دوست عزیز اگه بلدی خوب بگو همه استفاده کنن...دیگه چرا گرو کشی می کنی؟!! سیو هم که برات گذاشتم...واقعا که!نقل قول:
Printable View
دوست عزیز اگه بلدی خوب بگو همه استفاده کنن...دیگه چرا گرو کشی می کنی؟!! سیو هم که برات گذاشتم...واقعا که!نقل قول:
حالا حجت جان بگو من دارم بازی رو از اول میرم رسیدم بهت میدم دیگه .نقل قول:
آقا من هر چی گشتم نبود ولی ایندفه مطمئنم پیداش میکنم.
اقایون ببخشید تو رو خدا.بن نکنینا !!!!!!
تو نقشه رو خوب بگردین.بین 17 تا 21.دقیقا دو مکان و لولا هم تابلو که حرکاتش با بقیه فرق فوکوله.و ابنبات چوبی داره
[URL=http://upload.--------.com/1/1233860387.jpg]http://upload.--------.com/1/1233860387.jpg[/UR
دوستان اینم سایت های دیگه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا چجوری اومد خونت؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
توضیح کامل بده و بگو کجا پیداش کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماها هم که دارید در مورد lola بحث می کنید
فقط به من گیر می دین
توی این عکسی هم که گذاشتین طرف اصلا شبیه خود lola نیست
توی این کاورهایی که ازش دیدم خوشکل تر بود
من گرو کشی نمیکنم . فقط سیو رو نیاز دارم اونم مرحله phil bill دقیقا همونجا بودم
این lola هم همون شکله . دو سه باری دیدمش توی یه منقطه پرت !
من پلی ب.وی رو بکشم یا اون یکی رو؟
پلی بوی رو بکش.اگه بکشیش خونش به تو می رسه و اگه ارتباطت رو با دواین ردیف کنی، می تونی با موبایل ازش بخوای که موقع جنگ و دعواها برات آدم بفرسته.نقل قول:
نقل قول:
ممنون که جواب دادی . ولی کارت من همچین علکی هم نیستا ! کارت من آی تی آی 4850 512 gddr3 هستش! 215 تومن مایشو دادم !:31:
من خودم میدونم که سی پی یو پایینه وگرنه مثل شما 60 فریم میگرفتم ! سی پی یوم 2180 و رمم هم 2 گیگ !
یه چیز دیگه . اگه قرار باشه که اون عدد اون پایین تنظیمات بازی مموری کارت رو نوشته بشه یعنی میخوای بگیره یه گرافیک 1 گیگ 80 تومنی از 512 من بهتر عمل میکنه ؟ پس این همه میگفتند مموری مهم نیست زیاد چی شد ؟:18:!
راستی برای بنچ مارک نگفتی باید چکار کنم ؟ میخوام ببینم چند فریم داره اجرا میشه !
سلام.من وقتي فايل handling رو دست كاري ميكنم ديگه وارد بازي نميشه.حتي يك عدد هم به وزن يك ماشين
اضافه ميكنم وارد بازي نميشه.كرك Razor و fedor رو هم امتحان كردم ولي نميشه.ولي با فايل اورجينال وارد بازي ميشه.لطفا كمك كنيد.