718 به سیم کشی فاب وصله . داداش 1 سابی معرفی کن در حد 130 140 تومن که با این آمپ بترکونه صداشم بیرون بره :31::31::31:نقل قول:
718 به سیم کشی فاب وصله . داداش 1 سابی معرفی کن در حد 130 140 تومن که با این آمپ بترکونه صداشم بیرون بره :31::31::31:نقل قول:
ارش جان شما ساب 1 میلیونی هم به این امپ ببندی بازدهی کامل نداره چون وات خروجیش پایینه برا سابنقل قول:
شما یک امپ مونو مثل 8105 لازم دارین به همراه یک ساب حالا از هر برندی تا سقف 400 500 وات
به هیچ وجه 718exرو به پخش وصل نکن چون تقویت کننده داخل پخش اسیب میبینه چون 718 3 اهمی هست و پخش شما حداقل 4 اهم رو تحمل می کنه دست به ست الانت نزن فقط یک امپ مونو و یک دست rca و یک ساب.
به طور مثال :
8105 حدود 150 کابل ار سی 5 تومن و یه ساب مثل 3012 یا 3013 حدود 80 90 تومن به همراه ساخت یک باکس با تیون حدود 40 که صدا از ماشین بره بیرون
کمترین چیزی که می تونستم بگم همین بود
با عرض سلام خدمت دوستان
میگم سوالت گنگه برا همینهنقل قول:
این سابو که من تک کویل 4 اهمی دیدم
امپتم 4 کاناله
حالا 718 رو میدی به دو کاناله امپت میمونه دو کاناله دیگه که بریج وصل میشه به سابت روی خوده امپ گفته باید بریجو از کدوم کاناله امپت بگیری
همین
احتیاجم نیس 718 از امپت جدا کنی
با این امپت ساب بترکون نیس ولی اگه برا صدای بیرون میخوای بخری همون ساب تو باکس لوله ای صداش خیلی خوبه چون فرکانس تیون این باکسااا بالاس و صدای بیرونش خوبه فقط حتما تک کویل بخرنقل قول:
718 به سیم کشی فاب وصله . داداش 1 سابی معرفی کن در حد 130 140 تومن که با این آمپ بترکونه صداشم بیرون بره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام علیکوم:31:نقل قول:
با عرض سلام خدمت دوستان
سلام دوستان میخواستم یه مشاوره بدین این قطعاتی که لیست کردم خوب هست یا نه (ماشین 405 slx)
هدیونیت x303 الپاین یا کنوود 7016
باند عقب = اینفینیتی 693.9
برای جلو در جای فابریکش = کامپ jbl 608 یا اینفینیتی 6030
امپ هم که دو سه ماه بعد اضاقه میکنم = dtr 4.500
به نظر شما سیستم خوبی هست ؟ و اینکه من چون میخوام دو سه ماه دیگه امپ ببندم اگه همینجوری مستقیم باندا و کامپ رو به پخش وصل کنم بعد دو سه ماه کیفیت باندا کم نمیشه ؟
و اینکه اگه گزینه بهتری دارین خوشحال میشم بگبن
میگم سوالت گنگه برا همینه
این سابو که من تک کویل 4 اهمی دیدم
امپتم 4 کاناله
حالا 718 رو میدی به دو کاناله امپت میمونه دو کاناله دیگه که بریج وصل میشه به سابت روی خوده امپ گفته باید بریجو از کدوم کاناله امپت بگیری
همین
احتیاجم نیس 718 از امپت جدا کنی
با این امپت ساب بترکون نیس ولی اگه برا صدای بیرون میخوای بخری همون ساب تو باکس لوله ای صداش خیلی خوبه چون فرکانس تیون این باکسااا بالاس و صدای بیرونش خوبه فقط حتما تک کویل بخر
داداش من واسه این میخوام 718 رو از امپ بکنم چون بعد 2/5 سال روش امپ انداختم 1 جورایی این باند بعد این مدت بازدهشو از دست داده بودو نبوده امپ فرقی نداره
سلام دوست عزیز
اجزایی که انتخاب کردی خوبن فقط در مورد کامپونتتا حواست باشه که تقلبیش به وفور تو بازار هس امپم که خیلی عالیه
فقط فکر کنم وصل کردنه باندا به پخش یکم تو ذوقت بزنه میتونی 150.60 جور کن امپم بگیر که لذت ببری از صدا
یعنی چی؟!نقل قول:
داداش من واسه این میخوام 718 رو از امپ بکنم چون بعد 2/5 سال روش امپ انداختم 1 جورایی این باند بعد این مدت بازدهشو از دست داده بودو نبوده امپ فرقی نداره
دوست عزیز میشه گفت یه جورایی امپ برای باند ضروریه اگه از صدا راضی نیسی میتونی با یه امپ بهتر تست کنی تا ببینی که صدات تغییر میکنه
من دوستانی دارم که 7.8 ساله سیستمشون عوض نکردن ولی ازشون نشنیدم بازده باندشون کم شده ,ولی خوب اگه راضی نیسی میتونی با تغییر امپ یا باند تغییرات مثبتی داشته باشی
در ضمن شما اگه 718 از امپ جدا کنی دو کاناله امپت بیکار میمونه خوب چه کاریه در هر حال خودت صاحب اختیاری
سلام به همه دوستان
من رو ماشین قبلی
یه هدیونیت 7150
باند 6975
وکامپوننت Sony XS GTX1620S
امپ برای باندا pioneer GM-6300F
و امپ برای ساب pioneer GM-D7400M
سابم که مدلش pioneer 307 d4
داشتم
الان میخواستم سیستمو روی 206 ببندم
میخوام یه جفت باند اضافه کنم که شنیدم
718 کنوود خوبه؟؟ اینجوری امپ باندامم باید عوض کنم
میخوام ساب رو هم عوض کنم یه بوم باکس ببندم
چی پیشنهاد میدین
ممنون
مرسی از پاسخت فقط میشه یکم راهنمایی کنید اولا از اونایی که دو مورد نوشتم کدوم بهتره ؟ و دیگه اینکه چطوری تقلبیش رو چک کنم مثلا ا ساخت کجا باشن ؟نقل قول:
آها.نقل قول:
من زیاد اطلاعی از کامپ نداشتم واسه همین پرسیدم...
میشه راجع به سایزش توضیح بدی...؟
پس یه آمپ 4 کاناله می خوام مثلا اگه بخوام 200 هزینه کنم کامپ که نمیتونم درسته؟ چون میخوام آمپ مارک نسبتا خوبی باشه چون اهل زیاد عوض کردن سیستم نیستم....
شما یه لطف کن با هزینه کابل کشی و... بدون کامپ تا 200 منو راهنمایی کن و اینکه اگه بخوام کامپ بندازم چقدر بیشتر باید هزینه کنم؟
مرسی