البته هیچ سرویسی رایگان انجام نمیدن ، پولشو کامل از جیب طرف میگیرن .نقل قول:
البته هیچ سرویسی رایگان انجام نمیدن ، پولشو کامل از جیب طرف میگیرن .نقل قول:
نقل قول:
امروز رفته بودم نمایندگی واسه ثبت نام میگفت شامل بیمه بدنه و اتش سوزی هم میشه.میگفت 300 میتونه بده چون ماشینو از خودشون میگیریم.اگه اینطوری باشه خوبه؟؟بیمه بدنه دفاتر بیمه ای چقدر میگیرن ؟؟
چطوری که نوشتن بعضی سرویسها رایگان ولی دوستمون میگه پولشو میگیرن؟؟
نظرتون چیه بیرون ماشینو بیمه کنیم یا کارت طلایی بگیریم؟؟
باتشکر
با سلام و عرض ادب مبلغ 18000000 تومان پول دارم چه ماشيني بخرم نظر خودم سمند سورن ELX موتور EF7 ميباشد
و سئوال ديگر سورن ELX با موتور EF7 در حال حاضر توليد ميشود با تشكر
با سلام و خسته نباشيد از ماشينهاي ايران خودرو تا قيمت حدود 18000000 تومان كام بهتره
سلام دوست عزيز.شما معيارهاتون رو بگيد تا ببينيم كدام اتومبيل براي شما متناسب هست.نقل قول:
نقل قول:
سلام.
دوست گرامی سورن ELX الان فقط با موتور XU7 قدیمی تولید میشه و الان حدود 3 ماهه که تو لیست
فروش شرکت هم نیست.
شما اگر واقعا سورن ELX رو میخواین باید صبر کنید و اگرنه گزینه های خوبی از جمله:
پژو 206 SD V8
سمند LX EF7
تندر 90 E2 LP
رو میتونید انتخاب کنید.
---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------
از ماشین های ایران خودرو با بودجه شما به ترتیب:نقل قول:
1.پژو 206 SD V8 لیمیتد فیمت 17700000 تومان
2.سمند LX EF7 دوگانه سوز قیمت 16880000 تومان
3.سمند LX EF7 بنزینی قیمت 15830000 تومان
با توجه به ملاک هاتون خودروی مورد نظر رو انتخاب کنید.
دوستان سلام. من قصد دارم فعلا یه ماشین تا 18-17 تومان بردارم ، یه دو سالی داشته باشم و بعد یه ماشین در حد 50 تومان بگیرم آخه جور کردن 50 تومان الان سخته برام... برای الان نظر خودم روی پژو پارس هست ولی نمیدونم انتخاب خوبی هست یا نه... به نظرتون این طرح خوبیه یا یه کم صبر کنم و یه دفعه یه ماشین خوب بردارم؟ ممنون میشم نظراتتون رو بدونم.
پارس رو بي خيال شو ، من دارم ، همون 405 هست و هيچ تغييري به جز تغيير ظاهرش نداره! و فقط 4 5 تومن قيمتش بالاست.نقل قول:
دوستان سلام. من قصد دارم فعلا یه ماشین تا 18-17 تومان بردارم ، یه دو سالی داشته باشم و بعد یه ماشین در حد 50 تومان بگیرم آخه جور کردن 50 تومان الان سخته برام... برای الان نظر خودم روی پژو پارس هست ولی نمیدونم انتخاب خوبی هست یا نه... به نظرتون این طرح خوبیه یا یه کم صبر کنم و یه دفعه یه ماشین خوب بردارم؟ ممنون میشم نظراتتون رو بدونم.
به نظر من از اين سه گزينه يكيش رو انتخاب كن :
پژو 206 SD V8
سمند LX EF7
تندر 90 E2 LP
هر سه ماشين عالي هستند ... شما با توجه به معيارتون يكشون رو انتخاب كنيد ..
دوستان با ۳۰ - ۳۵ میلیون میشه می شه تویوتایی خرید؟! کمری یا کرولا ؟! یا اگه نظرتون اینکه با این قیمت بهتره چیزه دیگه ای بگیرم بهتره بفرمایید!! لطفا یه مقدار توضیح بدید چون من هیچی تقریبا در باره بازار ماشین نمی دونم !!:13: :11:
با سلام صفر این ماشین هارو اصلا کمری نزدیک به 60 و کرولا هم46 شده دست دوم دو سال کار کرده کرولا شاید و 2006 کمرینقل قول:
با این قیمت مگان 2000 به نظرم بهترین از نظر جا و هندلینگ و کیفیت سواری البته اگر با طراحیش کنار بیاین:10:
یاریس با 37.500 اصلا ارزش نداره
مزدا 2 36
هیوندای ای 20 35 تا