کسی هم که بسته نداشته باشه میتونه اینو بگیره؟نقل قول:
Printable View
کسی هم که بسته نداشته باشه میتونه اینو بگیره؟نقل قول:
بله میشهنقل قول:
من ماه پیش بدون اینکه بسته داشته باشم اینو گرفتم
آقا من سیم کارت td رو انداختم تو مودم آنلاک شده مبین نت یه کم کار کرد.آنتن رفت noservice میزنه
اون 5 گیگ رو دائمی ها هم میتونن بگیرن ؟
اساتید سلام
قبلا مودم ۵۱۴۲ داشتم اون اوایل که طرح وایمکس اومد عوض کردم فکر کنمنزدیک ۲ سال میشه و از کیفیت اینترنت راضی بودم ، حالا اون مودم را برای همیشه دادم به یکی از دوستان
با توجه به اینکه چنتا مودم جدید اومده نظرتون روی کدوم مدل هست؟
میخواستم مودم fd m50 رو بگیرم واسه کت۶ بودنش یا همین td lte مودم فضای خارجی روبگیرم
روی ۵۱۴۲ سرعتم تقریبا ۳ مگابایت بر ثانیه بود و ثابت بود سرعت و پینگ واسه بازی خوب بود
حالا نظرتون چیه؟
ثابت فضای خارجی؟
ثابت فضای داخلی؟
مودم کت ۶ ایرانسل؟
اگه بسته فعال داشته باشی رزرو میشه؟نقل قول:
خیرنقل قول:
همزمان با بسته فعلیتون فعال میشه
ولی اول از حجم این کسر میکنه
توصیه میکنم به هیچ وجه مودم i40 نگیرید فوق العاده اشغالنقل قول:
مودم یکی از رفقا رو اوردم dt-350 سرعت روی 4-5 مگ + پینگ 120 بدون تایم اوت و نوسان
با اینکه انتن دهی تو خونه ما عالی هست ولی همیشه بدترین سرعت و پینگ رو داشتم با i40 و فکر نمیکردم انقدر مودم ها تفاوت داشته باشن
الان حدود 3 روز دارم از dt-350 استفاده میکنم که زمین تا اسمون فرق داره واقعا
سلام دوستان کسی هست از از هر دو مودم 2101 و2101پلاس استفاده کرده باشه؟
من تا حالا 2101 و2510 و z6000 استفاده کردم که 2101 عالی بود به نظرتون 2101 بگیرم یا پلاس؟
با شما موافقم ، من اول gp2101 داشتم که از دستم افتاد و شکست و مجبور شدم یه 2510 بگیرم .اولی پینگ پایین تری میداد و وبگردی روان تر بود و امکانات نرم افزاری بیشتری هم داشت ولی این 2510 حتی پینگ مودم رو هم که باید 0 باشه بالای 3 میلی ثانیه نشون میده و توی وبگردی هم مثل قبلی روان نیست .نقل قول: