارم. ولی تا قبل اردیبهشت منتقل میشد.
حتما از طریق ۱۹۵ شکایت ثبت کنید.
اگه حجم تموم بشه و از تا پایان سرویس 10 روز مونده باشه آیا بخش تغییر سرویس فعال هست و میشه سرویس رو تغییر داد؟
خیر نمیشه. من زنگ زدم 2020 گفت حداقل باید 25 روز از تاریخ سرویس 1 ماهه گذشته باشهنقل قول:
اگه حجم داشته باشیم و 10 روز مونده باشه چی اون موقع میشه تغییر سرویس داد؟نقل قول:
اونو دیگه نمیدونم. دوستان اگه میدونن راهنمایی کنننقل قول:
اساتید مخابرات اپلود رو ماکس تا چند میبنده؟
یکی از بچه ها هست پهنای باند دانلود رو روی 16 گذاشتن براش بعد از اونور آپلود روی 500 کیلوبایته! قشنگ افتضاحه
یک مگابیت میبندهنقل قول:
امکانش هست.نقل قول:
دوستان من داخل پنل رفتم
چطوری باید فهمید این مدت یک ماهه از چه تاریخی شروع میشه تا چه تاریخی؟؟
برای من فقط یه دایره نمودار نشون داده نوشته 42 گیگ
برای من ۲ مگ بستهنقل قول:
بستگی به کشش خط و میزان نویز روی آپلود دارهنقل قول:
به صورت معمول روی 1 مگ میبندن
اگه خطت خوب باشه ، با فعال سازی Annex m میرسه به 2 مگ
نهایت کشش هم همین 2 مگه روی آپلود و محاله بیشتر بشه
من اینترنت 8 مگ مخابرات رو دارم -
1ماهه سرعت رو باز کردن رو 16مگ .از اون روز تا حالا همش قطع و وصلی دارم:thumbsdow
به نظر میاد این کم شدن حجم داره عمومی میشه-همه مشکل حجم دزدی دارن
برای منم تو این یکی دو ماه اخیر اینجوری شده -
همه ی ترافیک رو بین المللی حساب میکنه حتی سایت نماوا رو و سایت های داخلی رو ترافیک بین المللی حساب میکنه.
قسمت ریز مصرف هم به صورت خودکار روزی 6الی7 گیگ از ترافیکم کم میکنه!
کسی پیگیری کرده؟
سلام.برای من هم حجم مصرفی از بعد عید وحشتناک زیاد شده.
قبلا آخر ماه حجم باقیمانده کلی داشتم. ولی این ماه فکر کنم کم بیارم.
مصرف هم تقریبا مثل سابق هست.
ترافیک فروردین هم که منتقل نشد دیگه اوضاع خرابه......
حجم منم خیلی مشکوک کم میشه ....نقل قول:
حجم سرویسم تمام شده، مخابرات اجازه تمدید نمی دهد، یعنی باید به قیمت 4 برابر حجم سرویس، حجم اضافی بخرم تا زمان سرویس تمام شود و بتوانم تمدید کنم. خوشبختانه خط تلفن دیگری دارم و با توجه به قیمتهای گران مخابرات از شرکت دیگری سرویس سفارش دادم.
این دو مورد رو یکی از دوستان گفته بود در مورد تموم شدن حجم: اون شارژ اضطراری واسه من که فعال نیست اصلا شما ببین برات فعاله؟ به غیر از اون هم تماس با 2020 هست که نمی دونم انجام میدن یا نه...نقل قول:
5 روز به تمام شدن تاریخ سرویس خرید سرویس فعال میشه... اگه شارژ اضطراری و 2020 نشد تنها راه اینه که هر روز ترافیک رو چک کنی هنوز تموم نشده تغییر سرویس بدی ولی این کار هم مشکلی که داره اینه که همون طرح قبلی رو نمی تونی بگیری و مجبوری یک سرویس بالاتر و یا پائین تر رو بگیری.
نقل قول:
دوستان این خط من چقدر حداکثر کشش داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی کاغذ تا 11 ولی ممکنه پرش لینک داشته باشید
ولی تا 10 مگ بدون مشکل
من از همه شرکتا نت داشتم ، تازه اومدم مخابرات ، فقط مخابرات اینقدر مشکوک حجم کم میشه ، از ماه دیگه میرم شاتل
یک مورد جالب تازه فهمیدم که مخابرات روی مودم Dlink 2730u تا 10 مگ میکشه ولی روی یک مودم جدیتر مثل Archer d2 حداکثر تا 5 مگ میکشه تازه کلی هم قطع میشه.نقل قول:
این مورد طبیعیه؟ چیپست مودم انقدر تاثیر داره؟
بله طبیعیه.
خط دوستم با مودم 2640U تا 18 میکشه ولی وقتی مودم دیگه مثل2740 میزنیم میاد رو 16
چیپست برادکام عالیه
دقت کنید مودم 2640 خیلی قدیمیه ولی از مودمای الان بهتره
و اینکه الزاما مودمی که 3 میلیون قیمتشه قرار نیست از مودم 400 تومنی بهتر باشه. مگه بسته به امکاناتش ولی چیپستش حتی ممکنه بد تر باشه
چند روزیه که مخابرات، حجم مصرف اینترانت داخلی رو هم ضربدر چهار میکنه و از ترافیک دوره کم میکنه؛ توی ریز مصرف، همه چی تفکیک میشه و مقدار مصرف درسته، ولی توی داشبود، از حجم دوره کم کرده؛فقط برای من اینجوریه یا کسی هست این وضعیت رو درک کرده باشه؟
من همیشه، هفتهای یک بار پنل رو چک میکردم و این چند هفته مشکوک بود و با وجودیکه تا آخر دورهها، فقط یک سوم مصرف میکردم و بقیه حجمم میسوخت، این دفعه بعد از ده روز از شروع دوره این ماه، نصف حجم رفته! ریز مصرف رو نیگاه کردم و بعد از حساب و کتاب، مشخص شد که ترافیک داخلی هم با ضریب چهار حساب میکنه.
مملکت گل و بلبله :» :thumbsup:
سلام.مخابرات کلا اکثر سایت ها رو بین الملل حساب میکنه دیگه.فقط سایت شبکه خبر شاید داخلی باشه.
برای من تو بخش ریز مصرف زده ۱۶۲ گیگ حجم مصرفی در مجموع اونوقت تو صفحه اصلی ۱۷۸ گیگ کم کرده.
این اسمش چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:چندین سال از مودم های asus با چیپ mediatek استفاده میکنم, سرعت و ثبات بسیار خوب.نقل قول:
قبلا با asus dsl-n14u و فاصله 3~4 کیلومتری از مرکز مخابرات 8مگ بدونه قطعی داشتم, کافونوری کشیدن پرید رو 20مگ
بعدا با dsl-ac68u و adsl سرعت 20مگ, تبدیل به vdsl شد 100مگ
نرم افزار خوب با گزینه هایی هم نقش داره, نه فقط یک chip خوب
امیدوارم از شر اصطلاح اینترنت داخلی و خارجی خلاص شیم، اینترنت جهانی استنقل قول:
اون 100 سایت داخلی به درد خاله و عمه هم نمیخوره
فکر نمیکنم قطعی ربطی داشته باشه اون از طرف خودشونه .نقل قول:
مودم من دی لینک 2600u قدیمی هستش تا 26 مگ هم میکشه ولی قطعی زیاد دارم .
مودم هم عوض کردم سیم کشی رو چک کردم هیچ تغییری نکرد. 10 بارم زنگ زدم فقط پاس میدادن بهم حتی از مخابراتم اومدن گفت ایرادی نداره . اخرشم 2020 گفت ایراد از سیم کشی داخلیه
من دیشب برای پشتیبانی درخواست فرستادم و البته امروز جواب دادن! که فقط مسیر دیدن ریز مصرف تفکیک شده رو گفته بود، در صورتیکه من مشکلم تفکیک در کم کردن از حجم و انجام درستش بود نه پیدا کردن مسیر دیدن گزارش! که خودم میدونم باید بعد از AAA رو انتخاب کرد و ...نقل قول:
باز هم حساب و کتاب کردم و حجم داخلی و خارجی رو با ضریب درست کم کردم - زمان قطعی و اتصال و مدت و روز جاری و ... رو مد نظر داشتم و خودم کانکشن رو سر ساعت مشخص تنظیم کردم و مقدار مصرف روز جاری رو هم به حساب آوردم - و دیدم که برای کل دوره 44.5 گیگ بیشتر کم کرده و این عدد رو تقسیم بر سه کردم - چون همون حجم داخلی بوده و از کل دوره کم شده و نباید دوباره کم بشه و یا تقسیم بر چهار بشه -و 99.99% نزدیک به حجم مصرف داخلی شد!
با استناد به ریز مصرف خودشون که درست و دقیقه و تاییدش میکنم، ساده بگم:
چهار برابر حجم بینالملل + چهار برابر حجم داخل = حجم کم شده (محاسبات 99.99% درست درومد)
نتیجه (غیر) اخلاقی: حجم داخل + خارج رو با ضریب چهار حساب میکنن :goatee:
پینوشت: حجم داخل از سایتهایی مصرف شده که توی لیست هست (همین انجمن، ایسنا، دانلودلی، شاتللند و ...)
البته بستگی داره که با کابل به مودم وصل باشه یا وایرلسنقل قول:
یکی از دوستان مودم گرون قیمتی داشت که ایراد میگرفت و آپلودش بالای 100 کیلو بیت ! نمیرفت تا اینکه معلوم شد مشکل از مخابرات نیست و از خود مودمه ، در صورتیکه داخل خود مودم، کشش خط و پهنای باند تنظیم شده رو تا 2.5 مگ آپلود (Annex M) نشون میداد.
راستی اگه موقع دانلود برای حجم بالا و با سرعت زیاد، پهنای باند ارسال هم کاملا اشغال بشه، احتمال قطع اتصال خیلی بالا میره و لینک میپره که این مورد بیشتر توی حالت Annex A پیش میاد که نصف مود (حالت) Annex M بیت آپاستریم (upstream bit) - همون تخصیص بیت برای ارسال در نظر بگیرین- رو برای ارسال(آپلود) اختصاص میده.
نسبت سیگنال به نویز و تضعیف - میرایی - خط هم جای خودش رو داره که توی تاپیک (مبحث) در موردش بحث شده و میشه
ویرایش 1: جایگزاری حرف "و" در واژه "مودم"
پارس انلاین هم همین طوریه برا مننقل قول:
تیکت زدم روی ده مگابیت آپ کردن و در کمال تعجب پینگمم به شدت بهتر شد. قبلا 120 بود.نقل قول:
فکر کنم بخاطر اینه که type رو روی fast گذاشتن.
قبلا تیکت میزدم میگفتن همچین چیزی نداریم! (میگفتم پروفایل گیم برام تنظیم کنید).
بله چنل Fast پینگ رو کاهش میدهنقل قول:
یک چیزی داره این وسط کشش خط رو زیاد میکنه چون دفعه ی قبل 11 مگ میکشید الان تا 13 میکشه. ولی به نظر من تغییرش ندید دیگه چون وقتی دوباره بشه 11 مگ، پرش لینک پیدا میکنین
الان شما گفتید چی رو براتون عوض کنن.برای من type Interleave هستنقل قول:
من فقط گفتم که روی ده مگابیت ست کنن. شما تیکت بزن بگو روی مود fast بذارن برات.نقل قول:
شاید انجام بدن شایدم ندن. اپراتور به اپراتور فرق داره. هفته ای یکبار امتحان کنید تا نتیجه برسید :biggrin:
پشتیبان های مخابرات خیلی آدم های عجیبین.
من های وب هستم کلی گفتم گیمینگ تنظیم کنن الان مودم رو دیدم fast نیست :دینقل قول:
من باز هم حساب و کتاب کردم و نتیجه همون شد که حجم داخلی رو هم با ضریب چار از حجم کل دوره کم میکنن.
اگه امکانش هست کسی ریز مصرف رو نگاه بندازه (البته بعد از برگردان AAA انتخاب بشه - میدونم که خودتون این قضیه رو بلدین) و حجم داخلی رو ضربدر چهار کنه و با حجم خارجی(که خودش ضریبش رو حساب کرده) جمع کنه و از حجم کل دوره کم کنه و ببینه نتیجه اون چیزی نیست که توی داشبورد نشون میده؟!
یه چند مگ هم که برای محتوی هست فکر کنم مربوط به سایت و پنل و سرورای خودشونه، فقط اون مصرف پیامرسان رو چرا اضافه میکنه درصورتیکه من غلط کنم (مؤدبانهی "چیز" بخورم) که بخوام مسنجر داخلی استفاده که هیچ، حتی نصب کنم؟!!
سلام.
روزهای سرویس من سه روزه که صفر شده. هرچی هم دانلود میکنم از اون حجمش کم نمیشه.:D
چیزی شده ما خبر نداریم؟
اصلا نگران نباش، منو گیر آوردن و دارن اون حجم رو از من کم میکنن! :eh:نقل قول:
سلام من اینرتنت مخابرات دارم ولی مدتیه که سرعت به شدت اومده پایین و حتی یه سایت عادی هم باز نمیکنه دلیلش چی میتونه باشه؟