سلام
دوباره شاهد پست های بی ربط و ضد قوانین بودیم
لطفا به همدیگه احترام بزارید
سعی کنید مشکلاتتون رو اینجا حل کنید نه اینکه که به یکدیگر بی احترامی کنید
دیگه ادامه ندید
با تشکر
Printable View
سلام
دوباره شاهد پست های بی ربط و ضد قوانین بودیم
لطفا به همدیگه احترام بزارید
سعی کنید مشکلاتتون رو اینجا حل کنید نه اینکه که به یکدیگر بی احترامی کنید
دیگه ادامه ندید
با تشکر
سلام دوست عزيزمنقل قول:
والا شركت هايي مثل شاتل كه اين محدوديت جزوه قوانينشون هست هيچ وقت به صورت دقيق مشخص نكردن كه چه حد دانلود كنيد محدود ميشيد . پارس آنلاين كه تازه داره اين كارو ميكنه اونم به صورت مخفي و بي سر و صدا . ولي هر چي هست شما هر شب دانلود نكنيد يك شب در ميون دانلود كنيد تا پرس و جو كنيم ببينيم اين قانون مسخره آيا واقعا در پارس آنلاين عملي شده يا نه مشكل جاي ديگس .
دوست عزيز شما شايد نويزتون بالا رفته . يه عكس از صفحه تنظيمات مودمتون بزاريد تا مشخص بشه مشكل از چيه .نقل قول:
واقعا براتون متاسفم حداقل برای عقاید بقیه احترام قائل بشید ....نقل قول:
طرز صحبتتون کامل زشت و زننده هست ...
من هم با نظر ایشون موافقم،نقل قول:
این نوع طرز تفسیر اصلا درست نیست
من میخوام بدونم واقعا یه سرعت این همه ارزش داره که شان یه ماه به این مبارکی رو پایین میارید
دوستان عزیزمم:n16:
ما اینجاییم تا مشکلات همدیگرو برطرف کنیم با هم مشورت کنیم من خودم کلی چیزا اینجا یاد گرفتم از کلی از دوستای خوب و استاد:n12: . مطمئنا این تاپیک به خیلی ها کمک کرده و میکند هم برای رفع مشکلات و هم برای انتخاب مناسب اگر هم بحثی شده برای زیاد شدن صفحات من فکر میکنم نظر دوست عزیزمان از یک جنبه منطقی هست من اصلا قصد توهین به شخصی را ندارم همه اینجا محترم هستند، فقط بهتر نیست سعی کنیم پست های مربوط به این تاپیک را ارسال کنیم تا اگر شخصی به دنبال مطلب خاص خود میگرد وقتی بیهوده صرف این نکند تا تمامی صفحات را بررسی کند ......:n12:
با سلام
ببخشید بنده دیشب کلا" چیزی که اصلا" نتونستم توی ساعت رایگان دانلود کنم که هیج حتی تا 3.30 هم وایسادم اصلا" اینترنت وصل نبود یه جورایی میخواستم بدونم دیشب کلا" اینجوری بوده یا مال من اینحوری شده بود ؟
خب تبریک میگم دیگه از طریق ATM هم برای اولین بار میتونید قرارداد هارو تمدید کنید:دی
کشتن خودشون رو!
از صبح sms , mail فقط مونده زنگ بزنن توضیح بدن:n02:
من هم مثل خیلی از دوستان که خوش نوشتند، بسیار براتون متاسف هستم.یه ساعت از یه روزه این ماه به اینترنت 100 مگابیتی در طول تمام عمر میارزه!نقل قول:
بقیه عزیزان هم این چند روزه با مشکلی به این شرح برخورد کردن ؟ اینترنت چراغش وصل میشه، اما نه یاهو مسنجر و نه هیچ سایت دیگه ای باز نمیشه :n03:
[QUOTE=attaghi;7817090]سلام دوست عزيزم
والا شركت هايي مثل شاتل كه اين محدوديت جزوه قوانينشون هست هيچ وقت به صورت دقيق مشخص نكردن كه چه حد دانلود كنيد محدود ميشيد . پارس آنلاين كه تازه داره اين كارو ميكنه اونم به صورت مخفي و بي سر و صدا . ولي هر چي هست شما هر شب دانلود نكنيد يك شب در ميون دانلود كنيد تا پرس و جو كنيم ببينيم اين قانون مسخره آيا واقعا در پارس آنلاين عملي شده يا نه مشكل جاي ديگس .
