ممنون داداش.همه اینا رو انجام دادم حتی ویندوز هم عوض کردم هم 32 بیتی هم 64 بیتی ولی متاسفانه درست نشد چاره ای ندارم باید بدم تعمیرش کنن... جایی رو نمیشناسی که این مودمو بتونن تعمیرش کنن؟نقل قول:
Printable View
ممنون داداش.همه اینا رو انجام دادم حتی ویندوز هم عوض کردم هم 32 بیتی هم 64 بیتی ولی متاسفانه درست نشد چاره ای ندارم باید بدم تعمیرش کنن... جایی رو نمیشناسی که این مودمو بتونن تعمیرش کنن؟نقل قول:
بله دقیقا از اون قسمت هست اگر از دستت بر میاد خودت طبق گفته دوستمون دوباره هر چهار نقطه رو قشنک تمیز کن و از هم جدا کن و این بار موقع لحم کاری حتما از مقدار کمی قلع استفاده کن و حتما سر سیمها رو اغشته کن به روغن لحیم و ببر بزار رو هر نقطه که میخوای لحیم کنی و حالا شروع به کار کن . روغن باعث میشه قلع توپی بشه و یک جا جمع بشه و کارت رو راحت کنه و چسبندگی رو هم بهتر میکنه و تمیز تر و بدون اتصال درمیاد . نتونستی ببر پیش تعمیرکارهای ماهر الکترونیک مثل تعمیرکار لوازم صوتی و تصویری و یا تعمیرکار سخت افزار مودم یا کامپیوتر برات ردیف میکنن . شما اون قسمت اتصالی داری .نقل قول:
دست من بود راحت درست میکردم فقط دقت و حوصله و کمی تجربه لحیم کاری و ابزارات خوب میخواد . ببری بیرون بدی تعمیرکار موبایل هم برات میتونه ردیف کنه . چیزی نشده فقط بدجوری لحیم کاری کردی :n02:نقل قول:
اینی که من میبینم بد لحیم شده، فقط همین، بعید میدونم مودم صدمه دیده باشه. حالا میخوای مطمئن بشی ببر تعمیرکار موبایل یا لوازم الکترونیکی برات لحیمش رو باز کنه دوباره بزنه.نقل قول:
من بارها لحیم کردم و باز کردم، مشکلی نخورد. بورد باکیفیتی داره، با این چیزا خراب نمیشه.
ببین چطوری لحیم زده . اول سیم ها رو اغشته کرده به روغن لحیم و یه بار قلع رو زده به سر سیم ها و این باعث شده سر سیم ها از حالت رشته ای در بیاد و مفتولی بشه و امکان اتصالی خیلی بیاد پایین و در ثانی راحت تر به نقطه مورد نظر بچسبه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یدونه usb بزنید مثل من راحت میشید. حالا اگر ح صلتون بیشتر بود. میتونید تمیزتر هم درش بیارید
این پورت usb بعد از لحیم بقیر از کارای انلاک کاربرد دیگه هم داره؟
اشتراک پرینتر با فلش یا چیزای دیگه؟
نه فقط برای همون انلاک (دانلود) استفاده میشه اتصال فلش و پرینتر باید تو فریمور پیاده بشه که هنوز دوستان خارجی اینکارو انجام ندادن و گرنه دوستان تا الان اینجا گذاشته بودننقل قول:
باید یه مرد با دانش بالا و وقت ازاد پیدا بشه که بشینه این قابلبت رو کدش رو بنویسه و به سیستم عامل مودم اضافه کنه ولی با توجه به این بازار سوء استفاده بعید میدونم آدم حرفه ای انرژیش رو پیدا کنه و بنویسه
دوستان من با روش اولیه آنلاک کردم و الان ورژن 192 هوآوری روی مودمه.
خواستم ویرایش سوم فریمور کاستوم رو که دوستان گذاشتن فلش بزنم ، ولی مشکل اینه که ویندوز دیگه مودم رو نمیشناسه و صرفا یه Unknown Device نشون میده و بس
و توی دیوایس منیجر هم توی پورت های com دیگه هوآوری موبایل نیست!
سعی کردم با روش همون آنلاک و فایل لودر بشناسونم مودمو ولی کلا نمیشه !
ویندوز 7 هست و همون ویندوزیه که باهاش آنلاک کردم!
چه کار میتونم بکنم؟
سلام دوستان
من یک 2 تا سئوال داشتم. فریمور من11.196.01.01.234 هست کسی روی این فریمور تست انلاک کرده؟
و اینکه مگه این مودم 4 تا پیچ بیشتر داره؟ من 4 تارو باز کردم هر کاری میکنم مودم باز نمیشه، روشی خاصی اگه داره توضیح دقیق بدید لطفا، یا اگه مقدور هست عکس بزارید
سلام. پس شما هم همین مشکلو دارین. البته من اول ورژن 192 فلش زدم بعدش ویرایش سوم ورژن 195 فلش کردم خواستم دوباره ورژن 192 فلش کنم که وسط فلش زدن خود بخود برنامش قطع شد و الان هم مثل مودم شما درایور نصب نمیشه و زده Unknown Device .. همه راهها رو رفتم ولی بازم درایور نصب نمیشهنقل قول:
البته من همون 192 رو با موفقیت فلش کردم و هیچ چیزی نه قطع شده تا حالا نه ناموفق بوده توی همون یک بار فلش کردن برای آنلاکنقل قول:
این هم لحیم بنده هست
اتصالی به نظر نمیاد داشته باشه هیچ جا
ولی کماکان به هر سیستمی وصل میکنم فقط یک unknown device میاره و بس
من الان ویندوز عوض کردم و بعد از تعویض ویندوز اول این درایو ها رو نصب کردم بدون اینکه مودم یا چیزی به کامپیوتر وصل کنم بعد مودم رو وصل کردن با یو اس بی در حالت اتصال دو پین و خود ویندوز شروع کرد به نصب درایوها و همه چی رو نصب کرد و هیچ اخطاری هم مبنی بر درایو ناشناخته نداد . الانم راحت یک فریمور رو مودم فلش کردم .نقل قول:
از روش : Driver Backup For Genius و توضیحات مربوط در راهنمای انلاک استفاده کنید .نقل قول:
سلام دوست عزیز . رمز فایل زیپ رو هم قرار میدین . با تشکرنقل قول:
سلامنقل قول:
رمز » p30world
سلام من فایل انلاک tf i60 رو گرفتم اما الان میخوام فریمور رو بریزم روی مودمم سری پنجره cmd بسته میشه و نمیریزه، مودم رو میشناسه ولی نمیریزه.
ورژن فریمور ایرانسل:11.196.01.01.234
چه راه حلی هست؟
ویندوز 7 دوباره نصب کردم ، بلافاصله همین کارو کردم ، باز هم نشدنقل قول:
این روش هم جواب نداد به کلنقل قول:
وقتی مودم رو وصل میکنم ، در قسمت دیوایس های usb ، کلا 2 تا دیوایس اضافه میشه ، یکی Unknown Device و یکی HUAWEI Mobile Conncet - Bus Enumeration Device که دومی رو بعد از نصب اون فایل درایور ها آورد.
به کل Ports چیزی نمیاد و COM PORTS نمیاد توی دیوایس منیجر. (سعی کردم دستی اضافه کنم و درایور بهش بشناسونم نشد ، با Driver Genius ، پورت های com رو ریستور کردم ولی باز هم بعد از وصل کردن مودم در دیوایس منیجر چیزی نیاورد برای Ports )
سیم رو هم کندم دوباره لحیم کردم حتی
متوجه نمیشم مشکل کجاست اصلا
شما رو یه کامپیوتر دیگه هم با همین مودم تست کردی ؟ خونه اشنا دوست فامیل ببر ببین اونجا هم اینطوری میشه منظورم لپ تاپ نیست ها فقط رو کامپیوتر دسکتاپ دیگه امتحان کن .نقل قول:
در اموزش انلاک علت این مشکل و راه حل داخل فایل pdf بیان شده است .نقل قول:
بله اول روی یه دسکتاپ تست کردم همینجوری بود برای همین روی لپ تاپ هم تست کردم باز هم همینجوریهنقل قول:
طبق عکس این مراحل رو برا اون درایوی که الان علامت زرد رنگ داره و ناشناخته است انجام بده ببین به جایی میرسی ؟ نشد همون hardware ids رو بده به من تا برات درایوش رو پیدا کنم .نقل قول:
این فریمور 196 ایرانسل قابلیت voipداره؟
برای اپدیت مودم حتما از سیم td باید استفاده کنیم؟
[QUOTE=farzad021;9093933]بله اول روی یه دسکتاپ تست کردم همینجوری بود برای همین روی لپ تاپ هم تست کردم باز هم همینجوریه[/QUOTE
بیشتر از این دیگه راهی به نظرم نمیرسه و احتمال مشکل رو از مودم شما میبینم .
نقل قول:
دقیقا منم همین مشکلو دارم.نکنه این مودمهای جدید مشکل دارن؟
[QUOTE=saber73;9093936]ببخشید داداش شما جدیدا مودمو خریدین؟نقل قول:
بعید میدونم چند نفر با ورژن 196 مودم تهیه کردن و راحت فریمور زدن و انلاک هم کردن . کلا من هنگ کردم :n04:نقل قول:
کابل یو اس بی وصله ؟ اول مودم رو خاموش کنید بعد یو اس بی رو وصل کنید و اتصال دو پین رو بر قرار کنید و مودم رو به برق بزنید و حالا برید همین مسیر ببینید فرقی کرده این مشخصات که الان نامشخص هست .نقل قول:
نقل قول:
مال منم همینجوریه.. فعلا فقط یه راه مونده اونم نصب ویندوز xp هستش شاید با ویندوز xp درایورش نصب بشه
فکر نمیکنم ربطی داشته باشه به جدیدی مودم.ضمن اینکه مودم من ۱ سال و ۲ ماهه که دارمنقل قول:
داداش منم تونستم آنلاک کنم با همین مودم... ولی بعد از قطع شدن موقع فلش زدناز ورژن 195 به ورژن 192 دیگه درایورش نصب نمیشهنقل قول:
بله وصله. دقیقا با همین روال میرم جلو اما مشکل پا برجاست.نقل قول:
بیشتر از ۵ ساعت وقتمو گرفت امروز ولی نشد که نشد.
مشکل از کابل هم نمیتونه باشه اصولا ، چون دقیقا با همین کابل آنلاک کردم و کابل هم قطع یا ... نشده.
فقط مونده یه چیز رو تست کنم ، اون هم اینکه فردا با هویه کل سیم و قلع های روی اون قسمتی که لحیم میکنیم رو بردارم و حسابی تمیزش کنم و برسونم به پایه ، با مسواک و الکل تمیزش کنم و دوباره لحیم کنم.
فکر میکنم چون یکی دوبار لحیم شده و کنده شده ، قلع به جا مونده روی پایه ها داره این وسط یه شیطنتی میکنه که نمیذاره درست متصل شه.
چون وصل میشه و یه قسمتیش رو میشناسه ولی یه قسمت رو نه ، احتمال میدم مشکل همین میتونه باشه فقط.
اگر با این کار هم درست نشه دیگه احتمالا اون قسمتی که برای اتصال یو اس بی هست و لحیم میکنیم سیم رو ، خراب شده.
عکس قبل و بعد از قسمت دیوایس منیجر موقع به حالت بوت یو اس بی بردن مودم :
همونطور که میبینید قبل وصل مودم به کامپیوتر و بعد وصل و رو حالت بوت پین بردن فقط یک گزینه تغییر پیدا میکنه و اضافه میشه و در قسمت usb هیچ تغییری صورت نمیپذیره و درایو این قسمت بار اول وصل مودم به کامپیوتر نصب و فعال شده و هر باز نیاز به نصب و یا فعال سازی نیست .
شما یک کار هم انجام بده چون با یه کامپیوتر دیگه هم تست کردی و اتصالی هم نداره محل لحیم کاری میمونه خود کابل usb کلا این کابل رو باز کن و یه کابل دیگه لحیم کن . اخرین راهی که به فکرم میرسه . :n36:
درسته اینها هم راه حل های خوبی هستن فقط شما که این کارها رو میکنی اون کابل رو هم یا تست کن با مولتی متر یا تعویض کن .نقل قول:
اگه این فایل رجیستری رو امتحان نکردین اینم تست کنید ضرر نداره. اجراش کنید و بعدش یه بار کامپیوتر رو ریستارت کنیدنقل قول:
این برا ویندوز 8 و 10 هستش .نقل قول:
بله دقیقا مشکل من رو تو ویندوز 10 حل کرد. اما چون مشکل ایشون هم خیلی شبیه اتفاقیه که برای من میوفتاد گفتم شاید ویندوزشون سرویس پک یا درایور پکی داره که مشکل ایجاد میکنه و با این روش حل بشهنقل قول:
چند ساعت پیش همینکارو کردم یه کابل دیگه لحیم کردم ولی بازم درست نشدنقل قول: