صبانت شبانش 1/3 حجمته بعدش سرعت میشه 10kb در کل بدون قطعی سرعت و پینگ بهترین دیدم باهاشو همچنین حجم خوری خوبی داره انگار 3x مصرف میکنه!نقل قول:
Printable View
صبانت شبانش 1/3 حجمته بعدش سرعت میشه 10kb در کل بدون قطعی سرعت و پینگ بهترین دیدم باهاشو همچنین حجم خوری خوبی داره انگار 3x مصرف میکنه!نقل قول:
سلام یه پیشنهاد دارم به 2020 زنگ بزنین و یا از طریق تماس سایتشون بهشون بگین که ساعت دانلود شبانه رو از 2 به 1 بیارن
با توجه به اینکه همه ی کاراشون مث یهودیا مهندسی شده س و البته میخان با این راه کثیف مشتریاشون رو نیگه دارن بخاطر یه تیتر گنده که( شبانه رایگان! از 2 به 1 بخاطر جلب رضایت مشتری انتقال یافته:n02:) قبول میکنن
این پیشنهاد به چه درد میخوره وقتی دانلود رایگان به کلی محدود شده!! دیگه 15 گیگ دانلود ماهانه برای ساعات رایگان چقدر هست که سر ساعتش ادم چونه بزنه!! نیم گیگ در هر شب!!!نقل قول:
داداش طرف ما آسیاتک پورتاش پره نمیتونم استفاده کنم بخاطر همون پرسیدمنقل قول:
الان از بین همارا سیستم و شاتل و ماکس نت کدوم برای شبانه خوبه خواهشا جواب بدید تا چن بار نصب و جمع آوری نکنیم خیلی ممنون
الان زنگ زدم ماکس نت در مورد نامحدود 384 طلایی با قیمت ماهانه 46000 سوال کردم گفت نامحدود های طلایی پهنای باند اختصاصی هستن یعنی یک به دو و سرویس مذکور سرعت بین 100 الی 120 میده با این حساب میشه روزی 9الی 10 گیگ دانلود کرد
از حضرات کسی از ماکس نت سرویس داره یا استفاده کرده آیا گفتشون درسته؟
مکس نت هم روی آسیاتکه !نقل قول:
مکس نت بخرید از طریق اونا سروریس های آسیاتک رو انتخاب کنید
من تو جشنواره اینترنت مخابرات رو 1 ساله تمدید کرده بودم الانم 4 ماه از زمان سرویسم مونده و شبانه که دلیل اصلی خریدن اینترنت مخابرات بود رو قطع میکنن و دست من به جایی بند نیست وکاری نمیتونم بکنم
عاغا کسی اسیا تک داره سرعت هاش چجوریه ؟ 10 مگ چن دانلود میده تایم رایگان ؟
بدبخت مردم ایران
از این شرکت به اون شرکت
ملت دارن میریزن آسیاتک
فردا که آسیاتک کاربراش زیاد شد اینم مثل مخابرات شبانه رو محدود میکنه
بیا و یه شرکت جدید پیدا کن :n02:
دوست عزیز شما چه چاره ای اندیشیدین بگین ما هم فیض ببریم یا فقط سخن بزرگان بگیم و بی نت بمونیم ؟
لهجه اصل ترکی به به!نقل قول:
کسی ماکس نت نداره؟
دارید به ما هم بگید وضعیتش چطوریه؟
سرویس های نامحدود برنزی و طلایی؟
میخام فردا تمدید کنم کسی داره بگه پولم هدر نره کمتر از سه ماه نداره 200 هزار تومانم وگرنه هدر میره
سرویس 1024برنزی یا 384 طلایی میخوام بگیرم
راهنمایی کنید تشکر
احتراماً ، در راستای ارتقای کیفیت و ارائه بهتر خدمات به مشتریان گرامی و به پاس قدردانی از انتخاب این شرکت، حجم دانلود رایگان شبانه ( ساعت ۲ الی 7 بامداد ) تا سه برابر میزان حجم خریداری شده افزایش یافته است،
خوب خدا رو شکر اینم شروع شد واقعا خیلی خوشحال شدم که به فکر ما هستند به پاس قدردانی از ما دارن همچین خدماتی میدن
اصن اشک تو چشام جمع شده
نقل قول:
من1024برنزی رو داشتم
روزی نزدیک یک گیگ سرعت خیلی زیاد میداد که راحت با سرعت زیاد میشد وبگردی کرد و دانلود هم تا همین سقف روزی میشد کرد بعدش اگر بیشتر دانلود کنی لیمیت میشه روی سرعت کم دقیقا یادم نیست چند
برای کسی که نامحدود میخواد گزینه خیلی خوبیه
از امروز حجم شبانه مخابرات اضافه شد.
کوله بارمان رو جمع کنیم بریم...
سلامنقل قول:
آقا شما ویpان داخلی خوب سراغ دارید؟ هدف فقط دانلود هست.
شرکت زیاده و خرید vps شخصی داخل ایران هم به نظر نمی صرفه.
خیلی ممنون.
نقل قول:
بستگی به این داره که پهنای باندتون رو رو چند ببندن (چون اگه خطتون نکشه 10 مگ رو آپ نمیکنن براتون) .مثلا برا من رو 5 مگ بستن . سرعت دانلود از سایت هایی که رو سرور آسیا تک هستن همون 500 و بدون افت سرعت هستش و میشه هر شب حدود 10 گیگ دانلود کرد . ولی برا سایت های داخلی 200 و برای سرور خارجی 50 الی 100 در بهترین حالت .
دوستان بنده هم مثل شما از این که مخابرات دانلود شبانه رو برداشته دلخورم .به خصوص با اون جمله مسخره در مورد حقوق مشتری و فلان .ولی به نظرم برای کسایی که دانلود زیاد ندارن و بیشتر گیم و پینگ مهمه بد نشده چرا که از دیروز که سرویس تازه گرفتم پینگ من خیلی بهتر شده و امیدوارم لااقل سرعت و پینگ بهتر بشه .در مورد دانلودر هایی مثل خودم هم به نظرم هر سه ماه یک بار یه 50 گیگ بگیرم با 72 تومن و البته سه برابر حجم شبانه که سر جمع میشه 200 گیگ میشه دانلود هم یه جوری راه بندازی البته هیچی دانلود رایگان نمیشه و صد در صد مخالف این روش جدیدم .ولی در کل اینم یه راهیه .
سلام اآقای farshidnaji بعد از دانلود یگ گیگ که سرعت لیمیت میشه قانونا باید کمتر128نقل قول:
نباشه درسته یا نه؟یا خیلی سرعت پایین میاید؟ ضمنا کار من فقط دانلود هست خودش هم از سرورههای داخلی با لینک مستقیم و چند لینک همزمان خیلی ممنون
اقا این نتیجه یکسال دانلود شبانه من از مخابرات که البته بیشتر از این ارقام هستش و گهگاه هم استفاده نشده روحش شاد یادش گرامی :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
50 گیگ حجم بخوای بخری باید 123 هزار تومن پول بدی از طرف دیگه شبانه اش هم سه برابر میشه 150 گیگ نه 200 گیگنقل قول:
در کل مخابرات دیگه مفت نمیارزه
@ v-abbasi
داداش از سرویس جدیدت راضی هستی ؟
شبا چقدر بر میداری ؟
کدوم سرویس رو خریداری کردی شما ؟
خط بنده تا 6 مگ میکشه و به همین خاطر حدودا 14 گیگ برمیدارم ( البته روی 10 هم ببنددند فرق چندانی برام نمیکنه ، چون 99 درصد دانلودام از سرور خارجی هست . بله تا بدین جا راصی هستم و هیچ گونه قطعی هم به وجود نیومده .نقل قول:
سرویس 10 مگ شهاب - 10 گیگابایت - 4 تا 10 صبح رایگان ( جمع آوری و وصلش هم حدود 10 روز طول کشید )
ماشالا !!!نقل قول:
من سال پیش 1 ترا با ایرانسل دانلود کردم فکر کنم فقط 100 گیگش رو استفاده کردم - بقیش همینجوری مونده :n02: این همه دانلودتون به چه دردی میخوره ؟
از سال پیش دقیقا همین روز ها به اینور فکر نکنم 50 گیگ هم دانلود کرده باشم :n02:
مخلصیم !نقل قول:
والا من بیشتر سریال و فیلم و برنامه های ورزشی و اموزشی و موزیک و نرم افزار و بازی و گهگاه برای اینکه دانلودمون خالی نمونه :n02: چیز های بدرد نخور :n02:
اقا به نظرت من از سرویس شبانه 20 گیگ 2 تومنی ایرانسل استافده کنم یا برم اسیا تک و سرویس شهاب بگیرم ؟
تو مخابرات هم که بودم هر ماه نزدیک 10 گیگ حجم مصرف میکردم که میشد 35 تومن ولی اسیا تک 45 میشه یعنی 10 تومن گرونتر عوضش میشه راحت شبانه دانلود بالای 10 گیگ داشت :n36:
به نظر من دانلود اعتیاده !! :دینقل قول:
هرچی بیشتر دانلود کنی دلت میخواد بیشتر و بیشتر دانلود کنی
وقتی لیست دانلود آدم خالی میشه همه جا رو میگرده تا بلاخره حداقل یه چیزی داشته باشه ! با اینکه خودشم میدونه به دردشون نمیخوره :n02::n02::n02::n02: خودمم اینجوری بودم قبلا !! ولی در عرض 1 ماه انقدر با ایرانسل دانلود کردم که دیگه حالش برام نمونده و دانلود کردن دیگه برام جالب نیس :n02:
به نظر منم ول کن !! :دی
ولی نمیشه رو ایرانسل حساب باز کرد !! چون سرعتش متغیره ولی آسیاشت همیشه همونه که هست ( البته امیدوارم ):n26:
آسیاتک شاید سرور خارجی لیمیت بشه ولی سرور داخلی عمرا لیمیت نمیشه
ماله خودشونه دیگه :n02:
چه فایده فایل های درست حسابی و تورنت و ... بیشتر رو سرور خارجیه
میتونی با دوستات یه VPS آسیاشت بخری و فایل هات رو بیاری روی اون و دانلود کنی:n02: اشتراکی میتونید بخرید :n02:نقل قول:
راستی :
چرا برای من زده شبانه فقط 13 گیگ ؟ مگه 3 برابر حجم نیس؟
من 5 گیگ حجم دارم که 25 درصد اون هم برای آپلود میاد روش میشه 6.5 گیگ !! و 3 برابر اون هم برای شبانه میشه 19.5 گیگ !! ولی اینا دبه کردن و نوشتن 13 گیگ :n13:
مطمئنم با همین قیمت یه مگ مخابرات هیچ شرکتی سرویسی نداره که بشه توی یه سال اینقدری که من دانلود کردم رو بده
به هر حال بازگشت همه به سوی اسیاشت است:n02:
این هم کل دانلود یه سالمه تقریبا
:40::40::40::40::40::40:نقل قول:
ماشالا :دی نزدیک 6 ترابایت دانلود :n02::n02::24::24::24::24::24:
چه خبره بابا ؟ این همه دانلود رو میخواید چیکار ؟:24::24::24:
من ماهی 16.7 میدم اینم مثلا دو ماهه گذشتمه پس لزوما این طور نیستش دوست من ولی در همین حین چون اطلاعی از اطرافم به طور کامل ندارم نمیتونم ادعا کنم من ارزون ترینو دارم :n16:نقل قول:
حالا با دانلودش کاری ندارم اینا رو کجا نگه میدارن؟نقل قول:
مگه چند تا هارد دارن؟
الان همه هاردم پره جایی ندارم واسه همین مجبورا فیلمای 720 میزنم ولی 1080 دوست دارم :n27:
طبق سایت مخابرات تو 10 ماه همش 365 گیگ دانلود داشتم
خیلی وقته دانلود نداشتم ولی تو این یک ماه اخیر پدرشو درآوردم چون دیدم دارن محدود میکنن هر چی دانلود داشتم رو کردم الانم هاردم پره:n03:
در ضمن
* برای سرویس های با پهنای باند ۲ مگابیت در ثانیه و بالاتر، به میزان سه برابر مجموع حجم روی سرویس و حجم اضافی خریداری شده در همان دوره،حجم قابل استفاده رایگان در بازه زمانی دانلود رایگان شبانه،در اختیار مشترک قرار می گیرد .
* برای سرویس های با پهنای باند ۵۱۲ کیلوبیت در ثانیه تا ۱ مگابیت در ثانیه ، به میزان دو برابر مجموع حجم روی سرویس و حجم اضافی خریداری شده در همان دوره،حجم قابل استفاده رایگان در بازه زمانی دانلود رایگان شبانه در اختیار مشترک قرار می گیرد .
* برای سرویس های با پهنای باند ۱۲۸ تا ۲۵۶ کیلوبیت در ثانیه، به میزان یک و نیم برابر مجموع حجم روی سرویس و حجم اضافی خریداری شده در همان دوره، حجم قابل استفاده رایگان در بازه زمانی دانلود رایگان شبانه در اختیار مشترک قرار می گیرد .
فرشید جان بی زحمت سوال دوم را هم پاسخ بده خیلی ممنوع دیگه مزاحم نمیشمنقل قول:
سلام دوباره بر دوستان
دوستان من سرویس محدود برای دانلود شبانه میخوام الان خط 1 سرویس نامحدود از آسیاتک فعاله ، برای خط دوم سرویس محدود میخوام بکیرم مختص دانلود در شب ها وقت رایگان ، حالا سوال من اینه از کدوم شرکت بگیرم ؟سوال دوم کدوم سرویس ش رو پیشنهاد میدید بودجه تقریبی50 الی 60 بدون در نظر گرفتن هزینه اولیه مخابرات مدت زمان سه ماهه :n13: ( آقا اسیاتک که برای ما اینترانت شده اصلا نمیشه از سایت های خارجی دانلود کرد من که دانلود از یوتیوب و سایت های خارجی دارم کلا رو اعصابه و سرعت خیلی میاد پایین پس لطفا شرکتی رو بگین که مشگلی با دانلود از سایت های خارجی نداشته باشه ) :n37:
سپاس دوستان
آقا برای دانلود خیلی زیاد باید محدود بخری تا هر شب 16 گیگ دانلود کنینقل قول:
سرویس نامحدود برای وب گردیه خیلی زیاد که دیگه نگران شارژ نباشی - صبح تا شب وبگردی کنی 1 گیگ نمیشه
من برای دانود کلا نامحدود توصیه نمی کنم
موقعی که سرویس یک مگ نامحدود داشتم وقتی ویندوز رو میخواستم به بیلد جدید آپدیت کنم 3.45 بود
هر روز یک گیگ با سرعت آپدیت میشد بعد سرعت به 40 یا 30 دقیقا یادم نیست میرسید
یه آپدیت 2 روز و خورده ای طول کشید
همین آپدیت تو محدود چند ساعته انجام میشه
=========
شما مراحمی مثل داداش خودم - ببخشید سوال شما رو ندیدم
داداش بابت جواب ممنونتم اره والله سرویس نامحدود خیلی افتضاحه خونه که راضی نشد بریم محدود منم چاره ای جز خرید سرویس محدود رو خط دوم ندارم :n35:حالا گدوم شرکت و کدوم سرویس ش رو پیشهاد میدید دوست عزیز خیلی وقته نامحدودیم اطلاع خاصی از اینکه بهترین گزینه کدوم شرکت و کدوم سرویسشه ندارم ( بودجه هم که بین 50 -60 برای سه ماه البته به غیر از هزینه راه آندازی اولیه مخابرات که 15 تومنه)نقل قول:
با سپاس
اگه برات پینگ اینا مهم نیست برو نامحدود شاتل بگیر که سرعت خوبی داری!!من سرویس art5 داشتم تا 27gb اینا با سرعت 300kb بر میداری بعد اون اگه محدودت کردن میارن رو 64 اینا بعد دیدی چند روز بعدش باز محدودیت برات بر میدارن و....... تازه تو محدود کردن هم اینقدر سخت گیر نیستن دیدی شاید تا 60gb هم دانلود کردی اصلا محدودت نمی کنند!!کلا بعد اون حجم مشخص شده باز استفاده کنی ولی دیگه شورش رو در نیانقل قول:
دوست عزیز منظور من این سرویس بود در ضمن 50 گیگ میخری سه برابر هم شبانه هم میده بهت جمعا میشه 200 گیگ قیمت 72 تومن .
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دوست خوبم از جوابت ممنونم من کلا روزی یه فیلم اچ دی و چند کلیب از یوتیوب برمیدارم سرویسی که شما فرمودید بنده نگاه کردم سه ماهه درمیاد 189 تومن که من حداکثر بودجه که میتونم بدم واسه سه ماه 70 تومنه وسرعت 100الی 130 واسه من کافیه با این بودجه و سرعت 100-130 سرویس محدود و نامحدود پیشنهادتون چیه ؟نقل قول:
ممنون
عجب دزد هایی هستن توی این مخابرات
ساعت 1.5 20 گیگ حجم خریدم زدم دانلود الان حجمم شده 3.7 گیگ.... 5 گیگ هم در کل دانلود نشده.... کثافت ها
به نر من بهترین سرویس نامحدود با شرایط مصرف منصفانه و این مسخره بازی ها پارس آنلاینه
چون ترافیک بیشتری میتونی دریافت کنی ( با سرعت بالا )