نقل قول:
درسته، اما این به خودی خود و بدون اجرای هیچ برنامه ای فعال بود !
اما الان دیگه قطع شد.
نقل قول:
درسته، اما این به خودی خود و بدون اجرای هیچ برنامه ای فعال بود !
اما الان دیگه قطع شد.
سرويس اطلاعات محلي من از کار افتاده مال دوستم همينجوري شده از وقتي که تو گوشيم يه سيم دولتي زدم اينجوري شده دوستان ديگه تو مشهد اين مشکل رو ندارند؟
مرسی شهاب جان از راهنماییت , تا حالا امتحان نکرده بودمنقل قول:
samsung f700
انتن دهی در شیراز تغییر کرده :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب می دونم که F700 سامسونگه. ولی کلاً داستانش چیه؟ چطور شد که ییهو اومد وسط بحث ایرانسل؟؟؟نقل قول:
من چیز دیگه ای راجع بهش توی این تاپیک ندیدم.
شهاب مرسی منم استفاده کردم
شهاب این مورد بر میگرده به rizer 8 motorola که جدیدا روی سیستمهای صوتی و دوربین و فیلمها گرایش بیشتری پیدا کرده:46:نقل قول:
---------
بچه ها از این به بعد میتونید توی حساب اینترنتی e-care طرح تعرفه خودتونو عوض کنید
بچه ها فرهنگ داره میریزه زود کاسه بیارین جمع کنین که تموم میشه واسه شما نمی مونه:2:نقل قول:
باهات کاملا موافقمممممممممممممممممممم مممممنقل قول:
بابا ما باید فرهنگ استفاده از GPRS و داشته باشیم اون موقعه میبینیم که GPRS به چه دردی میخوره:20:
اگه برق به طور طولانی قطع شه چی کار میکنن ؟نقل قول:
حتما واسه اینم راهست دیگه شاید یه روز سیل یا زلزله اومد و برق قطع شد اون موقع چی ؟
CD_RW تایید نکردی که این دکل ایرانسله یا نه هاااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااانقل قول:
به نظر من که 100% ماله ایرانسله با توجه به دلیل هایی که گفتم تو صفحه 225 نظر شما چیه ؟
اگه سیل بیاد , زلزله بیاد , بمباران بشه یا هزار اتفاق دیگه اول بگو یه جای سالم توی شهر میمونه که بخواد یک سایت معمولی سالم باشه , به هر حال سایت خاموش میشه و راهی برای روشن کردنش نیست مگر اینکه یهنقل قول:
کامیون برق ببرند جاش یا اینکه برق رو با 4 لیتری برسونند در سایت
اون عکس چیزیش معلوم نیست ولی من هم 80 درصد احتمال میدم ایرانسل باشه
علیرضا تو امضاش نوشته فقط موتورولا v3i با سیم کارت ایرانسل و چند بار هم از گوشیش تعریف کرد بعد جناب cd-rw هم گفت فقط سامسونگ f700 با سیم کارت ایرانسل اونم از گوشیش تعریف کرد همین....نقل قول:
cd-rw اون دیشای بزرگ چه مزیتی نسبت به دیشای کوچک دارن؟
توی دزفول یه دکل ایرانسل هست که 4 تا دیش بزرگ به صورت 2 تا 2 تا روش نسبه و 2 تا هم کوچیک که در مجموع میشه 6 دیش نمیدونی علتش چیه؟؟؟
امروز رفتم دو تا از این اعتباریای ایرانسل گرفتم. ولی هرچی با 140 تماس میگیرم که طرح تعرفشو عوض کنم میگه سرویس در دسترس نیست . تازه هر دفعه هم 1 دقیقه کم میکنه.
ضمنا تو دفترچش نوشته کارتهای شارژ اعتبار زمانی دارند تا حداکثر 90 روز . اما تو سایت نوشته محدودیت زمانی نداره... کدومش درسته ؟
یه سوال دیگه ... قیمت خرید تو شهر شما چنده ؟ اینجا من دو تا شو گرفتم 52 تومن با کلی چونه زدن. میگفتن50 پا خودمون در میاد. تازه دوتاشم تو یه بسته نبود. 2 تا جداگانه به عنوان پک 2 تایی دادن بهم!
