دوستان کسی اطلاع داره که طرح 3 ماهه کابل کشی داخلی رایگان همچنان پابرجا هست یا خیر؟
Printable View
دوستان کسی اطلاع داره که طرح 3 ماهه کابل کشی داخلی رایگان همچنان پابرجا هست یا خیر؟
بله هنوز هستنقل قول:
زنگ زدم میگه ما خبر نداریم از قبضنقل قول:
حضوری مراجعه کننقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
حضوریم رفتم اونام خبر نداشتن:D فقط رفت از قسمتی که قبض تلفن میگیرن یه قبض گرفت بهم داد دیگه همونو پرداخت کردمنقل قول:
شما sip phone هم گرفته بودین؟نقل قول:
ریش سیبیل های ما سفید شد اما فیبر کشی انجام نشده انشالا وقتی موردم. اکی میشه بعد مخابرات همه جارو فیبر میکشه خودش میشینه کانتر بازی کردن......
من نگرفتم خودشون دادننقل قول:
منطقه ما فیبر کشی نشده.جقدر هزینه فیبر کشی اختصاصی میشه؟و اینکه ماهانه مبلغی برای هزینه نگهداریش گرفته میشه؟اگه کسی میدونه لطفا بگه ممنون
این پست را ببینید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=729327&p=9148831&viewfull=1#post9148831
اگه از اینا نباشه چی راهی هست برای گرفتن تانوما (تا کابینت فیبر باشه)نقل قول:
نمیدن مگر اینکه نزدیک کابینت باشینقل قول:
این جعبها بیشتر تو خیابان های اصلی است که چند سال پیش گذاشتن
خیلی نزدیک کافو هستم کمتر از 300 متر فکر کنم و مجتمع هستیم به نظرت می دن ؟ اگه مثلا هزینه اش رو خودت متقبل بشی؟نقل قول:
حضوری مراجعه کن هزینه سیم کشی زیاد میشهنقل قول:
آخه مشکل اینجاس که اصلا همسایه های ما تو باغ نیستن:D تازه اونایی هم که یه ذره از این مسایل سر در میارن میگن با adsl میگذرونیم.من اگه هزینه فیبر کشی اختصاصی تا 10 میلیونم باشه می پردازم.ولی به شرط اینکه هزینه نگهداری فیبر رو به صورت ماهانه نداشته باشه.در ضمن 500 متر اون ور تر رو فیبر کشیدن ولی خیابونی که سمت خونه ما میاد رو نه فیبر کشیدن نه کافوشو گذاشتن.یه کافو هست ولی تا جایی که میدونم کافو نوری نیست.حالا دوستانی که میدونن با شرایط من هزینه فیبر کشی اختصاصی چقدر در میاد لطفا بگن.اصلا میان از اون 500 متر تا دم خونه مارو فیبر بکشن؟ممنون میشم دوستان راهنمایی کنننقل قول:
برو بگو چند نفر باید باشیم تا فیبرکشی کنید...نقل قول:
هرچی گفت سعی کن چونه بزنی نهایت 4-5 نفر نشد 7-8 نفر ...
برای خودتو هرچی می خوای بگیر همسایه هارو فیبر کشی رایگان ... (همسایه هارو بهشون بگو بیان هزینشو تو میدی)
باید حضوری بری مرکز مخابراتی گیر بدی...
سلام. من فاصلم با خود مرکز مخابراتی حداکثر 500 متر هستش. میخواستم بدونم امکان درخواست فیبر تا منزل هستش؟ و هزینه چقدر خواهد بود؟!
پست های بالا بخوننقل قول:
حضوری مراجعه کن
تانوما شما وصل شد ؟نقل قول:
سلام میشه بگین از کی درخواست نت فیبر دادین؟من از دی ماه 98 درخواست نوشتم فروردین تماس گرفتم میگن فعلا کمبود تجهیزات هست ایشالله بعد از اردیبهشت.بعد اینکه تعرفه سرعت 200 مگ هم شامل سیم کشی و مودم رایگان میشه؟نقل قول:
سلام میشه بگین از کی درخواست نت فیبر دادین؟من از دی ماه 98 درخواست نوشتم فروردین تماس گرفتم میگن فعلا کمبود تجهیزات هست ایشالله بعد از اردیبهشت.بعد اینکه تعرفه سرعت 200 مگ هم شامل سیم کشی و مودم رایگان میشه؟نقل قول:
زمان وصل شدن بستگی به مخابرات منطقه داره تو این چند ماه اخیر سرعت کشیدن فیبر اومده پایین . توی طرح فیبرکشی یا با مودم یا بی مودم سرعت روی اسمی قفل شده پس پرداخت میشه نهایت ۵۰ مگنقل قول:
بچه ها من میخام برای مجتمعمون درخواست فیبر بدم بخام سرعتش باز باشه فیبرو خودم بکشم و مودم خودم بخرم؟یا باید قرارداد ۳ساله ببندم؟استاندارد با ویژه چه فرقی داره ممنون میشم جواب بدید،از درب منزل تا خونه چقد هزینه بره فیبر کشیدن؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
یعنی الان 4 ماه که از درخواستم گذشته طبیعیه یعنی؟نقل قول:
بعد اینکه الان سرعت های 100 و 200 مگ هم ارایه میدن
سایت مخصوص ftth تهران دیدم سرعت 300 مگ هم اومده بالطبع سرعت این طرحا بالاتر از 50 میشه.
یه سوال داشتم از خدمتت رفیق مودمی که استفاده میکنی هواوی hg8245هست؟تفاوت خاصی ایجاد میکنه نوع مودم مورد استفاده تو نت ftth?
سلام رفیق الان سرعت های 100 و 200 اکثر شهرا ارایه میدن.سایت tehranftth هم سرعت 300 مگ زده بود رو تعرفه هاش .نقل قول:
از نت ftthراضی هستی؟قطع و وصلیش باز زیاده؟چون adslسال های89 تا 92 استفاده میکردم بدجور قطعی داشت.
طرح پس پرداخت بهتره یا پیش؟
سلام. من مرکز مخابراتیم جماران هست با رییس مرکز صحبت کردم و شماره پیمان کارشون رو داد واسه کشیدن فیبر نوری تو واحد و زنگ زدم پیمان کار اومد دید گفت اگه سه چهار واحد موافق باشید انجام میدیم وگرنه یک واحد باشه باید همه هزینه هاشو خودتون بدین. هزینه کابل کشی از دم کافو تا داخل واحد رو گفت 1 ملیون این طورا میشه واسه هرواحد. منطقی هستش یا زیاد میگه؟ سوال دیگه اینکه من جایی ندیدم تعرفه های اینترنت تانوما رو. ماهی چقدر هست؟
اول ببینید چند تا مشترک میتونید جمع کنید. هر چه تعداد بیشتر باشد خود مخابرات اینکارو انجام میده. اگر یک و دو نفر باشه باید هزینه بدید. سرویس های ویژه یا کمپین معمولا یا قیمت کمتره یا مثلا ترافیک بیشتره یا مثلا ترافیک شبانه رایگان دارند و .... همچنین این طرح ها دائمی نیستند. مثلا ممکن است بعد 6 ماه کمپین جدید ارایه شود و طرح های قبلی جمع اوری شود (البته به منظور خرید جدید یا تمدید بسته می شود و کاربرانی که قبلا خریده اند تا اتمام زمان طرح شون مجاز به استفاده هستند) . اما سرویس های استاندارد قیمت بالاتر دارند ولی سرعت شون دیگه محدود نیست. مثلا سرویس کمپین 4 مگ بگیری سرعت همون 4 مگ داده میشه. ولی برای استاندارد معمولا سرعت مثلا تا 8 یا 16 مگ باز است.نقل قول:
سرعت 300 مگ هم دیدم ولی نمیدونم شرایطش چیه..شما میدونی؟این fusion زدن هم اگه بی کیفیت باشه خیلی تاثیر داره تو پهنای باند یه بنده خدایی دیدم یه پیمان کار بی عقل براش زده بود و سرعتش رو 700 کیلوبایت بزور میموند!!!!بعد دیدم که یه پیمان کار دیگه براش جوش زد و عملیات از نوع شروع کرد سرعتش فیکس رو 50 هست
- - - Updated - - -
سرعت 300 مگ هم دیدم ولی نمیدونم شرایطش چیه..شما میدونی؟این fusion زدن هم اگه بی کیفیت باشه خیلی تاثیر داره تو پهنای باند یه بنده خدایی دیدم یه پیمان کار بی عقل براش زده بود و سرعتش رو 700 کیلوبایت بزور میموند!!!!بعد دیدم که یه پیمان کار دیگه براش جوش زد و عملیات از نوع شروع کرد سرعتش فیکس رو 50 هست
- - - Updated - - -
تقریبا یک ماه طول میکشهنقل قول:
سرعت 50 مگ تو این طرح حداکثر سرعته
نکاتی راجب به سیمکشی:
سیم کشی زیر ۱۰۰ متر با طرح فیبرکشی رایگان انجام میدن ولی بالای اونو باید خودتون هزینشو بدین متری ۱۰ تومن بدون پچ کورد و فیوژن
این قانونی که دوستان میگن باید ۵ نفر یا بیشتر باشید و حتما طرح ۱۲ ماهه یا ۳۶ ماهه ببندین برای من که یک نفر بودم انجام دادن با در نظر گرفتن نزدیک بودن باکس ftth و طرح ۳ ماهه فیبرکشی رایگان
سلام دوستان...
من ساکن یه برجی شدم.. صابخونه یه مودم داد بهم که فیبر نوری بود
منم وصل کردم به پریز فیبر نوری و به سرعت وصل شد..
سرعتش هم خیلی خوب بود.. تا اینکه دیشب یهو نت قطع شد منم مودم رو خاموش و روشن کردم بعد از چند دقیقه دیدم اصلا وای فای رو نمیاره
بعد فهمیدم اسم وای فای عوض شده به Wirelessnet ولی رمز می خواد
منم رمز وای فای خودم رو زدم قبول نمی کنه...
بعد تصمیم گرفتم مودم رو ریست کنم که برگرده به حالت کارخونه..
بعد از ریست دوباره با همون اسم وای فای wirelessnet بالا اومد و بازم رمز می خواد ... پشت مودم اسم وای فای دیفالت یه چیز دیگس
با رمز اونم تست کردم وصل نشد...
بعد گفتم خوب از طریق پورت لن لپ تاپ وصل شم به مودم...
اینکارو هم انجام دادم ولی آی پی نمیگیره اصلا که بخوام وارد تنظیمات مودم بشم...
می خواستم ببینم کسی می تونه کمک کنه...
مدل مودم هم هووای 8546m هست..
سلامنقل قول:
مودم باید دوباره کانفیگ بشه
آی پی دستی تنظیم کن رنج .۱۹۲.۱۶۸.۱۰۰ ست کن
دوستان rx power مودمتون چنده ؟
سیمکشی چقدر شده ؟
واسه من :نقل قول:
-12.03
البته یه مقدار تغییر داره
شما از vlan id اطلاعی دارین؟
زنگ میزنم ۲۰۲۰ میگه باید به مخابرات محل زنگ بزنی... به مخابرات محل زنگ میزنم میگه ۲۰۲۰...
مرکز مخابرات شهید حق شناس
هر منطقه و باکس vlan فرق میکنه باید حضوری بری منطقه مخابراتوننقل قول:
سلام دوستان .. میگم ما fat فیبر اطرافمون (300 200 متری ) هست ولی داخل کوچمون نه .. بنظرتون اگر درخواست بدم میان فقط برای یک واحد نصب کنن...؟ یا اینکه اصلا شدنی هست یا نه.. هر دو تا باکس fat ها بغل کافو نصب شدن.
حضوری به مخابرات منطقه مراجعه کننقل قول:
سرعت دانلود و آپلود تانوما طرح ویژه 50 مگ تا 300 مگ بازه - حجم زود تموم میشه در نظر داشته باشید آپلود هم کم میشه از حجم مصرفی:exclamati هر بار تست سرعت 500 مگابایت میپره
پینگ با 8.8.8.8 عدد 38 هست
4.2.2.4 عدد 86 هست
پینگ با داخل 1 یا 2 هست
کیفیت خط هم هر چی rx optical power به عدد صفر نزدیک تر باشه بهتره
شما کل هزینه نصبتون چقد دراومد و اینکه چقد طول کشید تا راه اندازی کنن براتون؟؟نقل قول: