سعید قشنگ توضیح داد من ویرایش کردمنقل قول:
Printable View
سعید قشنگ توضیح داد من ویرایش کردمنقل قول:
زیمکا وقتی داکیومنت رو انتخاب کنی فوکاس به صورت خودکار تبدیل میشه به ماکرو. میتونی در این صورت هم فوکاس رو تغییر بدی .کلا فوکاس 3حالت داره
1- اتوماتیک
2- ماکرو یا نزدیک
3- اینفینیت یا بی نهایت که در این صورت خیلی زود عکس میگیره چون فوکاس نمیکنه.
قربونت برم که انقده با حال حرف میزنی من اصلا نفهمیدم که خودم چی گفتم بهتره که برم ویرایشش کنم:31:تا بقیه گیج نشننقل قول:
من نوکرتم. توهم 4ستاره شدی زیمکا. مبارکه.نقل قول:
قربونت برم که انقده با حال حرف میزنی من اصلا نفهمیدم که خودم چی گفتم بهتره که برم ویرایشش کنمتا بقیه گیج نشن
ممنون دوستان
چقدر زود جواب دادین ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما بیشتر. آخ جن ستاره:31::26::26::26::26::26::33::33::14::15: :15:نقل قول:
یه چیز بگم چند روز پیش اومدم توی فروم دیدم پستهام صد تا زیاد شده باور کنید
اما فرداش دیدم دوباره همونقدر که زیاد شده دوباره کم شد:13::18:
1000 تا پست؟
كلي بايد تلاش كنم(خيلي)
zimka جان مبارك
سلام دوستان من به مشكل در مورد هك برخوردم!
من چند روز پيش مي خواستم آگوستيك صداي گوشيم رو عوض كنم بعد وقتي كه شروع كردم خيلي معطل شدم ولي كاري انجام نشد بعدش Usp رو كشيدم و دوباره شروع كردم ولي دوباره نشد!حالا گوشيم هر چند وقت يه بار خودش خاموش ميشه!به نظر شما
1-چطوري ميشه اين مشكل رو برطرف كنم؟
2-چرا هك جواب نداد؟
3-وقت استفاده از نرم افزار هك گوشي بايد روشن باشه يه خاموش؟
محض رضاي خدا يه آگوستيك خوب و باكيفيت معرفي كنيد!!!
تتشششششكككررر
من قربون هر چی تازه وارده بشم که هم با ادب هستن و هم خیلی باحالن:31:موش بخورتتنقل قول:
قبل از اینکه برم سراغ جوابها اینا رو باید بگم
قبل از هک کردن باید درایور یو اس بی نصب باشه. سی دی رو بنداز و هر چی بود نصبش کن کامپیوتر رو رستارت کن
برنامه رو اجرا کن . گوشیت رو انتخاب کن. اکوستیک رو توی قسمت مورد نظر بذار jpx2 و اکوستیک کا800 از همه بهتره البته به نظر من
گوشیت باید خاموش باشه
اون سر یو اس بی رو قبلا باید به کیس زده باشی - حالا فلش رو بزن
بعدش برنامه از شما میخواد که C رو بگیری و یو اس بی رو نصب کنی و شما همین کار رو بکن حالا جوب
1-نمیدونم یه بار دیگه هک کن شاید بشه. یه بار هم مستر ریست کن بعد دوباره هکش کن:31:
2-این سوالت خیلی باحاله مشکل از اونجا نبوده و مشکل از شما بوده کارایی که گفتم یه بار بکن .
3-توی توضیحات گفتم باید خاموش باشه
اکوستیک خوب هم بهت معرفی کردم
قربون اون تشکرت بشم من:10:
بچه ها کسی قیمت قاب اریجنال کا800 رو داره؟
کاور لنز آیا جز قاب حساب میشه؟
کاور لنز رو میشه جداگونه خرید؟
ببخشيد سوالات ناشيانه مي پرسم قربون اخلاق حرفه ايت برم منظورت از سي دي رو بنداز، سي دي گوشي رو ميگي و وقت نصب برنامه ها گوشي بايد به كامپيوتر وصل باشه؟
اين كار رو كردم هرچي بود نصب كردم دو تا درايورم خود برنامه هك داشت اونهارو هم نصب كردم ولي جواب نميده!
دوتا سوال ديگه
1-وقتي ميگه C رو بگير و كابل و بزن بعد از زدن كابل دستم رو تا آخر كه پيغام بعدي رو بده باشه يا نه؟
2-چطوري بايد درايور Usb رو نصب كنم ؟
تنظيمات خاص ديگه اي نداره؟
نه از اولش همينطوري بود.من 4 روزه گوشيمو خريدمنقل قول:
عزيز من باور كن رو پانوراما نبود اين عكس ها اولش سالم اند بعدا اينطوري ميشن خوبه كه واست يه نمونه هم گذاشتم.نقل قول:
در مورد ويبره هم من نگفتم كه بايد با هر ريتمي كه اهنگ داره ويبره بزنه.شما هر آهنگي كه واسه اس ام اس بذاري بايد سه تا ويبره كوچيك پشت سر هم بذاره.حالا با اين آهنگي كه من گذاشتم فقط يكي ميزنه.
نه بابا شما آقایید.ما مخلصیمنقل قول:
منظورم از سی دی رو بنداز اینه که . سی دی که توی کارتن بوده رو بنداز توی سی دی رام.بهتره که گوشیت رو به کامپیوتر وصل کنی یعنی در حین نصب درایور یو اس بی گوشیت به کامپیوتر وصل بشه.
یعنی کامپیوتر باید گوشیت رو بشناسه و بعد از باز کردن برنامه ستول نباید پیغام بده که گوشیت رو نشناخته و از این قبیل گیرها.وقتی نصب کردی یه ریست بکن
تا اینجا کامپیوترت موبایل رو شناخته و ریست هم کردی
وقتی شما برنامه رو اجرا کردی و آکوستیک رو توی قسمت مورد نظر گذاشتی و مدل گوشیت رو انتخاب کردی و کابل یو اس بی به کیس وصل بود اون موقع فلش رو بزن که میگه که C رو بگیری و کابل رو وصل کنی
تو سی رو میگیری و کابل رو میزنی وقتی دیدی که عملیات باز کردن پوشه ها شروع شد میتونی سی رو ول کنی یعنی احتیاج نیست که تا آخر نگهش داری
درایور یو اس بی هم رو هم بت گفتم سی دی رو بنداز و هر آت و آشغالی که بود نصبش کن .
نقل قول:
فک نکنم قاب اورجینالش پیدا بشه ..
اره حساب میشه
نه فک نکنم موجود باشه
من یه قاب قرمز خریدم بردم عوض کنن گفت یه ساعت طول میکشه بیخیال شرم:27:
راستي فايلهاي اورجينال گوشي را ميشه راحت تو كامپيوتر پاك كرد
من دموي اصلي را حذف كردم
يكي زحمتشو بكشه و اونو برام اپ كنه
حالا این قاب قرمزه چطوره؟ قشنگه ؟ چه قیمته؟نقل قول:
..............
دوست من تو رو خدا بیا ویرایش کننقل قول:
تو کاور لنز رو نمیدونی چیه؟
شما لنز دوربینتون روی ال سی دی هستش؟:18:گوشیت کا800؟
اوه
ببخشید
دقت نکردم روی نوشتت
فکر کردم منظورت محافظ ال سی دی هستش
اره قشنگهنقل قول:
متالیکه
فقط دکمه هاش یکم.....
5.000
کاور لنز هم جز قاب هستش؟نقل قول:
راستی عکسش رو هم بذار نمیدونم توی امضای کدوم از این بچه ها بود
سلام میشه نحوه خوندن فایلهای Pdf رو با K800 توضیح بددید؟فایلهای Html وword رو چطور؟ میخونه؟
دوست عزيز براي خوندن فايهاي pdf و..... نرم افزار مي خواد(خود جاوا ساپورت نمي كنه)نقل قول:
يه چندتايش هم تو قسمت نرم افزار ها معرفي شده(زياد كارايي نداره)
موفق باشي
اومدم سلام عرض کنم
من اولین بارمه که میام تو این تا÷یک یا اساسی تحویلم بگیرین یا میرم گوشیم رو معتاد میکنم
بچه ها گوشیتون رو دوست دارین ؟؟؟ دلتون رو نزده؟؟؟
چند تا تم خفن دارین بذارین دانلود کنیم دلمون وا شه.....
دوست عزيز درخواست تم اينجا نيستنقل قول:
ای بابا گفتم که اولین بارمه :31:نقل قول:
نمیدونستم برا همین شرمنده ی اخلاق ورزشیتون شدم :11:
حالاباس از کجا بخوام؟؟
حالا اینجا در مرود چیه این گوشی صحبت میکنن میتونین خلاصه بگین؟
:31:
سلام خدمت تمامي اساتيد
يكي از دوستان گوشي k800 دچار اين مشكلات شده:
1- نور قرمز براي عكس زده نميشه
2- فوكوس هم نمي كنه
راهنمائي كنيد
درایور دوربینش رو عوض کن . با همون برنامه ستول.نقل قول:
هيچ راه ديگه اي نيستنقل قول:
چون من به اين دوستم كه 4 روزه گوشيو خرديه بگم از ترس ميميره(ترسش به خاطر اينكه فكر مي كنه خراب ميشه)
دوست عزیز برو به این تاپیک تم های Size : 240 x 320 رو بگیر :46:نقل قول:
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156450
زمانی که تو دوربینی دکمه 4 رو بزن 3 تا حالت داره یکی دوتا دایره هست که برای عکس گرفتن از جاهای دوره که وقتی رو این حالت باشه نه فوکوس میکنه نه قرمزرو میزنه..بزارش رو حالت اتومات درس میشه...:10:نقل قول:
سلام دوستان
براي هك گوشي پس از اتصال كابل چقدر طول ميكشه تا پيغام بعدي يعني درآوردن باطري رو بده؟
من 15 يا 20 دقيقه معطل شدم ولي پيغامي نداد همه تنظيمات رو هم درست انجام دادم
سلام دوستان
براي هك براي افزايش صدا گوشي پس از اتصال كابل چقدر طول ميكشه تا پيغام بعدي يعني درآوردن باطري رو بده؟
من 15 يا 20 دقيقه معطل شدم ولي پيغامي نداد و تغييري بوجود نيومد كه نشون بده داره پوشه هارو مي خونه همه تنظيمات رو هم درست انجام دادم
من که K800 دارم اصلا این نباید باطری رو در بیارم :21:نقل قول:
ولی گوشی برادرم K750 هست زیر 30 ثانیه طول می کشه تا این پیغام رو بده :27:
یه جای کارت می لنگه :27:
توضیح بده چیکار میکنی:5:
يه سوال:ميشه ضرفيت اس ام اس كا800 رو افزايش داد؟
يه سوال ديگه:به نظر شما عوض كردن درايو دوربين كار خوبه يا نه و اگر خوبه بگيد كدوم درايو بهتر تره؟
دوستان کسانی که با ایرانسل به اینترنت وصل شدن یه توضیحی بدن
من *140*3# رو زدم که تنظیمات رو اتوماتیک انجام میده ولی بازم نشد...
پست رو که دادم دیدم تو اون تاپیکم :31: برا همین رفتم تو تاپیک منو هم پرسیدم :31:نقل قول:
البته اینجا جاش نیست
شرمنده :11:
خیلی آقایی واقعا ممنون :10::10::10:نقل قول:
بیا این منوی اورجینال رو فلش کن
خوب رسیدیم به :40: ایرانسل :40:نقل قول:
از ایرانسل هر چی خواستی از خودم بپرس :46:
شما یه SMS با این متن S Sony Ericsson K800i ((اگه گوشیت K800 نیست مدل گوشیت رو بنویس)) به شماره 2225 میزنی بعد یه پیغام میده که نصبی هست اونو نصب کن دیگه نباید مشکلی داشته باشی :10:
اون کد هم اینه *140*3*6#