[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور ميشه تعداد زيادي فايل رو با هم بدون هدر رفتن وقت ريپليس كرد . من مود برف رو گرفتم . اما فايل هاش نزديك به 100 تاس . وقت ندارم همه رو رپليس كنم . تازه ممكنه اشتباه كنم .
اگه برنامه اي ميشناسيد معرفي كنيد .
========================
ماشاالله hshak2006 . نميدونم چرا همه همين ماشين پليسو ايراني مي كنن ؟
اما انصافا خوشگل تكستچر هاشو اديت كردي .
به نظر من پلاكشو عوض كن . اين تكستچر پلاكت مال ماشينايي كه مير محمد ساخته و در كل زياد استفاده شده . به نظر من بهتره يك پلاك ديگه بزني .
اگه ميخواي من يكي تميز دارم . اما ايران 22 يا 11 نيست . ايران 56 ه .
يه انتقاد ديگه .
اين ماشين بنز نيست . بهتره جاي علامت بنز يه علامت ديگه بزني تا بهش بياد .
از انتقادت ممنونم محمد رضا ولی دارم دنبال یک پلاک پلیس میگردم اگه داشتی بزار (منظورم پلاک سبز نیروی انتظامی) آرم بنز هم برای بهتر نشون دادن پلیس ایرانی
یه برنامس اسمش San Andreas Mod Installer هست میتونی با اون خیلی راحت فایلارو ریپلیس کنی ولی بستگی به اینکه اون فایل پشتیبانی کنه داره ولی من باهاش اون نقشه 3d رو راحت ریختم اسم مخففشم SAMIنقل قول:
برای اینکه دسته جمعی ADD کنی میتونی از Spark Tool هم استفاده کنی. البته SAMI هم خوبه ولی هم حجمش زیاده و هم Microsoft .NET Framework لازم داره.
آقا مجيد ، آقا ابي ، حرفه اي ها كمك كمك كمك
من ماشين براي تغيير دادن كم آوردم نمي دانم آيا ميشه ماشين جديد نصب كرد يا نه ؟
مجبور شدم ديگر وسايل بازي را به ماشين تبديل كنم مثل :
Bogboxa و bogboxb و
Utiltr1 كه منبع اتصالي به ماشين است و
Farmtr كه براي درو است و حتي اون راه پله توي فرودگاه را مشكلي هم در بازي ايجاد نشده
فقط وقتي سوار اين ماشينها ميشم بي صدا حركت ميكنن بازي صدا داره اما ماشينها بدون صدا هستند
كسي ميتونه بگه چطوري ميشه اين ماشينها را صدا دار كنم
ممنون
سلامنقل قول:
چطوری باید این کار رو بکنم رضا جان؟
میشه بگی؟
پیدا کردم
ترمزش بهتر شد
اما هنوزم یکم میکشه
ولی خوبه بازم
مرسی
اخرین ور ژن هندلنگ ادتور رو دانلود کن و در وسط صفحه پاییننقل قول:
سلام
چطوری باید این کار رو بکنم رضا جان؟
میشه بگی؟
در قسمت تنظیمات ترمز هر کاری خوای میتونی بکنی
نقل قول:
دوست عزيز اين خط هندلينگ است
handling.cfg
1150.0 4300.0 2.1 0.0 -0.2 -0.2 80 0.77 0.92 0.5 5 280.0 32.0 10.0 4 P 5.0 0.65 0 22.5 1.2 0.13 5.0 0.25 -0.20 0.5 0.4 0.4 0.5 95000 00002020 3 1 1 1
اون شماره اي كه قرمز كردم را بايد از صفر به يك تغيير دهي
سلام دوستان اینم یه کار مسخره از داشتون
این فایل تمام علامت های رو نقشه کوچیک رو به نوشته های فارسی تبدیل میکنه
راستی اینا رو من برا سرگرمی درست میکنم
مجید جان مثل اون دفه نگ که اینا چیه مزاری
تازه این قشنگ شده
راستی من چه تور تکستر شلوار ها چریک رو پیدا کنم ؟
حجم 13 کیلو بایت
محل نصب : پوشه مودل
persianprogamming.ypu.com/----------/hud.rar
ممنون . يه برنامه با اين اسم پيدا كردم . دارم دانلود ميكنم . ببينم چي ميشه .نقل قول:
بهتر بود تو يه پست اين دو كلمه رو مي گفتي. آموزش بصورت تصويري هست . از قسمت جستجوي تاپيك استفاده كن و يا به صفحات پيشين برگرد . نه اين كه 4 تا صفحه بري بعد بگي پيدا نشد :13: . مطمئن باش هست چون ما خودمون دانلود كرديم .نقل قول:
سلام من اموزش زد ملر رو هرچی گشتم پیدا نکردم یکی نیست اموزشو دوباره بزار ممنون میشم
ببخشید یه یک روزی بود نبودم حسابی بدون من حال کردین از دست من وسوالایه مبتدیانم راحت شدین..راستی به فردی که محمدرضا اشاره کرد نزدیک 10بار تذکر دوستانه دادم ولی کو گوش شنوا ولی خدا رو شکر بیشتر پستایه اسپمشو مدیرای زحمت کش انجمن پاک کردن.راستی اون پکه که ریختی چه جوری بود محمد رضایه عزیز؟
اینم یه دستگاه که به جای وسیله بازی cj قرار میگیره و اسمشم XBox360 هست وعشق منه
کد:http://mihd.net/t175us
اینم یه جتسکی
کد:http://files.gtainside.com/downloads/ftp/1154286153_hydrocycle.rar
خوب به جاي ماشينا و... كه مي ذاري لينك سايت gta inside رو كه محمدرضاي عزيز گذاشته مي ذاشتي !!!!!
دارم ميريزم . چند تا برنامه رو بچه هاي تاپيك معرفي كردن اما هر كاري كردم نتونستم فايل ها رو دسته اي بندازم . اما شما درست مي گفتي . اين مود فقط محيط رو سفيد مي كنه . البته يه تغييراتي هم فكر كنم روي رنك هوا هم انجام بده . ( مطمئن نيستم ) اما از هيچ چي بهتره . اگه خوب بود عكساشو ميزارم شما هم اگه خوشتون اومد دانلود كنين .نقل قول:
اين هم يك مود كه از اسمش معلومه چيه :
Weapon Texture Pack
425 كيلوبايت
کد:http://www.gtainside.com/download.php?do=download&id=14855
در مورد چه ماشینی صحبت می کنید من که اینجا عکسی نمی بینم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منظور Armin 2008 اون جتسکی بود که من گذاشتم اونو به این خاطر گذاشتم که دو تا پست شبیه هم داده بودم میخواستم زیا د تابلو نشمنقل قول:
اشتباه نکن من این ماشین رو از سایتgta inside گرفتم و ماشین پلیس المان بود . من کمی تغییرش دادم و عکسش رو گذاشتم ولی ندیدم کسی قبل از من این رو گذاشته باشهنقل قول:
ببخشید آخه تو صفحه های اول تاپیک میرمحمد دقیقا همون ماشین رو ایرانی کرده و گذاشته بود:11::11::11:نقل قول:
یکی از بزگترین اشتباهات رو انجام دادی. با این وضع دیگه بازیت گیر میکنه.نقل قول:
آقا مجيد ، آقا ابي ، حرفه اي ها كمك كمك كمك
من ماشين براي تغيير دادن كم آوردم نمي دانم آيا ميشه ماشين جديد نصب كرد يا نه ؟
مجبور شدم ديگر وسايل بازي را به ماشين تبديل كنم مثل :
Bogboxa و bogboxb و
Utiltr1 كه منبع اتصالي به ماشين است و
Farmtr كه براي درو است و حتي اون راه پله توي فرودگاه را مشكلي هم در بازي ايجاد نشده
فقط وقتي سوار اين ماشينها ميشم بي صدا حركت ميكنن بازي صدا داره اما ماشينها بدون صدا هستند
كسي ميتونه بگه چطوري ميشه اين ماشينها را صدا دار كنم
فکر نمیکنم بشه صدا دارشون کرد مگر اینکه از طریق Handling یا فایلهای مثل Cargrp بشه این کارو کرد.
شما اگر جا برای ماشین کم داری میتونستی از ماشینهای خام استفاده کنی که به تعداد ماشینها اضافه میکنه.
توضیح در این مورد رو من نمیدونم و فقط شنیدم ولی Pink Panther فکر کنم بلد باشه. ولی کم به اینجا سر میزنه. قبلا ها بیشتر تحویل میگرفت.
اینم یه آدرس که مودای خوبی داره
اینم یه آدرس که آدمای خوبی دارهکد:http://www.gtamods.de/gtasa_mods.php
کد:http://www.gtamods.de/gtasa_player_models.php
اینم یه برنامه برای دستکاری سیوگیما
کد:http://www.gtamods.de/filen_Savegame_editor_2.3.php
اینم یه برنامه که از hanling editor جدیدتره
کد:http://www.gtamods.de/filen_GTA_SA_ultimate_editor.php
واقا این شبیه مال مننقل قول:
این ماشین پلیسه که ساخت JVT هستش. SKODA Slovak Police
تازه طرحشم خود JVT نساخته و فقط Convert کرده چون این ماشین مال NFS: HS هستش.
© 2005 JVT
All Rights Reserved!
Made by (c) Studio LINE-ART software by JVT,
اینم مشخصاتش:
Polygons: 38474
Vercites: 43682
Burden Game/PC:
model : Medium
texture: Medium
Car Finished : 28.09.2005
Car Published : 02.10.2005
Supplyng: Police SF car (San Ferio?)
البته قصد فضولی نداشتم ها :دی
ابي جان ماشينهاي خام را كجا گير بيارم ؟نقل قول:
روش نصب آنها چگونه است ؟
اگر آن ابزار بازي را بجای خودش برگردونم ديگه مشكلي نداره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.gtainside.com/download.php?do=download&id=15166
آره . اخيرا پي سي ورلد مشكل پيدا كرده . البته شما رو نميدونم . اما من هرچي روي اين ارسال جواب كليك ميكنم چيزي نمياد . واسه همين يه بار اشتباهي دوتا پست دادم كه بعد درستش كردم .نقل قول:
_ يه پيشنهاد !
به نظر من بهتره كه ديگه چيزي از gtainside.com نزاريم . هركي بخواد خودش ميتونه بره دانلود كنه . منم از اين به بعد از اين سايت و سايت هاي معروق ديگه كه هممون ميشناسيم ماشين نميزارم . اينكه اين تاپيك اديت و پچه درست اما چرا هرچي كپ و آپ گير مياريم اينجا بكنيم ؟
متاسفانه رضا هم كه پيدا نيست يه آموزش بزاره ما يه كم پيشرفت كنيم واگر نه اين تاپيك خيلي پيشرفته تر ميشد . ولي حالا رو ببينين . نميگم خودم كارم خيلي خوبه ولي بايد يه كم پست هامون رو بيشتر كنترل كنيم و بديم . متاسفانه امكان حذف پست هم براي ما وجود نداره :41: .
البته اين فقط نظر شخصيه . شمام اگه نظري دارين بدين .
سلام به همگی می خواستم بدونم چطوری ماشینی رو که تو زدمودلر ساختی رو تکسچر بدی و به فرمت dff , txdتبدیل کنی
من میخوام ماشینی رو که تعقییر دادم تبدیل به dffکنم ولی وقتی تبدیل می کنم فایل صفر بایت میشه و هیچی تو فایل نیست!!!!!!!!!!!
لطفا راهنمایی کنید
آره شما درست می گی اگه از این سایتها چیزی نزاریم بهترهنقل قول:
ولی بهتره ما دنبال یاد گرفتن کول که آقا محمد گفت هم باشیم چون اینطور که من می دونم برای ساختمونها لازم میشه چون اگه کول نباشه ما به راحتی میتونیم از داخل دیوار رد بشیم اگه اونم یاد بگیریم و ساخت فایل dff رو هم همراه با طرز قرار گرفتن تکسچر دیگه کار تمومه
اگه کسی میدونه چطوری از 3dmaxفایل dffاکسپورت کنیم لطفا کوتاهی نکنه:31:
من كه زياد وارد نيستم اما براي ساخت تكستچر ميتوني از txd workshop استفاده كني .نقل قول:
از منوي file فرمان new رو انتخاب كن . بعد براي افزودن تصاوير مختلف از منوي Image فرمان new رو بزن .
بعد هم در قسمت پايين و سمت راست يه در ِ كشويي هست . توي اون san andreas رو انتخاب كن و از منوي فايل اونو سيو كن . اگه بلد بودي ببخش اينو گفتم .
منم يه بار همچين كاري رو خواستم بكنم 0 بايت شد . البته ماشين نساختم فقط اون پرده هاي پيكان رو برداشتم همراه با باربند هاش .
اینطوری بلدم ولی طریقه قرار دادن تکسچر در قسمت مخصوصی از ماشین رو بلد نیستمنقل قول:
مثلا می خوای روی کاپوت یک تکستچر بزاری چطور باید این کار رو بکنم؟
بله منم با شما موافقم فقط اگر سایت جدیدی پیدا کردیم آدرس سایت رو بذاریم ومنم از همه دوستان عذر میخوام:11:نقل قول:
راستی اون نقشه هه بدرد بخور بود؟
مشکل واسه منم پیش اومده چی کار کنم؟
نظرت کار امد بود ولی کو گوش شنوا دوست من؟
اينو شايد رضا بدونه . حرفه اي ها هم الان چند ماهه كه ديگه اين تاپيكو تحويل نميگيرن .نقل قول:
منظورت نقشه ماهواره ايه ؟نقل قول:
راستی اون نقشه هه بدرد بخور بود؟
مشکل واسه منم پیش اومده چی کار کنم؟
نظرت کار امد بود ولی کو گوش شنوا دوست من؟
يا برف ؟ اگه منظورت برفه نه خوشم نيومد .
در مورد اون نظرمم آره اما گفتم شايد فايده داشته باشه . بعضي ها ممكنه بخوان الكي پست زياد كنن و رده شون بره به كاربر فعالو ازاين جور چيزا . من اينو گفتم كه فردا كه مدير انجمن اونا رو Ban كرد ، نگن كسي به ما نگفت .
به قول محمد رضا الان چند ماه بیشتره که کسانیکه تاپیک رو شورع کردند دیگه پست نمیدن.
در مورد ماشینهای خام هم من فقط تا همین حد میدونم و بهتره بری صفحه های اول تاپیک و یک کاربر که دیدی تو این ضمینه ها هست بهش پیام خصوصی بدی.
اون وسایل رو اگر سر جاش برگردونی خیلی بهتره. به نظر من برگرد و از اول تمام ماشینها رو ببین و اونهایی که زیاد جالب نیست رو عوض کن. یعنی دوباره عوض کن. بازی تقریبا 120 تا ماشین داره که میتونی کلی چیزهای جدید بزاری.