اصلا اینجوری نیست مسودیتی در کار نیست من خودم تست کردم
Printable View
اصلا اینجوری نیست مسودیتی در کار نیست من خودم تست کردم
خدایی این چه وضعیه. مبین نت همه اش قطع میشه. از دیروز بعد از ظهر داره شدید بازی در میاره زنگ هم میزنی به شرکتشون همه اش اشغاله. دیگه واقعا گندشو درآوردن
از ساعت هشت شب تا ساعت چهار و بیست دقیقه بعدازظهر امروز قطع بوده.تلفنشم هم که زنگ می زنی،به کارشناسا وصل نمیشن و میگه همکاران در تلاشن:n34:نقل قول:
فک کنم تحریما بعد پوشک و نوار بهداشتی به مبین نت رسیدن
الان ساعت ۶ونیم عصر کسی قطعی داره؟
ایرانسل که همچنان مشکل داره!
دوستان کسایی که اعلام قطعی میکنن.لطفا بگن کجا و کدوم منطقه
برای منهم از دیروز بعد از ظهر دچار مشکل و قطعی شده . محله شهرآرا - ستارخان .نقل قول:
شرق تهران-ساعت چهار وبیست دقیقه، چند دقیقه وصل شد،ولی دوباره قطع شد و قطعی همچنان ادامه دارهنقل قول:
دوستان در اینستاگرام مبین نت زده قطعی خارج از شبکه هست، دوستان از وضعیت نت شرکت های دیگه خبر ندارید که واسه اونام قطع شده یا نه؟
پونک قطعه. عصری یه ساعتی وصل بود دوباره قطع شد. یه هدیه 2 گیگ بابت قطعی داد که فعالش کردم ولی من که ندیدم حجمی اضافه بشه.
ضمنا نکته جالبی که همیشه موقع تمدید ماهانه طرح 100 گیگ برام وجود داره اینه که 80 مگ از حجم همون لحظه گم و گور میشه!! یعنی حجم واقعی ۹۹.۹۲ هست!!
دوستان دو هفته هست که سیم مبین نتم رو کنار گذاشتم دو تا سوال داشتم:
1- قطعی هایی که اشاره میکنین موقت هست (در حد قطع و وصل) یا اینکه برای چند ساعت قطع میشه؟
2- فقط اینترنت قطع میشه یا کلا سیگنال مودم هم میپره؟
1-تقریبا 24 ساعته که به صورت کامل قطع بوده.نقل قول:
2-سیگنال قطع و وصل میشه،ولی نت به صورت ثابت قطع هست.
منم از دوشنبه حدودا ساعت 8 شب دیگه قطغ شدم - منطقه مجیدیه
قطعی سراسریه فکر میکنم. من جنت آباد هستم دقیقا از همین ساعت قطع شد. معلوم نیست چه گندی دارن میزنننقل قول:
عذرخواهی مبیننت از مشکلات شبکه و تایید اشکال در آنتنهای GPS
شرکت ارتباطات مبیننت در خصوص اختلالات اخیر در شبکه اینترنت ثابت TD-LTE در بیانیهای اعلام کرد:
اختلالات اخیر به دلیل اشکال در اتصال آنتنهای رادیویی به سیستم تعیین موقعیت جهانی (GPS) به وجود آمده و منجر به قطعی در شبکه اینترنت TD-LTE مبیننت در شهرهای تهران و برخی از شهرهای حومه شده است.
به محض پایان ناپایداری، برنامهی وسیعی را برای جلب رضایت مشترکین خود و جبران خسارت ایشان در مناطق دچار اختلال به اجرا درخواهد آورد.
بعنی دو گیگ دبگه هم می خواد برای جبران خسارت بده؟نقل قول:
سلام .کسی مودم b612 مبین نت رو انلاک کرده ؟
بله، خیلی ها از جمله من آنلاک کردننقل قول:
اما میگن سری های جدیدش بوت لودرش لاک شده و آنلاک نمیشه
اخه من میخام یکی از این مودم ها بخرم و انلاک کنم ولی نمیدونم از مبین نت بخرم یا ایرانسل .چون خودم مودم ایرانسل دارم و اگر بخام از ایرانسل بگیرم دیگه نمیتونم از مبین نت سرویس بگیرم چون سیم جداگانه نمیفروشن ولی اگر از مبین نت بخرم هم میتونم از مبین نت استفاده کنم هم سیم مودم ایرانسل رو روی این بزارم ولی اگر قفل شده که دیگه هیچ.نظر شما چیه ؟نقل قول:
مبين نت الان هم تعرفه هاش خيلي گرون تره هم مودم هاش انلاك نميشن.
با اين حساب يواش يواش مشتري هاشو از دست ميده. چون كمتر كسي ميره سمتش
من خودم سه ماه ديگه از اشتراكم مونده، بعدش ميرم سمت ايرانسل.
من سه روز آخر اشتراکم افتاد تو این خرابی ها، باعث شد 20 گیگ از اینترنتم سوخت بشه. اینو با دو گیگ میخوان جبران کنن؟ :n27:نقل قول:
سلام این سرعت دانلود تو سرمر های ps4
تقریبا از عید 96 مبین نت دارم اکثرا خوبه فقژ این هفته اخر یکم افت داشت ک امروز درست شده
سرعتش تو پی سی 4.5 مگا بیت در ثانیه هست ک میشخ خر گیگ 2-3 مین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(.)ویرایش شد
دوستان این 2 گیگی که بابت خسارت داده تا کی میشه استفادش کرد؟مهلای داره؟
- - - Updated - - -
دوستان این 2 گیگی که بابت خسارت داده تا کی میشه استفادش کرد؟مهلتی داره؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
من فعالش کردم، هیچ تغییری تو حجمم نداد فکر کنم سرکاریهنقل قول:
من مودم وایمکس مبین نت داشتم . الان متوجه شدم lte مبین نت به شهر من اومده .
امکان تعویض مودم هست ؟
چون قبلا تو همین تاپیک میدیدیم یک پول کمی میگرفته و مودم تعویض میکرده
مهاجرت رو برداشتن از وایمکس به tdنقل قول:
علیرغم بروز اختلالات بهصورت پراکنده، مبیننت در راستای جلب رضایت مشترکین خود، حداکثر زمان یعنی چهار روز را ملاک جبران قرار داده و به هریک از مشترکینی که دچار اختلال در استفاده از اینترنت شدهاند، فارغ از زمانهای قطعی و وصلی، یک طرح 4 روزه با حجم 80 گیگابایت (40 گیگابایت روزانه + 40 گیگابایت شبانه) اختصاص داده است. این طرح در بانک هدایای حساب کاربری مشترکین ذخیرهشده و پس از پایان طرح فعلی قابلیت فعالسازی خواهد داشت. بنابراین لازم است مشترکین در زمانی نسبت به فعالسازی این هدیه اقدام کنند، که طرح فعلی آنها به اتمام رسیده باشد. چراکه طرح هدیه، جایگزین طرح قبلی خواهد شد. بدیهی است پس از پایان طرح هدیه مشترکین میتوانند هر طرحی که تمایل دارند را انتخاب نمایند.
دوستان من امروز مبین نت گردم مودم b612 از سرعت که راضیم نزدیک ۳۰ مگابیت در ثانیه
سوالم اینه به نظرتون مودم انلاک کنم یا نه
چجوری میتونم از fd lte استفاده کنم
نصاب گفت باید طرحشو بکیری
میشه از هر ۲ اینترنت استفاده کرد البته سویچ کنم اگه مشکل داشت
تنظیمات خاصی واسه مودم نمیخاد که؟! تخصصی
سپاس
تا اونجايي كه به من گفتن، جايي كه پوشش td-lte خوب باشه، طرح 360 رو نميدن.(مگه اينكه نظر مبين نت در اين مورد عوض بشه)نقل قول:
اگر مودم رو آنلاك كنيد با داشتن سيمكارت هر اپراتوري ميتونيد از اينترنت اون اپراتور استفاده كنيد.
مرسی بابت پاسخنقل قول:
اگر مودم انلاک بشه هنوز میشه از td lte مبین یا ایرانسل استفاده کرد؟
خوندم که بعد از انلاک مودم دیگه استیبل نیست درسته؟
مودم خوبی به نظر میرسه هم از لحاظ قدرت سیگنال دریافتی هم کیفیت ساخت
بعدم اون کاغذ گارانتی و قرارداد رو نصاب نه امضا کرده و نه مهر به مشکل نمیخورم؟
دوستان میخواستم ببینم سیم کارت TD-LTE مبین نت را تک هم میفروشند یا مثل ایرانسل حتما باید با مودم خریداری کرد ؟
حتما باید مودم تهیه کنیننقل قول:
بعضيا گذارش كردن كه بعد از آنلاك به مشكل برخوردن. البته همگي با اين روشي آنلاك كردن كه درب مودم بايد باز بشه و ....نقل قول:
به احتمال زياد اگر از طريق دادن كد و بدون نياز به باز كردن مودم بشه مودم رو آنلاك كرد، اين مشكلات نخواهد بود.
در مورد گارانتي مودم اگر بفهمن در مودم رو باز كردين و آنلاكش كردين از گارانتي خارج ميشه
در مورد مهر و امضا هم ميتونين از خود پشتيباني شركت بپرسيد.
الان مشکلم اینه که نمیتونم وارد پنل مشترکین بشم که بتونم ببینم سرویسم چی هست اصلانقل قول:
مشکل اینه بعد از وارد کردن شماره و رمز مینویسه سرویس شما در حال بروزرسانی هست و تا ۱۰ دقیقه طول میکشه و از ۰ تا ۱۰۰ پر میشه ولی اتفاقی نمیافته و وارد نمیشه
پشتیبانی گفت واسه بعضی از حساب مشترکین جدید این اتفاق میافته [emoji58]
شماره و رمز و مجددا پشتیبانی عوض کرد ولی نشد
یه گزارش پر کرد واسم.
بعد بهم گفت سرویس شما مقداری قوی تر هست
نفهمیدم منظورش چیه بخاطر دکل اطراف هست یا غیره
بعد هم کفت طرح ۳۶۰ دارم
حالا چجوری از اینترنت همرا اول استفاده کنم
توی مودم کجا برم؟
همون صفحه اول پنل مودم، يه گزينه داره كه دو تا انتخاب tdd و fdd دارهنقل قول:
اگر رو tdd بزاريد وصل ميشه به مبين نت
اگر رو fdd بزاريد وصل ميشه به همراه اول
دوستان اگه طرح 360 رو سفاررش بدیم میارن واسمون؟ "تهران"
صفحه اول مودم home هست و هیچ گونه تنظیماتی برای تغییر fd به td یا بلعکس موجود نیستنقل قول:
توی تنظیمات شبکه یه قسمت سرچ داره با نوع شبکه 4g only. 3g only. 2g only. داره
پس ورژن firmware مودم شما قديمي هستش. چون تو ورژن جديد هست.نقل قول:
شما network search رو از auto به manual تغيير بدين و apply كنيد. بعد از چند ثانيه ليست network ها براتون مياد كه يه سريشون جلوش زده forbidden و يه سري هم available
شما چون طرح 360 داريد به اونايي كه زده available ميتونيد وصل بشيد. خود مبين نت و 4g همراه اول كه احتمالاً 43212 4g بايد باشه.
انتخاب كنيد و apply بزنيد. اگر وصل بشه ميزنه success . اگر وصل نشه ميزنه failed.
با اين روش بصورت دستي ميتونيد انتخاب كنيد كه به همراه اول وصل بشه يا مبين نت.
اگر رو حالت اتوماتيك بزاريد، اولويت با مبين نت هست و در صورت نبودن يا ضعيف بودن سيگنالش، به همراه اول وصل ميشه.
جايي كه پوشش مبين نت خوب باشه، نميدننقل قول:
اگر پوشش مبين نت نباشه و يا ضعيف باشه ميدن