این طرح کمپین که قسمت نشد . کاش یک مگ شبکیه هم اینطوری باشه سرعتش. ایمیل زدم بهشون خدا بخواد جواب میدن :|نقل قول:
Printable View
این طرح کمپین که قسمت نشد . کاش یک مگ شبکیه هم اینطوری باشه سرعتش. ایمیل زدم بهشون خدا بخواد جواب میدن :|نقل قول:
شما هم 1 مگ 4 گیگ گرفتید؟؟؟؟ راستی یادت باشه شبانه هم تست کن نتیجه رو بزارنقل قول:
شبکیه هم مثل همین مخابراته یعنی منظورم اینه بسته به اینکه به منطقتون مخابرات چه سرعت دانلودی میده همون قدر هم شبکیه بهتون میده البته شایدم بیشتر داد. فقط سرعت شبانش رو مطمئن نیستم که مثل هم باشه. دوستانی که شبکیه داشتن میگفتند شبکیه سرعت شبانه رو 82 هستش ولی ظاهرآ مخابرات فرق داره باید خودم امشب تست کنم ببینم چجوریه. راستی مطمئن نیستم ولی شاید اواخر اسفند که دیگه داره سال جدید میاد هم دوباره مخابرات طرح کمپین بزاره.نقل قول:
isp خوب در اصفهان چی پیشنهاد میدید ؟ آیا شاتل خوبه ؟نقل قول:
سلام دوستان
پیش شماره 580 بجر رنگین کمان تو اصفهان از چه شرکتی می تونه اینترنت بگیره؟ ترجیحا اینترنت شبانه رایگان داشته باشه.
سپاس
نقل قول:
خط شما dlc هست ؟
شاتل که خیلی خوبه ولی اگه خططون dlc هست فقط میتونید از مخابرات و شرکت های زیر مجموعه ی مخابرات مثل شبکیه یا اریا فون بگیرید. کلآ ما dlc ها داریم مظلوم واقع میشیم مخابرات هر بلایی بخاد سرمون میاره و ما هم هیچ کاری نمیتونیم بکنیم. بزرگترین چیزی که باعث ازار ما میشه این خر تو خریه مخابرات هست. ولی خوبی اینرتنت مخابرات چیز خوبی هم که داره قیمت ارزون و پینگشه که باسه کسایی مثل من که بازی انلاین میکنن پینگ پایین خیلی به درد میخورهنقل قول:
بله dlc هست. این مخابرات به هر منطقه یه مدل سرعت میدهنقل قول:
کدام مرکز مخابراتی هستید .... قبلا روی طرح زرین سرعت چند بود ؟ طرح زرین قطع کردید ؟؟نقل قول:
فکر نکنم dlc باشه آخه قبل از اینکه بیام مخابرات از شاتل داشتم (3 سال پیش)نقل قول:
در مورد پینگ مخابرات پینگ با داخل منظورتونه دیگه ؟ من خودم دوتا و دوتا 2 بازی میکنم. باسرور های دوتا 2در بهترین حالت پینگ 250 هست :| ولی پینگ داخلی بدک نیست.