به چه صورت میشه وارد صفحه مودم شد؟
پسورد نیاز داره که من ندارم .. پشتیبانی هم نمیدونست
..
در مورد اون قانون هم باید حتما یه تماس بگیرم .. شاید واقعا قانون نباشه و خط شلوغ بوده اون چند روز یا یه مشکلی بوده .. چون یکی از دوستان زنگ زده گفتن کاهش سرعت بدلیل یه مشکله که بزودی حل میشه
QUOTE=ganji_king;7817476]]
به چه صورت میشه وارد صفحه مودم شد؟
پسورد نیاز داره که من ندارم .. پشتیبانی هم نمیدونست
..
در مورد اون قانون هم باید حتما یه تماس بگیرم .. شاید واقعا قانون نباشه و خط شلوغ بوده اون چند روز یا یه مشکلی بوده .. چون یکی از دوستان زنگ زده گفتن کاهش سرعت بدلیل یه مشکله که بزودی حل میشه[/QUOTE]
در مورد محدوينت من هم عرض كردم اطلاع دقيقي ندارم بايد بازم پيگيري بشه .
در مورد وارد شدن به صفحه تنظيمات مودم شما باي هم يوزر نيم و هم پسورد رو admin بزنيد .
نقل قول:
در مورد محدوينت من هم عرض كردم اطلاع دقيقي ندارم بايد بازم پيگيري بشه .
در مورد وارد شدن به صفحه تنظيمات مودم شما باي هم يوزر نيم و هم پسورد رو admin بزنيد .[/QUOTE]
خب یوزر نیم و پسورد رو از کجا باید بگیرم ؟
خودم ندارم دوست عزیز
دوست عزيز توي پست قبلي خدمتتون عرض كردم هم يوزر نيم و هم پسورد رو اين كلمه رو بزنيد .نقل قول:
user: admin
pass: admin
خودم ندارم دوست عزیز
خوب همون adminمیشه هم یوز و پس
اگه منظورت اینکه عوض کردی و یادت رفت باید ریست کنی مودم رو تا به همین یوزر و پس برگرده
انجام دادم فایده ای نداشتنقل قول:
احتمالا عوض شده بود رمزش
چجوری باید ریست کرد مودمو ؟
پشت مودمون يه دكمه داره كه رفته تو . اونو يابد با چوب كبريت فشار بديد 5-6 ثانيه نگه داريد تا يه لحظه همه چراغاي مودم خاموش روشن بشه بعد ول كنيد .نقل قول:
ممنون از راهنمایتون .. مشکلی که برای مودم و تنظیمات پارس بوجود نمیاره؟نقل قول:
فقط بايد دوباره مودمو كانفيگ كنيد .نقل قول:
اینا رو هم تست کن:نقل قول:
خودم ندارم دوست عزیز
user:admin
pass:1234
======
user:support
pass:support
شرکت راجرز (ارائه دهنده خدمات اینترنتی استان اونتاریو) سرویس هاشو با این مشخصات میده،با پینگ 6 و 7 میلی ثانیه :n03:
فقط میتونم سکوت کنم :n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(اینم لینکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نقل قول:
این که نامحدود نیست من فکر میکردم حداقل اونجا نامحدود باشه تازه با اون سرعت شما مثلا 120 گیگ رو 1 هفته ای مصرف میکنی بقیه ماه رو باید چیکار کرد.:n13:
الان من به زور سایت باز میکنم
زنگم میزنم پشتیبانی میگه بزن تهران آخه این چه وضع پشتیبانیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی این سایته که گفتین نویز بگیر باهاش باز نمیشه میری توی bing
:n29:
سلامنقل قول:
دوست عزيز از صبح براي بنده هم به همين صورت شده . زنگ زدن به پشتيباني هم فعلا فايده نداره چون ميگن مشكل سراسريه به زودي حل ميشه . بايد صبر كنيم ببينيم تا فردا درست ميشه يا نه .
براي مشخص شدن ميزان نويز بايد به صفحه تنظيمات مودم بريد نه سايت .نقل قول:
نقل قول:
خب کدوم قسمت ؟ میشه بیشتر توضیح بدید
(مشکل من اینه که سایتارو خیلی خیلی طول میده الان مثلا اگه سرعت دانم 60 بود بازم انقدر ناله نمیکردم الان سرعت دانلودم افتضاحه
دوست عزيزم اين رو: 192.168.1.1نقل قول:
در صفحه مرورگرتون در قسمت آدرس بار ترجيحا اينترنت اكسپلورر باشه بزنيد و بعد يه صفحه اي مياد كه يوزر نيم و پسورد ازتون ميخواد هر دو تاش رو admin وارد كنيد و اينتر بزنيد بعد از صفحه اولش كه بالا مياد عكس بگيريد و اينجا بزاريد .
خطم هیچ مشکلی نداره. چون روزا خوبه و آخر شب کم کم شروع میشه. ماله دوستمم همینجوری شده. اینم عکس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کسی میدونه باید چیکار کنم؟
سلامنقل قول:
دوست عزيز مودم ديگه در دسترس داريد با اون هم يه امتحان كنيد و نتيجه رو اعلام كنيد .
درسته خطتون هیچ گونه مشکلی از نظر نویز نداره.بسیار عالیه وضعیت خط شما....نقل قول:
اگر مشکلی وجود داره بر میگرده به مرکز مخابراتی و پارس انلاین...
مرکزتون شلوغه؟
یعنی همزمان مودم خودمو دوستم خراب شده! این مشکل اواسط ماه رمضون و همون موقع که اینترنت داغون شده بود شروع شد و الانم شبا واقعا اذیتم میکنهنقل قول:
نقل قول:
با توجه به قیمت دلار میشه گفت سرویسهای پارس آنلاین ارزونتره! پارس داره 30 گیگ رو می ده 70 هزار تومن اما این شرکت 20 گیگ رو می ده 41.5 دلار یعنی تقریبا 125000 تومن. البته باید توجه داشت که حداقل حقوق کارگر توی اون کشورها حدود 1500 دلاره اما با دلار سه تومن حداقل حقوق ما ماهانه 160 دلاره پس نسبت به درآمدشون بازم ارزونه
اینا دیگه شورشو در اوردن
شکایت کردم زنگ زدن میگن وظیفه ما اینه که سرعت 100 تا به شما بدیم الان مشکلی ندارین
آخه چی بهشون بگم
پینگ بالای 250 و همش تایم اوت داره
سلامنقل قول:
دوست عزيز اين مشكل با اين اوصاف برميگرده به پارس آنلاين . به پشتيباني گفتيد ؟ جوابشون چي بوده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این باز نمیشه چیکار کنم ؟:n13:
نه نگفتم هنوز. هی میگم امروز فردا خوب میشه ولی....نقل قول:
آي پي مودمتون رو عوض كرديد دوست عزيز ؟نقل قول:
192.168.0.1
و
192.168.2.1
رو هم امتحانم كنيد اگه نشد بايد بريد قسمت كانكشن اينترنت ويندوز روي كانكشن كارت شبكتون كليك راست كنيد بريد prpperties و اونجا ببينيد آيپي مودمتون چنده .
همين امشب كه اين اتفاق افتاد موضوع رو به پشتيباني مركزي اطلاع بديد .نقل قول:
تماس: 82201-021
نه بابا فقط از برنامه kerio استفاده کردم که الانم که پارس قات زده اصلا نمیشه هیچ کاری کرد _- کانکشن کریو رو هم قطع میکنم فایده ای ندارهنقل قول:
من یک مگ دارم سرعتم بالای 90 نمیره تو بازه ی شبانهنقل قول:
در صورتی تا چند هفته ی قبل حداقل سرعتم تو شبانه 310 بودش
فک کنم روی سرویس یه مگش هم باشه این مصرف منصفانه ولی مقدار ترافیکی که میتونی با شبانه باسرعت بالا دانلود کنی نسبت به سایرسرویس هاش بیشتره
چند وقته تاپیکای شرکتای مختلفو زیر نظر دارم و اینطوری که به نظر میسه پارس آنلاین از بقیه مشکلانش کمتره.
فقط یه مسالهای هنوز برام مبهمه. فرق سرویسهای مختلف با همدیگه چیه؟ روزانه که احتمالا هیچچی، تو شبانه تفاوت دارن؟ چون قیمتاشون خیلی به هم نزدیکه.
یکی از دوستام تو کرج پارس آنلاین داشت سرویسشو که از 512 کرد 128 هیچ تفاوتی چه شبانه چه روزانه نداشت! البته اون سرویسش ستارهدار بود.
دوستان اهوازی اینترنت شما هم 2 روزه نابود شده؟:n13: