سلام دوستان.
از این عکسها نذارید واسه ما.ما خودمون آخرشیم. D:
Printable View
سلام دوستان.
از این عکسها نذارید واسه ما.ما خودمون آخرشیم. D:
سلام
کسی رمز کوچیک کردن نشونه رو نداره؟
شما که اینقدر به خودتون افتخار میکنید میشه یه چشمه از چیزایی رو که میگید نشون بدید .نقل قول:
تو پیغام خصوصی منتظرتم:10:
نه بابا چیتر بودن افتخاری نداره.
من از ترویج ابزار چیت خوشم نمیاد.طرفش نرید.معتاد میکنه.
اگه داری به من بده
bersam جان این رو بزن ...
Cl_lw 1
duck +
Cl_lw 0
duck -
مچ منو گرفتید ؟ خودم میدونستم که پولیه... عکس رو گذاشتم همگی با هم کف کنیم. اما اگه واقعا بخوام برم دنبالش سه سوت پیدا میکنم. شما فقط اسم چیت مورد نظر رو بنویسید.
سلام خدمت دوستان عزیز:10: ببخشید اگر پچی برای آنلاین بازی کردن کانتر سورس هست لطفا بزارید به همراه سرورهایش ممنون
مارمولک جان من خیلی گشتم ولی اصلا پیدا نکردم . اگه پیدا کردی واسه ما هم بزار .
سلام
دوستان کسی edit کردن کانتر رو به صورت حر فه ای بلده ؟
1- آقا کسی دمو های توپ از بانی جامپ های حرفه ای داره؟ اگه آموزش بانی جامپ باشه بهتره.:20:
2- وقتی می خوام بعضی مپا رو بسازم، پیغام زیر را می دهد و از بازی خارج می شود.:41: دلیلش چیه؟
"couldn't open tfc.wad"
محمد جان من قبلا یه سیدی داشتم به اسم CS Manager . بعد سیدیش خراب شد و دیگه هرچی دنبالش گشتم ازش پیدا نکردم ! میتونستی هرچی که دلت میخواست Edit کنی !نقل قول:
سلام
دوستان کسی edit کردن کانتر رو به صورت حر فه ای بلده ؟
من اومده بودم بیس Dust 2 رو Edit کرده بودم . عکس یکی از دوستام رو گذاشته بودم روی دیوار و زیرش نوشته بودم Reward 5000$ !!!!!
نشونش دادم از خنده مرد ! ولی خیلی حیف بود . هر کاری میخواستی میتونستی باهاش انجام بدی !
سلام به دوستان عزيز.
توي سايت گيم زون يه فايل هست به اسم config .ميشه بگيد به چه دردي ميخوره؟
دوست عزیز اون تنظیمات بازیکن های حرفه ای هست . یعنی اگه اونو به جای مال خودت بزاری تنظیماتی مثل چرخش موس و تنظیم دکمه های کیبورد و ..... مثل مال اون بازیکن میشه .نقل قول:
سلام به دوستان عزيز.
توي سايت گيم زون يه فايل هست به اسم config .ميشه بگيد به چه دردي ميخوره؟
ما هم می خواهیییییییم !! لطفاً خواهشاً جون من ... فقط یکم بچه ها رو سر کار بزارم !نقل قول:
نقل قول:
خوب من هم تقريبا حرفه اي هستم.من هميشه توي گيم زون هستم.ولي اينو نميدونستم.دقت كردي از وقتي كه گيم زون انتي چيت رو راه انداخته خيليها كه قبلا ادعاشون ميومد ديگه نميان.تابلو شد كه چيتر بودن.:21:
ما که هنوز حرفه ای نیستیم ولی می شیم
این فایل config کجای سایت هستش
بابا اینا دیگه کی هستند آنتی چیت 3.8 نیومده آنتی چیت 3.9 درست کردن باورت نمیشه برو لینک زیر سایت سازنده ی آنتی چیت هست
اینم لینک آنتی چیت 3.9کد:http://www.sxe-injected.com.ar
نکته: البته فعلا در حال حاضر سرور گیم زون به همون آنتی چیت 3.8 نیاز داره، فعلاکد:http://www.sxe-injected.com/download/sXeInjectedClient3.9.rar
اون ممکنه ! ولی بعضی ما مثل من بدشانسی میارن و آنتی چیت واسشون کار نمیکنه ! همه ی ورژنها رو امتحان کردم .نقل قول:
خوب من هم تقريبا حرفه اي هستم.من هميشه توي گيم زون هستم.ولي اينو نميدونستم.دقت كردي از وقتي كه گيم زون انتي چيت رو راه انداخته خيليها كه قبلا ادعاشون ميومد ديگه نميان.تابلو شد كه چيتر بودن.
مارمولک جان دستت درد نکنه . شاید این یکی جواب داد .
كوچك كردن نشانه
d+
cl_lw 0
cl_dy 1
d-
يه چيز ديگه قبل از اين كه كانتر بازي كنين اين كد ها رو بزنين
gl_s 0
def 150
سرعت موس هم بزارين روي 1.5
اه بمیره این گیم زون!!!!:18:
دهن مارو .....
امروزم رفتم تو این گیم زون کیکم کردن داشت اعسابم خرد می شد که نوشت دوباره آنتی چیته 3.9 می خواد دهنم باز موند (مثل این شکلکه ) :18: (یعنی انقدر چیترها زیادند)
اگه می خوای از گیم زون کیک نشی این آنتی چیت را لازم داری
کد:http://www.sxe-injected.com/download/sXeInjectedClient3.9.rar
آخه تا نسخه جدید میاد 1 دقیقه بعد یه چیت براش ساخته میشه که ازش رد میشه.
اه الافن اینا خب مثل بچه ی آدم بازی کن مرض داری مگه
ببخشید من تازه وارد این تاپیک شدم این آنتی چیت چیه؟ باری کدوم کانتره؟نقل قول:
یه خورده در موردش برام تویح بدید
حال ندارم تو تاپیک بگردم:31:
آقا 213.217.60.226:27015 اینجا بیاین خیلی خلوته latency اون خیلی عالیه اسمش هم پارسگیم هست.
بهش یک حالی بدید plz
شما اعصابت با چه سه اس می خونه صاد یا سین:21:نقل قول:
خب حالا، آدمای بیکار می گردن از آدم غلط املایی پیدا می کنن (ببخشیدا منظور بدی نداشتم:10:)نقل قول:
راستی شما بلد نیستید جمله بندی کنید؟؟؟ برو یاد بگیر ( این یعنی چی: شما اعصابت با چه سه اس می خونه صاد یا سی) بزار من درستش کنم : شما اعصابت ، با چه سه ای است صاد یا سین
دقت کن موقع پست دادن
آنتی چیت برنامه است که از چیت ها (کد تقلب) وترینر های به خوصوصی جلوگیری می کونهنقل قول:
بعضی از سرور ها مانند سرور گیم زون(game zone) از این برنامه استفاده می کنند تا از تقلب کردن دیگران در بازی جلوگیری کنند
این برنامه برای بازیCounter-Strike 1.6 است سوالی داشتید بگید عزیز
من کانتر 1.6 دارم وقتی میخوام لن بازی کنم invalid cd key میده بنظر شما چکار کنم درست بشه ؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
دوست من شما برنامه ی Fix Invalid CD Key رو نصب کنی مشکلت حل میشه .نقل قول:
من کانتر 1.6 دارم وقتی میخوام لن بازی کنم invalid cd key میده بنظر شما چکار کنم درست بشه ؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
اینم برای شما دوست عزیزنقل قول:
کد:http://www.gamezone.ir/plugins/p13_download_manager/ftpfiles/Fix%20invalid%20Cd-key.rar
عجيبه.فايروالت بلوكش نكرده؟نقل قول:
ببخشید روشی داره که همیشه دشمنانم رو هد کنم؟
کسی می تونه graph + رو برام کاملا آموزش بده ... ممنون می شم ...
Oracle عزیز ... منم مشکل تو رو داشتم ... ولی رفتم پچ 27 کانتر رو نصب کردم با Gamezone دیگه مشکلی نداشتم ... البته برای بار اول ودوم کیک شدم ولی بار سوم دیگه وارد شدم ... حالا دوباره امتحان کن ...
قربانت
مارمولک جان من پچ رو پیدا نکردم ولی سرورش رو چرا ... اینم برای تو
85.9.68.10:27020
[QUOTE=mahdi_mbi;1430472]1- آقا کسی دمو های توپ از بانی جامپ های حرفه ای داره؟ اگه آموزش بانی جامپ باشه بهتره.:20:
دوست عزیز منم قبلاً دنبالش بودم ولی نتونستم پیداش کنم
خودت تمرین کن تا یاد بگیری یا اگه گیم نت می ری از کسایی که بلد هستن بپرس این طوری خیلی بهتر یاد می گیری
خوب cd رو شما از کجا گرفته بودی ؟نقل قول:
ما هم یه تیم داشتیم همیشه جلو name مون می نوشیتم PRICE:50000$
نقل قول:
بله دوست عزيز..دو نوع روش هست .يكي چيت:31: و اون يكي تمرين.البته با فعال كردن aim در تنظيمات تا
حدودي ميشه اين كارو كرد ولي تجربه چند ساله من اينو ميگه تمرين تمرين..
موفق باشي.:46:
من میخوام کانتر 2.0 رو توی GG CLIENT بازی کنم !
لطفا یکی بگه برای بازی آنلاین چه چیزی لازم هست !
مثلا پچ لازم داره یا نه ؟
خلاصه هر چیزی لازمه بفرمایید ... در ضمن فعلا توی GG ... وارکرافت بازی میکنم dota allstars ...
منتظر جوابهاتون هستم ... ممنون
جالبه قبل از دیدن تاپیک دربارش سؤال می شه!!!!
منم نظرم رو دادم الانم همینه نظرم