رم انداختي؟ اگه رم 2 گيگ انداختي طبيعيه كه يه كم زودتر خالي شه.نقل قول:
سلام به همه.
دو سه روزه شارژ گوشيم خيلي زود تموم ميشه.تقريبا سه برابر زودتر از قبل خالي ميشه.شارژرم هم از اون كوچولوهاست گوشي رو هم 5,6 ماهه خريدم,ايراد از باتريه؟؟؟
Printable View
رم انداختي؟ اگه رم 2 گيگ انداختي طبيعيه كه يه كم زودتر خالي شه.نقل قول:
سلام به همه.
دو سه روزه شارژ گوشيم خيلي زود تموم ميشه.تقريبا سه برابر زودتر از قبل خالي ميشه.شارژرم هم از اون كوچولوهاست گوشي رو هم 5,6 ماهه خريدم,ايراد از باتريه؟؟؟
منم كه گفتم آخريه مبتديه....نقل قول:
ضمنا سايتي كه معرفي كرديد f i l t e r شده...
50 تومن بذار رو پولت يه دونه نوشو بخر... اگه 180 يا 170 داد بگير...نقل قول:
بچه ها 5700 دست دوم رو يكي از دوستان داره 200 تومن ميده ارزش خريدن داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مي خواستم ببينم تواين سايت تاپيكي داره كه اين گوشي رو از لحاظ دوربين با 6288 مقايسه كرده باشه يا اينكه شماامتحان نكرديد كه كدومشون بهتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه دوربين برات مهمه كه اصلا اين گوشيو نگير ولي نه اگه مي خواي مقايسه كني.... از هر لحاظ 5700بهتره... به جز همون دوربين كه كسي نمي دونه.... اگه يه تاپيك خودت بزني زودتر به جوابت ميرسي...
1. درباره ي آهنگات... اگه رفرش مي كني يه چندتا مي ره بعد ديگه جلو نميره و ديگه هيچ آهنگي هم نمي خونه... طبق تحقيقات من مشكل از يدونه از آهنگاته.... من اينو به شخصه امتحان كردم... وقتي آهنگ Arash Ft. eve (lumidee) رو ميريختم تو گوشيم رفرش مي كردم ايراد پيدا مي كرد ولي وقتي اونو پاك كردم يه مستر ريست كردم درست شد....تو هم بايد بگردي اون آهنگو پيدا كني....البته اگه مشكلت همين باشه كه ميگم....نقل قول:
سلام ببخشید یه دوتا سوال دارم
1- یکی اینکه گوشی من(5700) یه مدتی هست آهنگهای توی مموریکارد رو توی music player و عکسها و فیلمهارو توی gallery نشون نمیده میخواستم ببینم گوشیم ویروسی شده یا مشکل یه جای دیگس در ضمن یه بار گوشی رو master reset کردم ولی افاقه نکرد
2-یکی دیگه اینکه آیا این گوشی رم 4 گیگ ساپورت میکنه و قیمت رمش الان تو چه حدوداس؟
مرسی
راجع به عكس و ويدئو هم بايد مطمئن بشي كه توي كامپيوتر هيدن نباشن.... ميوزيك هم مطمئن شو.... در غير اين صورت نمي دونم...
2. رم 4 گيگ مي خونه من خودم امتحان كردم... رمم هم 82 مگ خالي داشت... 28 تومن هم هست الان...
از نوشتن منصرف شدم...نقل قول:
ميتونيد بريد طبقه 5 علاادين نمايندگي نيا و گوشي رو با گارانتي اصلي با همين قيمت بخريد
توجه كن كه از اون اول خيلي داري بد صحبت ميكني ادامه بدي با مديرا طرفي
نه 3.83 هستش...نقل قول:
مال منم داشت از اول،شاید ورژن گوشیت پایینه؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
بالاخره تونستم N-GAGE رو روی این گوشی اجرا کنم. فوق العاده جواب میده و کوچکترین مشکلی هم نداره. این پردازنده گرافیکی هم همش کشک بود. الان هم دارم آموزشش رو آماده می کنم تا توی همین سایت بذارم. روی همه گوشی های S60 v3 جواب میده.
مرسی
ایول..با همون برنامه ؟؟نقل قول:
اموزشو بزار بینیم چه کنیم !! :31:
ممنون...
ایول داداش...نقل قول:
ما منتظریم...
سلام
آموزشش رو اینجا گذاشتم:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2394279#post2394279
زاستی Arvin Shayan جان شما یه بار یه اکولایزر گذاشتی خیلی توپ بود ..میشه 2 باره بزاریش ؟؟
توی سایت GSM.IR در مورد حافظه گوشی این موارد رو گفته بود :
128 مگابایت حافظه flash و 64 مگابایت RAM
ولی گوشی من 32 مگ حافظه داخلی بیشتر نداره . چرا ؟
مرسی ولی ما سرعتمون خیلی پایینه ازش محرومیم............
حافظه داخلی این گوشی 38 مگه...نقل قول: