رفتم اورينگ و مني فول گرفتم با هزينه نصب يكصد تومان اب ميخوره برام راستي وقتي دنده عقب حركت ميكنم در دور ارام خاموش ميشه ممكنه مشكل اينم ارتباط داشته باشه با اورينگ دريچه گاز
Printable View
رفتم اورينگ و مني فول گرفتم با هزينه نصب يكصد تومان اب ميخوره برام راستي وقتي دنده عقب حركت ميكنم در دور ارام خاموش ميشه ممكنه مشكل اينم ارتباط داشته باشه با اورينگ دريچه گاز
با سلام
من دیروز جک هیدزولیک ماشین رو عوض کردم، مشکل روغن ریزی داشت.
سوالم اینه که وقتی جک رو باز کرد مقداری روغن داخلش بود که بیرون ریخت، ایا باید دوباره روغن هم اضافه میکرد یا خیر؟
نقل قول:
سلام
نشتی روغن این جک قابل تعمیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی جک عوض بشه , جک نو روغن توش نیست
بعد از نصبش باید روغن نو ریخته بشه توی مخزنِ سیستم هیدرولیک و هواگیری هم بشه اگر لازم شد
اما معمولا هواش رانده میشه میره توی منبع و از روغن جدا میشه
درست کار نکردن دریچه گاز می تونه باعث این حالت بشهنقل قول:
سلام...دوستان ی پراید دارم مدتی دنده یک بد جا میرفت...صدای قیژ میداد...بردم پیش یکی گفت دیسک صفحه ضعیف شده...رفتم یکی کارخونه ای گرفتم انداختم روش ولی بازم خوب نشد واسه همین الان رگلاژ کلاج تا اخره یعنی یکم کلاچ و فشار بدم خلاص میشه...مشکل دنده یک با این کار تا حدودی حل شد...مشکل از کجا میتونه باشه؟در ضمن من ی بار قبلا صفحه کلاچ عوض کردم پدال خیلی نرم بود ولی با این جدیده پدال کلاچ سفت تر شده...راهی داره که نرم بشه؟
سلام دوستان
رنگ اب رادیاتور عوض شده، قهوه ای کدر شده، قبلا سبز شفاف بود، این یعنی چی؟
سلامنقل قول:
اگر بیش از یک سال عمر داره , طبیعی هست و باید عوض بشه
اگر عمر چندانی نداره و رنگ قهوه ایش از روغن نیست پس بنجل هست
سلامنقل قول:
مطالب 6073 و 6074 در این صفحه رو بخونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سفتی کلاچ , ظاهرا خورشیدی دیسک کلاچی که خریدین از آلیاژ ضخیمتر یا سخت تر درست شده و نیروی بیشتری میخواد
قبلا بارها عرض کردم که:
اگر دیسک کلاچ سالمه و مرغوب هست نباید عوض بشه بلکه فقط صفحه کلاچ باید عوض بشه اون هم اگر به نزدیکی پرچها رسیده و کلاچ بکسواد میکنه یعنی ماشین گاز میخوره اما کشش نداره انگار روی برف یا شل گاز میدین یا موقع ول کردن کلاچ لرزش بدی داره
قبلنا اصلاً جدا فروخته میشد
مردم گوش نمیدند به این حرفهت یا نمیدونند و هی ملیارد ملیارد میریزند به جیبِ .......
تقریبا دو ماه هست که آب رادیاتور با ضد یخ عوض کردنقل قول:
چی بنجل هست؟
اگر سیستم تمیزه , پس ضد یخ ترکیبش بنجل هست وگرنه نباید تغییر رنگ بدهنقل قول:
اما اگر سیستم خنک کننده سالها با آب معمولی کار کرده و پر از رسوب و زنگار هست پس حالا اون رسوبها و زنگارها حل شد توی آب رادیاتور و رنگش رو قهوه ای کرده
باید آب رو بکشین و محلول شستشو با آب تمیز بریزید و شیتشو بدین و تکرار کنین در صورت لزوم تا سیستم رسوب زدائیو تمیز بشه و بعدش ضد یخ و آب مقطر بریزید