درود
نکته: هر دو سوال در نسخه 2010 ورد است
سوال اول:
بعضی وقتها زمانیکه چند لغت را با هم انتخاب می کنم و یکجا می خواهم آنها را Highlight کنم پیغام (تصویر) زیر ظاهر می شود، که بعد از خاموش و روشن کردن کامپیوتر درست می شود. چرا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال دوم:
اسنادی دارم که در آنها لغات تخصصی (که در دیکشنری ورد نیست) و لغات اشتباه هم زیاد است که بعد از ترجمه به خدمت تک تک آنها می رسم! (یعنی تصحیح شان خواهم کرد). اما ورد پیغام (تصویر) زیر را ناگهانی بعد از مدتی کار در سند نشان می دهد که اگر کمی زبان انگلیسی بدانید می گوید "تعداد زیادی لغت از لحاظ گرامر و هجا غلط در سند ------ وجود دارد و می گوید برو به سربرگ Review و گزینه Spelling & Grammar را برای کنترل کردن غلط فعال کن" و اگر به File > Options > Proofing بروید گزینه Hide spelling errors in this document only را فعال (علامت دار) کرده است. اگر هم سعی کنم که این علامت را بردارم تا بتوانم اشتباهات دستوری و هجا را ببینم، ورد می گوید به همین خیال باش، چون من در مایکروسافت برنامه ریزی شده ام! حالا نمیشه من اول یک سری کارها را انجام دهم بعد بروم سراغ غلط یابی و رفع آنها؟ چرا ورد مایکروسافت اینقدر کله شق است و حرف خودش را می زند؟ منتظر راه حل و رفع این مشکل هستم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سپاس فراوان
بدرود