امروز تو خیابان بزرگمهر اصفهان یک پاترول بود که آرم ایرانسل روش بود و چند تا کنارش بودند و داشتند با یک لپ تاپ یک چیزی را تست می کردند . یکسری کارگر هم بودند که روی لباسشون آرم ایرانسل بود و آن طرف خیابان داشتند یک Bts را دست کاری می کردند . فکر کنم دارند یک کارهای جدی برای اصفهان می کنند ولی حیف از این مشکل تلفن ثابت که این اپراتور در اینجا غیر قابل استفاده می کند .
[QUOTE=ehsanch;1101841]امروز رفتم دو تا از این اعتباریای ایرانسل گرفتم. ولی هرچی با 140 تماس میگیرم که طرح تعرفشو عوض کنم میگه سرویس در دسترس نیست . تازه هر دفعه هم 1 دقیقه کم میکنه.
ضمنا تو دفترچش نوشته کارتهای شارژ اعتبار زمانی دارند تا حداکثر 90 روز . اما تو سایت نوشته محدودیت زمانی نداره... کدومش درسته ؟
از طریق کنترل حساب اینترنتی اقدان کن...
درست میشه شما حالا با تالیا حال کن... :31:نقل قول:
اونایی که شما خریدید فکر کنم از اون 29000 تومنیان...نقل قول:
پک های 2 تایی تو یه جعبن همن طوری که تو تبلیغات دیده میشه...
100% واسه ایرانسله :46:نقل قول:
بنده با اين دوست عزيز موافقمنقل قول:
متاسفانه اينجا بعضي از دوستان بجاي واقع گرا بودن كوركورانه از ايرانسل حمايت ميكنند بدون اينكه بدونند اين كار مستقيم به خودشون لطمه ميزنه...
بعضي ها هم به هم نون قرض ميدهند ! كه بوش داره مياد(قابل توجه boy iran) :31: :39: :38: :16:
هر وقت اين آقا فرهنگ رو پيدا كردي بگو تا ما هم باهاش آشنا شيمنقل قول:
شما چه گيري دادين به اين دكلها !!!!!!!!!!!نقل قول:
آخه به كلفتي يا باريكيه مگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اگر كلفت باشه يا كوچيك باشه به حال شما چه فرقي ميكنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه ميخواهيند ******* **** كنيند ؟؟؟؟؟:43:
نه عزیزم!من اصلا نمیتونم چت کنم چون یاهو مسنجر موبایلم باز نمیشه.در ضمن من الانم روزی 1000 تا فحش به ایرانسل میدم با تعرفه هاش.ولی میگم تقصیر خود ماست چون با خرید سیم کارت شرایطشون رو قبول کردیم.در کل بگم من نه طرفدار ایرانسلم چون تعرفه هاش بالاست نه طرفدار تی سی آی چون بعد این همه مدت امکاناتش اینجوریه.یاعلینقل قول:
هرکسی اینجا میتونه سوال کنه جواب بگیره اگه چیزی میدونی بگو نمیدونی چیزی نگونقل قول:
شما بگو باید با ایرانسل چیکار کنیم؟؟؟نقل قول:
اگه ایرانسل دست تو بود و قرار باشه تی 1 سال شرکت رو راه اندازی کنی توی 100ها شهر و یا هزاران بی تی اس نصب کنی؟ و در این عین حال با رگولاتوری سره کله بزنی میتونی با این قانون با این طرز فکر دولت مردان میتونستی کاری بکنی؟
هر کسی خودش فرهنگ خودشو میسازه توی المان با این که اینترنت موبایل ارزونه ولی استفاده کننده ندارهنقل قول:
چون اونجا کارای غیره ضروری شو با مبایل وسط خیابون انجام نمیدن
شما بهتره اول گوشیتو درست کنی بعد ایراد از ایرانسل بگیر با دلیل و منطق و راستی اینم بگو از کجا و کی مشکل داشتی فحشم نده به ایرانسل فقط خودتو خسته میکنینقل قول:
شما یه خرده تحقیق کنی میفهمی که تعرفه دقیقه ای تمام شده ایرانسل پایین تر از تعرفه تمام شده تی سی ای هستش
حالا من نفهمیدم به کی نون دادم تو به من بگو فرشاد من به کی نون دادم؟
شمام که فقط فکرت تو این حرفاس ! شد یه پست بدی که توش ستاره نباشه؟نقل قول:
مگه الان دزفول آنتن میده؟؟؟؟؟نقل قول:
ممنون از راهنماییت مرسییییییییییییییی:46:نقل قول:
ببین داداش نه من قصد توهین داشتم نه اون دو دوست عزیز دیگه. اینو میتونی از اون شکلک گل و خنده که برات گذاشتم بفهمی. حالا نمیفهمی ما چیکار کنیم؟ خیلی کوچولوتر از اونی که واسه ما شاخ شی. برو عمو......نقل قول:
يه چند روزيه سيستم Who Called براي من فعال شده
فكر ميكنم به صورت آزمايشي باشه
چون نميشه لغوش كرد يا به Voice Mail تغييرش داد
اين سيستم يه مشكل هم داره و اون اينه كه
زماني كه كسي با من تماس ميگيره و من نميخوام با اون صحبت كنم و Cancel ميكنم بازم يه SMS برام مياد و توش نوشته كه فلان شماره با شما تماس گرفته
انگار خودم نميدونم كي با من تماس گرفته!!!
مگه نبايد اين سيستم زماني فعال بشه كه گوشي خاموش باشه يا در دسترس نباشه يا اشغال باشه؟
يه سوال ديگه هم دارم و اون اينه كه
آيا ميشه از طريق ايميل(Yahoo/Gmail/MSN) يه عكس رو براي يه سيم كارت ايرانسل ارسال كرد و طرف اون عكس رو به صورت MMS دريافت كنه؟
چون برعكسش رو انجام دادم , شده.
سعی کن از تلفن ثابت تماس بگیری تا اگه یه همچین چیزی شد زیاد ضرر نکنی.نقل قول:
درضمن تعرفه تو ثانیه ای میخواستی دقیقه ای کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
90 روز اعتبار یعنی اینکه طی 90 روز بهت یه اس ام اس بیاد یا یه اس ام اس بفرستی یا یه تماسی باهات گرفته بشه یا یه تماسی بگیری.
بسته های ویژه تو یه پک خاصی هستن به قیمت 50 تومن اگه از نمایندگی بگیر واسه سند زدنه هر کدوم 500 تومن میگیره که میشه در کل 51 تومن اگه از نماینده نگیری واسه سند زدن 1000 تومن میگیره که میشه 52 تومن .پس زیاد ضرر نکردی:46:نقل قول:
ایولنقل قول:
جالب اومدی
من اگه جای ایرانسل بودم جای این همه تبلیغ دری بری و فشار دادن سیمهای در پیت به مردم اول سعی میکردم بستر سازی مطمعن کنم بعد سیم بفروشم نه اینکه اوا یه خدمات بدم بعد ببینم که نمیتونم جوابگو باشم قطعش کنم من 1 ماه اس ام اس هام دلیوری نمیشه زنگ زدم اپراتور میگه اشکال از شبکس بزودی درست میشه این بزودی کی هست من که نمیدونم:13:نقل قول:
بعدشم 1 اس ام اس میفرستی یا فیلت میشه که پولش رفته تو #####ویا وسط را غیب میشه:19: (نمیرسه)یا دلیور نمیده که ببینیم رسیده یا نه
تماسم که قربونش برم هیچ وقت که روی کره زمین موجود نیستی کسی با ثابت نمیتونه بگردت تازه اگه بخت با اون طرف یار بودو بعد از تلاشهای متوالی گرفتت صدا ردو بدل نمیشه (نمیدونی چه حالی میده این جوری همکارات بذاری سر کار اونم چند تا مهندسای عالی رتبه سایپارو) خودتم که میگری صدا بی صدا باید به روش قرون وسی و سرخ پوستان با اتیش و دود پیغام برسونی
و..........
کلی دلیل دیگه
منم یه بوهایی حس میکنم
نصیحت برادرانه اگه ایرانسل و دادی رفته که هیچ اگه نه برو تالیا رو پس بده ایرانسلتو بگیر:5: :8:نقل قول:
فرهنگ پیدا کردنی نیست فرهنگ آموختنیه با توجه به لیاقت و انسانیت:20:نقل قول:
این گ**ه خوریها به تو نیومده عشق کرده پرسیده از تو یکی هم جواب نخواسته:5:نقل قول:
درضمن اون ستاره هارو هم یکن تو ک****ت:27:
توحید تو دیگه کی هستی لول :31:نقل قول: