ببندش دوباره بازش کن بعد یه عکس میمون سمت راست پایین ظاهر میشه !
Printable View
ببندش دوباره بازش کن بعد یه عکس میمون سمت راست پایین ظاهر میشه !
market من رو حال کن
:33:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي اپرا را توضيح ميدهي چگونه است.ترجيحا كمي كاملنقل قول:
ممنون
================================
مصطفي شما جون به عزرائيل نميدي ولي روستا به من چييييييييييييي،؟؟؟؟ ميدي .آره دادا اين روستاها همه مال منه بيخود براشون نقشه نداشته باش
حسین جون گفتی معتادان قدیمی منم اومدم ما که سوپر معتاد بودیم مهر و آبان روی تریبال خر میزدیم
انشالله توی این چند روز همه چی به خوبی و خوشی بگذره
این هم یک رکورد از طرف من: دی
برای اجرای این اسکریپتها روی Opera اینجا رو چک کن:نقل قول:
کد:http://www.opera.com/support/tutorials/userjs/using/#writingscripts
:16:نقل قول:
راستی این عکسو با چه نرم افزاری درس کردی ؟
این ترایب ویروس کی میشه خونه خراب بشه چرا هیچ کسی علیهشون نمیشه؟ همه جارو داره میگیره :(
یعنی من اینقدر مهم بودم که تارگت شدم به به الندیل از دوستان ناباب قدیم معتاد فرهیخته بزرگ
ما چند ماه پیش پیشنهاد دادیم URL, UDTR, {GE}, ESQ, TUGAS, B-SW, Empire و FEMA ها با هم متحد بشیم بر علیه VIRUS ... ولی کو گوش شنوا! همه از ترس سرشون رو کردند زیر خاک و VIRUS حساب همشون رو رسید!نقل قول:
شما نه! ترابیتون!نقل قول:
یعنی من اینقدر مهم بودم که تارگت شدم به به الندیل از دوستان ناباب قدیم معتاد فرهیخته بزرگ
بهتر دی::::نقل قول:
ما چند ماه پیش پیشنهاد دادیم Url, Udtr, {ge}, Esq, Tugas, B-sw و Fema ها با هم متحد بشیم بر علیه Virus ... ولی کو گوش شنوا! همه از ترس سرشون رو کردند زیر خاک و Virus حساب همشون رو رسید!
نترس نوبت شما هم میشه!نقل قول:
There is no cure
حتما ....نقل قول:
شما خودتون رو کشتید با -r2- جنگیدید...
قابل توجه همه -r2- سی تا عضو بیشتر نداشت ..:27::27::27:
با 250 نفر ریختن سرشون :27::27: واقعا کار فوق العاده ای کردین ...
اما با ویروس هیچ کاری نمی تونین بکنید ...
چون خیلی قوین توی OD ....
آخه اینطوریم که نمیشه هی دارن رشد بیشتر میکنن از شانس ما هم دارن میان k93 رو بزنن داغون کنن :19: :41: :2:نقل قول:
نمیشه نوبلمن رو از یه روستا برای یه روستای دیگه ام بکنم ؟؟؟
والله ما -R2- رو نابود کردیم، وگرنه با -R- و -R2- می جنگیدیم که سه برابر ما Village داشتند!نقل قول:
ما مشکلی با VIRUS نداریم... اون There is no cure هم شعار VIRUS هست برای شما! ( من دلم برای شما سوخت بهتون گفتم :دی )زورشون می رسه! کسی هم جلوشون رو نمی گیره. اگه موقع شکل گیریش و Merge شدنش با Ordo جلوشون رو می گرفتیم اینطوری نمی شد.نقل قول:
خه اینطوریم که نمیشه هی دارن رشد بیشتر میکنن از شانس ما هم دارن میان k93 رو بزنن داغون کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه!نقل قول:
نمیشه نوبلمن رو از یه روستا برای یه روستای دیگه ام بکنم ؟؟؟
شما با کیهونه بربره چی کاره میشی:31:نقل قول:
ضعیف کشی نکنین
شما باید به هم وطتنت کمک کنی به این که نابودش کنی
حالا اگه میشه سره کیسه شل کن بهم ریسورس بده
بچه ها راستی بهترین ترایب تو k93 چیه؟ از کجا میشه فهمید؟
رنکینگ .... کانتیننت ترایب ...نقل قول:
مرسییی از کمکت
یعنی برو توی ranking
بعد continent tribes
رو بزن ...
چه جای ضایعی هستما :27: خودم 43 هستم ترایبم اوله :16: همه ضعیفیم تازه تو ترایبمم سومم
Animated GIF producerنقل قول:
من اين موزيلا فاير فاكس را كه نصب كردم همش با اكانت قديميم shahidani وارد تريبال ميشه
هر چه log out ميزنم دوباره همون صفحه مياد. چكار كنم؟
شما از منوی بالا موزیلا برو قسمت Tools و بعد روی Clear private data کلیک کن بعد تیک همه رو بزن و روی clear private data now کلیک کن !نقل قول:
اقا این Bonus village روی مپ به چه درد میخوره باید حمله کنم غارتش کنم ؟
نقل قول:
ببخشید نشناختم :31: شما هم مگه منو میشناسین ؟ :31: آخه من اون موقع اصلان همچین اسمی نشنیده بودم !!! Lord_Alone_Dark
به به ! جمع همه ی معتاد ها که جمعه ! حامد داییتون کمه :31::27:نقل قول:
چه خبر الندیل جان ؟ :11:
مثل اینکه اساتید و اساطیر معتاد ببخشید حرفه ای جعمشون جعمه
مصطفی نیست :(
نیست اگه پول تلفنش رو نتونه بده باید ..... بازی رو بزنه
یه وام پرداخت قبوض برا مصطفی باید جور کرد
نقل قول:
نه همزاد من :31::31:
من تازه کراکی شدم.. دیگه نمیتونم.. میخوام تا تهش برم :27::31:
حاجی نرو.. تو هم مثه من نمیتونی دووم بیاری... :31::31:نقل قول:
من پریمیوم میخوام :19:
بیا پست رو بهم بده از اکانتت بردارم.. یا خودت بیا برام ترانسفر کن
سلام دوستان
بهزاد من دارم اون آموزشت رو توی پارسا اسپیس آپلود میکنم
آپلود شد
کد:http://vahidreal.parsaspace.com/tribal%20war%20help%20persian%20ver%201.0.0.pdf
اون اموزش صفحه اول که 6 مگ بود یکم قاطی شده بود به خاطر حروف انگلیسی یکم جا به جا شده بود .
دوستان من در بازی
The investigation by scientists in Harvard University has confirmed that the VIRUS cannot be controlled, There is no cure
این هم شعار جدید VIRUS !
بیا از کمبرج بپرس ...دی:نقل قول:
The investigation by scientists in Harvard University has confirmed that the VIRUS cannot be controlled, There is no cure
هاوار سیخی چنده ؟؟؟دی:
من خودم دارم روش کار می کنم یه درمانی درست کتنم ....
اونم dny هست ...
حالا ارمان با شما با ویروس چی کار داری ؟؟؟(لو بده) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]