بچه ها حقوق سرباز متاهل امریه تقریباً چقدره؟
Printable View
بچه ها حقوق سرباز متاهل امریه تقریباً چقدره؟
آقا کسی نبود جواب این سوال منو بده؟!:n13:نقل قول:
ولی خودمونیما اگه همه تصمیم بگیرن که نرن اونوقت تو سیاست گذاریهاشون ی چرخش کامل خواهند داشت. باور کنید همش تقصیر خودمونه
نقل قول:
من از شهریور 93 اونجا رفتم و دو هفته دیگه تموم میشه ، هفته اول توی مرخصی هستید ، هفته دوم و سوم به شدت سخته وااااای وااااای خیلی خیلی خسته میشید از بشین و پاشو بگیر تا نگهبانی و بیگاری ، اصلا نمیتونی بخوابی ، هفته چهارم و پنجم کلاسا زیاد میشه و راحت تر میشه اما بازم خسته و کسلی ، هفته ششم تا هفتم تقریبا میان دورست و هشتمم اردو و پایان دوره ، در کل نسبت به سایر پادگان ها خیلیییییی خوبه اما خستگی و بیگاری طبیعیه ، علاوه بر دو روز اخر هفته یه روزم روز برگ میدن ، رندومیه ، متاهل دوشنبه و چهارشنبه میره
دوست عزیز ظاهرا شما اصلا پست من رو نخوندین !نقل قول:
من نگفتم این قوانین هست ، گفتم برای اجبار به راحتی میشه قانون وضع کرد
اگر بگن برای تمدید گواهینامه هم کارت لازمه شما میگین قانون قدیم میگفته لازم نیست ؟
اگر بگن خرید و فروش ممنوع ، شما میگین من به فکر جیب دولت هستم ؟
انتقال سند و ازدواج اگر کارت پایان خدمت نیاز داشته باشه شما بین خودتون و طرف مقابلتون یه کاغذ دست نوشت به عنوان قرارداد انتخاب میکنین ؟
من نگفتم به کسی که کارت نداره زن نمیدن ! گفتم اگر بخوان ثبتش نمیکنن تو محضر
خدمت رو در حالی که تا شب عید 18 ماه بود ( + کسری برای مدرک ) کردن 21 ماه ، شما رفتین اعتراض یا من که همون سال 91 رفتم خدمت ؟
الان شد 24 ماه ، کی رفته میدون سپاه بگه من نمیرم ؟
یه خورده واقع بین باشیم ، اینجا ایران هست و ما هم ایرانی
تا وقتی هم که اینقدر بی بخار باشیم مطمئن باشین همینجوری از نیروهای متخصص و غیر متخصص بیگاری میکشن و استفاده میکنن
وضع کردن قوانین محدود کننده از آب خوردن هم راحت تر هست !
یه عده از دوستان خیلی خوشخیال تشریف دارن، اینکه تعداد فراری ها زیاد بشه تاثیر مستقیمش این میشه که بیان از خونتون خیابونتون بگیرن و ببرنتون.
ما زمان خدمت که پاسگاه بودیم، هر ماه نامه میومد و غایبین اون ماه را میدادن به ما میرفتیم دستگیر میکردیم میاوردیم با دستبند میفرستادیم نظام وظیفه شهرستان.
در تورهای ایست بازرسی که داشتیم اتوبوس ها و خودروها را که بررسی می کردیم از افراد مشکوک را پایان خدمت می خواستیم، استعلام می گرفتیم اگه مشمول بودن می بردیم پاسگاه با دستبند می فرستادیم نظام وظیفه شهرستان، حالا اگه فراری ها زیاد تر بشه این به صورت شدید تر اجرا میشه.
