خوب دوستان، گویا پارس آنلاین نوشته های ما رو در این بخش مطالعه کرد و همچنین گویا داشت نابود می شد که تصمیم به تغییر تعرفه های خودش گرفت ( شاید فقط می خواد این روند رو برای چند ماه بیشتر طولانی کنه ). باری، امروز تماس گرفتم که درباره ی فرجام فرآیند تخلیه خط خودم پرسش کنم که گفتند انجام نشده و اینکه تعرفه ها تغییر کرده و هرآنچه گمان می کنید در ادامه امکان داشت گفته بشه؛ پس من سرویس 16 م.بیت.ب.ث با حجم 550 گ.بایت ( 275 گ.بایت بین الملل ( از نظر فنی مضحک و اشتباه است اما برای متوجه شدن دیگران این را استفاده می کنم ) ) بدون بازه ی زمانی رایگان شبانه ( واقعاً حوصله ی رایگان شبانه رو ندارم و گمان می کنم فقط در کشور های توسعه نیافته ای مانند ایران چنین مورد کودنی وجود داره و حجم بایستی به اندازه ای باشه که نیاز به این مورد های پوسیده نباشه ) را خریدم. مانند گذشته سرعت من حداکثر 12-13 م.بیت.ب.ث و به ندرت 14 م.بیت.ب.ث است و زمان تأخیر ( ping ) مانند گذشته قابل قبول است. با دور سرور 8.8.8.8 و 4.2.2.4 در حدود 110 میلی.ث می باشد. جیتر ( Jitter ) کم و قابل قبول است. اتلاف بسته ( packet loss (PL) ) هم در هنگام اجرای دستور پینگ برای سرور های نام برده شده وجود نداشت اما در بازی warthunder گاه گداری تا 16% افزایش می یافت ( در این بازی اتلاف بسته وجود داره و امکان داره به دلیل سرور بازی باشه ) و خوب البته سرور در منطقه US قرار داشت و زمان تأخیر من هم از 190 تا 200 میلی.ث متغییر بود. قیمت گذاری سرویس های گیم نامنصفانه هست هرچند که حجم بیشتری نسبت به تعرفه های غیر گیم با سرعت یکسان دارند. من برای یک ماه اینترنت کمتر از 100 هزار تومان خرج می کنم و بیش از این مبلغ برای من قابل قبول نیست.