هفته ای چند بار تکرار میشه. در ناجا کلا باز و بست کلاشنیکف، ژ3، کلت زیگ زائور، رولور، گرینف را داشتیم.نقل قول:
در ضمن شاید تا آخر خدمت اصلا نیازی به استفاده از سلاح نباشه ولی توصیه شخص من اینه که با توجه به اینکه نه محل خدمتی مشخص هست و نه اینکه در 21 - 24 ماه چی به سر آدم بیاد حتما روی باز و بست سلاح - آیین پاسداری - بدرقه متهم - اصول ایست و بازرسی - نحوه دستبند زدن - تیراندازی - حفاظت (حفاظت گفتار و...) حتما حساس باشن، بعضا با یه اشتباه با جونتون بازی میکنین. (علی الخصوص در یگان های عملیاتی و بیشتر برای ناجا)
اگه تعجیل نزنن که هیچ، یه راه میمونه رو اعزام برین نظام وظیفه شهرتون شاید اعزام کردن.نقل قول:
در همون ارتش خدمت میکنین.
یعنی کسی نبود؟
یعنی کسی نبود؟نقل قول:
میشه بگین کجا خدمت کردین؟من اینطور چیزی را فقط زمان جنگ شنیدم!!!توی جاده هم چند بار جلوم گرفتن یا بابت گشت مواد بوده یا گوهینامهنقل قول:
ویرایش.............نقل قول:
دوستان من دی ماه اعزام خوردم، ولی تمدید کردم برا اسفند، کار خوبی کردم؟ تعطیلات فروردین هم جزو اون دو ماه حساب میشه؟
ویرایش.............
بله منم قصدم اینه که همین کارو بکنم دیگه راهی به نظرم نمیرسه منو زودتر ببرن سربازی از شرش خلاص شم! به قول یه بنده خدایی برای مردنم باید رفت تو صفنقل قول:
والا به این دوره میگن دوره طلایی به خاطر اینکه تعطیلات فروردین توش هست و در واقع آموزشیتون مقداریش تو تعطیلات میفته. البته برای ما که ارتش بودیم اون سال تا 6 ام دادن ولی سپاه تا 15 فروردین مرخصی داد. حالا کار بدی هم نکردی ولی به نظرم چند روز ارزش نداره! چه جوری تمدید کردی ناقلا؟!:n02:نقل قول:
اقا پسر خالم افتاده پدافند هوایی بابلسر.. کسی هست که اونجا خدمت کرده باشه؟ چه جوریه؟ سخته یا اسان تر نسبت به جاهای دیگه؟
نقل قول:
دوست عزیز این فقط نظر منه و قصد توهین و مسخره کردن هیچکسی رو ندارم
هرکس که این کمپین رو ایجاد کرده و کسانی که دنبالش میکنن ، اکثرا بچه های زیر هجده سال هستن که به خیال خودشون فکر میکنن با دو تا کامنت میتونن سربازی رو از سر راه بردارن
این اینترنت اون قدر پهناوره که این جور وب سایت و یا کمپین و یا هرچی که هست توش گم هستن و کسی حتی نیم نگاهی بهش نمیندازه .
پسر جماعت چه بخواد چه نخواد باید بره خدمت ، پس هر چه زودتر بهتر ، یه روزی بود که میگفتم میشه منم سربازی رو تموم کنم ، الان 5 سال از اون روز میگذره...
مثلا همین موضوع که سربازایی که خدمت قبلی دارن مشمول قانون جدید هستند و باید بیشتر خدمت کنند رو در نظر بگیرید، اگر هماهنگ یه درخواست ابطال مصوبه با چند هزار امضا جمع می شد و به دیوان عدالت ارایه می شد احتمال تاثیر گذاریش وجود داشت. با غر زدن یا ناامیدی هیچ چیز بهبود پیدا نمیکنه!نقل قول:
نه اتفاقا . . .نقل قول:
همه که لب مرز نیستند . این همه نیروی انتظامی و ارتش پذیرش میگیرن . همه میفتن لب مرز ؟
شوخی جالبی بود !!!!نقل قول:
رفیق ، عدالتی در کار نیست و دیوانش هم فرمایشیه !!!!نقل قول:
ویرایش.............
بله درسته ، اضافه خدمت ها بخشیده میشن ، فراری ها هم همین طور و شاید بشه از مدت خدمت هم کم کرد ، اما این کمپین میخواد صورت مساله رو پاک کنه و تیترش هم جبهه گیری در برابر سربازیه...نقل قول:
جدای از حرف مون یک توصیه به مشمولین عزیز دارم : اعزام که شدید سعی کنید یه سرباز زرنگ و زرنگ و زرنگ باشید ، این حرفیه که ترجمه ش رو موقع خدمت متوجه میشید
مثال : اگه صبح پاشدی دیدی دمپایی ات نیست ! مثل دخترا جیغ و داد راه ننداز که دمپایی من کو ! فک کن دمپایی ها مشترکه و یه دمپایی دیگه بردار بپوش :n02: البته بیرون از خدمت از این کارا نکنید زشته !
هر حرفی درباره سختی خدمت شنیدید و یا اگه کسی شمارو ترسوند باور نکنید ، اصلا این طوریا نیست ، فقط هفته ی اول یکم دلتنگه خونه میشید و بعده اون کم کم راه میفتید
با هرکسی دوست نشید و به هرکسی اعتماد نکنید
اگه دعوا کردید به طرف توهین نکنید ، توهین از خوده دعوا بدتره !
پادگان مثل مدرسه می مونه ، فقط آدم بزرگا هم با شما درس میخونن !
ویرایش.............نقل قول:
حتی اگه اوضاع خوبه خوب هم بود بازم کسی دلش نمیخواست بره ، کسی دوست نداره از خونه ی گرم و نرمش و رفاهش دل بکنه و بره ناکجا اباد سختی بکشه ، اما این چیزیه که هست و تا بوده چنین بودهنقل قول:
اگه از مدت خدمت کم بشه و هر کس در شهر خودش خدمت کنه اوضاع کمی بهتر میشه
دوستان بحث انحرافی نکنید ...
یه زمانی هم ملت نمیرفتن خدمت راه و جاده رو میبستن هر پسری رو که میدین مینداختن تو مینی بوس میبردند سر خدمت کافی از پدرانتان بپرسید ! پس اگر فکر کردید با نرفتن به خدمت . سربازی کنسل خواهد شد و یا کم خواهد شد سخت در اشتباهید ..
این بحث کمپین و .... رو خواهشن تموم کنید اینجا جاش نیست
چرا خیلی ها میتونن به عنوان شغل اتخاذش کنن و سربازی حالت داوطلبانه و اختیاری به خودش بگیره میتونین در مورد الگو های دیگه سربازی گوگل کنید.نقل قول:
پ.ن:
به پاسخ شما در صفحه قبل هم پاسخ دادم.
کسی نیست اینجا خدمت کرده باشه؟؟نقل قول:
اون دوره گذشت داداش. زمونه تغییر کردهنقل قول:
بابا این 2یا3سال اخیر من چن مورد شنیدم طرف ظرف 6ماه کارت معافی امور خاص گرفته میگن حدود 10 میلیون خرج داره.... باید یه پارتی خفن تا خود سردارها داشته باشیدو... کسی شنیده؟
۱ ابان اموزشی میرم این میفته تو محرم و عاشورا تاسوعا چنتا تعطیلی دیگه هم هست مثل اربعین..واسه عاشورا تاسوعا مرخصی میدن ؟؟ اگه بدن نهایت چندروز؟
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
خوب شما شنیدین من میگم خودمون اجرا کردیم!نقل قول:
من خودم غیر اینکه یه مدت بعد آموزش یگان ویژه، پلیس راه، ستان فرماندهی شهرستان بودم اغلب خدمتم را پاسگاه انتظامی و ایست بازرسی بودم تو خود آ. شرقی
تور ایست بازرسی هر موردی را بررسی میکنن از قاچاق و مواد بگیر تا مشمول غایب و توقیف خودرو و موتور و....
دیگه اگه اون روز هم نبرن چاره ای نیست و باید منتظر باشین.نقل قول:
دوست عزیز درسته قانون را مجلس تایید کرده ولی پیشنهاد دهنده ستاد کل نیرویهای مسلح هست و توسط رهبر هم تایید شده و اجرا میشه.نقل قول:
در نتیجه دیوان عدالت اصلا صلاحیت رسیدگی نداره.
اگه پست قبلی من رو بخونید میبینید که همین موضوع را ما خفیف اجرا میکردیم، بخوان هم خیلی سخت گیرانه اجرا میکنن.نقل قول:
ما حتی در زمانهایی که دسترسی نداشتیم، طرف هم کارت پایان خدمت نداشت و طبق روشهای خودمون ! حدس میزدیم مشمول هست میگرفتیم و میاوردیم و شب را مهمونمون بود بعد صبح کارت طرف را می آوردن و می بردن.
ببینید فکرتون را مشغول این موضوعات نکنیننقل قول:
شاید مرخصی بدن و شاید ندن، شاید شهری بدن.
چندین بار گفتم این موارد نسبت به نیرو، آموزشگاه، دوره فرق میکنه و چیز ثابتی نیست که بشه گفت.
در ضمن تاسوعا و عاشورا در اکثر یگان ها آماده باش هست، ناجا هم که الحمدالله در تمامی روزهای عزا و میلاد و عید و... آماده باش هست.
کسانی که قبلا رفتن خدمت و وسط کار دانشگاه قبول شدند،حالا برای ادامه خدمت توی چه یگانی و محلی می افتند؟همون جای قبلی؟یا یک شهر دیگه؟احتمال داره شهر خودش بیوفته؟مثلا قبلش 5 ماه پلیسراه در تهران خدمت کرده،حالا میوفته کجا؟
ادامه خدمت در همان يگان قبلى خواهد بود شهر خدمت هم شانسى استنقل قول:
مگه تمدید نمیکنن از دی ماه به اسفند؟ من کنکور دارم نمیتونم برم؟ من تا سال بعد تابستون معافیت تحصیلی کارشناسی داشتم، خودم زودتر تسویه کردم و شهریور دفترچه رو فرستادم، حالا دو ماه میخوام تمدید کنم تا بهمن بتونم کنکور ارشد بدم، یعنی تمدید نمیکنن این دو ماهو؟ پلیس +10 گفت اس ام اس تاییدش یا عدم تاییدش میاد برات، اون که میگفت اصولا قبول میکنن، ولی اینجوری که دوستان گفتن چیکار کردی کلک، من دلشوره گرفتم
ممكنه با درخواست شما موافقت نشه چون معمولا ترافيك اعزام در ٦ ماه دوم سال بيشتر است شما خودت حساب كن كه شهريور مدارك رو در سامانه پليس +١٠ ثبت كردى تريخ اعزامت دى شده از طرفى چون خدمت در سال جديد ٢٤ ماه همه ميخوان قبل سال اعزام بشن اما باز پيگير باش.نقل قول:
من بابلسر نبودم اما یکی از کادریا اونجا بودهنقل قول:
در کل اوضاع پدافند از این قراره
آموزشی تمامی دانشجوها در سمنانه(در حال حاضر به جرات میشه گفت بدترین پادگان ایرانه یا لااقل یکی از 3 پادگان داغون ایرانه خصوصا دوران آموزشی که هیچی حالیت نیست و یهو میفتی وسط جهنم)
سربازان صفر عده ای در سمنان میفتن و بقیه در جاهایی مثل مشهدو... که همه هتلن نسبت سمنان(البته شنیدم که دانشجوها زیاد شدن مثل اینکه سمنان دیگه نمی خواد صفری بگیره)
در بین یگان های خدمتی بابلسر جای خیلی خوبیه. اگه ناراضی بود می تونه یه سر به زاهدان بزنه تا آخر عمر توی بابلسر خدمت می کنه!!!
بستگی به تصمیم بالادستی ها داره و ممکنه نیرو به نیرو و یگان به یگان کمی فرق کنهنقل قول:
مثلا برای پدافند هوایی ارتش (سمنان که آموزشی دانشجوها توشه) طبق تجربه پیش بینی من اینه که هر کی از راه برسه جیره رو بهش بدن و بعد تا بعد عاشورا بچه ها رو ول کنن برن خونه(به بهانه اندازه کردن لباس و....)
ممکنه این مطلب در مورد باقی نیروها هم صادق باشه
البته این مباحث برای فروم ممکنه مشکل ایجاد کنه لذا بحث رو ادامه ندید اما جهت اطلاع کلی میگمنقل قول:
مشکل همین 2-3 سال اخیر ضروع شده
چون تعداد سرباز کم شده و سختگیری زیاد شده.نفر بوده 6 ماه کسری بسیج خریده با 6 میلیون و الان بعد 3 سال کشوندنش خدمت که کسر خدمتت باطله(به نقل از منبع موثق)
به هر حال راه در رو بوده همیشه اما خیلی سخته واسه کسایی که کسی رو ندارن مثل بنده
سلام دوستان این قانون کسر سه ماه برای متاهل ها شامل امریه ها هم میشه؟ تو تعهدی که ازمون گرفتن هیچ بندی مبنی بر الزام 24 ماه خدمت نبود. خواهشاً یکی جواب بده.
خدمت 21 ماهه با تسهیلات برای سربازان متاهلی که تا قبل از سال ۹۴ خود را معرفی کنندجانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: سربازان مجرد اگر در حین خدمت سربازی ازدواج کنند شامل تسهیلات متاهلین نمیشوند و اگر متاهلین تا قبل از سال ۹۴ خود را معرفی کنند خدمتشان ۲۱ ماه همراه با تسهیلات محسوب میشود.
سردار موسی کمالی در گفتوگو با خبرنگار قضایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، درباره وضعیت جدید خدمت سربازی گفت: مشمولان مجرد برای آنکه مشمول 24 ماه خدمت نشوند تا پایان سال فرصت دارند خودشان را معرفی کنند.
وی افزود:مجردانی که تا قبل از سال 94 خود را برای خدمت مقدس سربازی معرفی کردند شامل 21 ماه خدمت میشوند و اگر در طول خدمت ازدواج کنند یا بچهدار شوند مشمول تسهیلات متاهلین نمی شوند.جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: آنهایی که متاهل هستند و فرزند دارند به خصوص کسانی که جزو مشمولان غایب محسوب میشوند بهترین فرصت این است که از مهرماه خود را معرفی کنند و از این تسهیلات استفاده کنند.کمالی اظهار داشت: اگر متاهلین و فرزندداران تا قبل از 94 خود را معرفی کنند خدمتشان 21 ماه محسوب میشود و از تسهیلات متاهلین هم استفاده میکنند.
ببینید گفته ؛نقل قول:خودشان را معرفی کنند ؛ نگفته اعزام شوند ! پس اگه کسی تا آخر سال خودشو معرفی کنه ولی اعزامش بیفته در سال بعد بازم ۲۱ ماه حساب میشه ... این طور نیست ؟؟ دوستان نظر شما چیه ؟
سلام
چند تا سوال خیلی مهم دارم لطفاً هر کی اطلاعات دقیق داره جواب بده
من متولد 1372 هستم ترم 6 کاردانی ساکن تبریز پدرم 28 ماه سابقه خدمت تو جبهه رو داره و کارت ایثار هم گرفته.
1- من برای گرفتن کسری چه زمانی اقدام کنم العان که دانشجو هستم یا وقتی دفترچه رو گرفتم باید اقدام کنم یا بعد اینکه رفتم سربازی و تو یگان بودم اقدام کنم؟
2- چه مدارکی برای گرفتن کسری لازمه ، باید خودم برم یا پدرم بره یا هر دو برم دنبالش؟
3-چون پدرم لشکر 88 زرهی ایرانشهر خدمت کرده میخوام بدونم آیا میشه تمام مراحل از تبریز یا تهران انجام داد و دیگه لازم نباشه بریم زاهدان یا نه حتماً باید بریم؟
ممنون.