الان من یه گزارش از وضعیت پرینتر زدم
قسمت toner status نوشته نرمال
ولی هفته پیش نوشته بود replace toner
دلیلش چیه ؟
Printable View
الان من یه گزارش از وضعیت پرینتر زدم
قسمت toner status نوشته نرمال
ولی هفته پیش نوشته بود replace toner
دلیلش چیه ؟
سلام
1. میخواستم بدونم برای چاپ عکس پرینتر های جوهر افشان بهتره یا لیزری!( البته با کمی تحقیق متوجه شده ام که جوهر افشان ولی خوب نظر شما رو هم بدونم با ذکر دلیل خوبه)
2. پرینتر های اپسون که قابلیت نصب تانکر جوهر را هم دارند. به عنوان مثال T50 ، میخوام بدونم با یک بار شارژ اینها با جوهر های 6*100ml چند صفحه A4 (به صورت تمام صفحه رنگی) می توانند عکس چاپ کنند؟
3. آیا پرینتر های چند کاره زیر همانند پرینتر های تک کاره کیفیت خوبی را دارند؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4. کلا برای کسی که می خواهد تصاویر گرفته شده خودش را در خانه چاپ کنید تا حداکثر 300 تومن چی پیشنهاد میکنید؟
سلام دوستان روز بخیر
من یه مشکل عجیب با پرینترم تو ویندوز 7 دارم
امروز که می خواستم پرینت بگیرم دستور پرینت دادم ولی اجرا نشد در واقع رفت کنار ساعت
وقتی روش کلیک کردم گزینه connect خاموش بود در صورتی که کابل به درستی وصل بود ، اخرین نسخه درایور هم نصب کرده بودم و تمام اپدیت هایی که برنامه تشخیص داده بود هم نصب کردم اما مشکل بر طرف نشد
البته روز اول نصب ویندوز این طور نبود و خیلی عادی پرینت می داد و لی الان این طور شده
کاتریج هام هم جوهر دارن
مدل پرینتر : Hp photosmart 4283
لطفا اگه کسی میدونه علت چیه و چی جور می شه برطرف کرد راهنمایی کنه
ممنون :19::19::19:
سلام . هرچند دوستان اینجا با تجربه تر از من هستن ولی من حدس میزنم ایراد از ویندوز شماست. کلا ویندوز 7 ایرادات زیادی داره. من خودم یه سری نصبش کردم اولش خوب بود بعد از یه مدت کوتاهی که گذشت دستگاه خود به خود خاموش میشد. بازم شاید کسی نظری غیر از داشته باشهنقل قول:
دوستان من در مورد خرید پرینتر واقعا صفر کیلومتر هستم خواهشا بهم کمک کنید
من یک پرینتر میخواهم بخرم برای کارم و کارم هم چاپ فاکتورهای فروشم هستش میخواهم رنگی هم باشد در ضمن در روز بیشتر از 20 عدد فاکتور فروش پرینت نمیگیرم به نظر شما چه مدلی خوب هستش هم با دوام هم اینکه راحت جوهرش شارژ بشه
در ضمن میخوام که کپی رنگی و اسکنر هم داشته باشه قیمتش هم نیمخوام اصلا زیاد باشه نهایت 120 هزار تومان ممنون میشم راهنماییم کنید
با سلام خدمت دوستانه گلم بنده یک پرینتر جوهر افشان اچ پی 1560 دارم میخواستم بدونم با چه نوع چوهری شارژ میشه یعنی اسم جوهرش چیه و از کجا در تهران میتوانم این نوع رنگهایی که به پیرینترم بخوررو با ارزون ترین قیمت پیدا کنم و بخرم با تشکر.
دیروز رفتم تونر خریدم پرینتر رو شارژش کردمنقل قول:
ولی از گیریس رسانا و پودر روان کننده استفاده نکردم
بعد از شارژ هم افت کیفیت به وجود نیومد
چیپست هم ریست نکردم و چراغ تونر چشمک میزنه ولی پرینتشو میگیره
به نظر دوستان ممکنه به یه تعداد خاص برسه و دیگه نزاره پرینت بگیرم ؟
نقل قول:
سلام
به نظر این حقیر اچ پی مدل 2483 برای شما مناسب است قیمتش حدودا 80 هزار تومان است
حمیدپور
به نظر من پرینتر جوهر افشان canon mp-550 ایده عال ترین مدل و مارک هستنقل قول:
به نظرمن canon mp-550 عالی ترین مدل پرینتر در این رنج قیمت است
من دیروز 1215 گرفتم تا الان 15 صفحه متن به صورت سیاه و سفید گرفتم و مقدار باقیمانده را 735 برگ نوشته (اولش 750 بود ) اما با کمال تعجب به جای اینکه در قسمت درصد ها 2 درصد کم کنه 7 درصد کم کرده !!! حالاکدوم عدد درسته 93 درصد باقیمانده یا 735 برگ باقی مانده را ؟ اینطوری که فقط 250 برگ چاپ میکنه و اصلا صرف نداره !!! فروشنده به من گفت بالای هزار تا میزنه حالا داستان چیه ؟
با سلام
من میخام یه پرینتر بخرم زیر 100 تومن فقط برای چاپ تحقیقات و پایان نامه همین که سیاه و سفید هم باشه و مصرف جوهرش هم کم باشه و حتما شارژ بشه و اروزن هم باشه هزینه شارژش چون خودم یه canon داشتم که شارژ کردنش خیلی گرون بود
سلام
من پرینترسامسونگ ml1610 دارم قبلا خیلی خوب و پررنگ پرینت می گرفت ولی بعد از شارژ کارتریج کمرنگ شد این مورد بعد شارژکارتریج اتفاق می افته با کارتریج نو مشکل نداره یه راهنمایی کنین که چه کنم که این مشکل حل شه مرسی
نقل قول:
سلام
قیمت این دستگاه چقدره و شماره کارتریج اون چی و پند تا میزنه قیمت کارتریج چقده و آیا شارژ می شه
احتمالا خوب شارژ نشدهنقل قول:
اگه اولین بار هست که شارژ شده ممکنه یا طرف پودر خوبی نریخته و یا اینکه پودرهای قبلی که داخل کارتریج بوده رو به خوبی پاک نکرده
اگه چندمین بار شارژ هست نیاز به تعویض درام داره
سلام
اساتید شارژ و تعمیرات پرینتر
سامسونگ مدل ML1255 را برای چندمین بار شارژ کردم بعد از یکسری چاپ انلان بعد روشن کردن دستگاه حدود 5 ثانیه بعد چراغ ایرور و چراغ کاغذش روشن میشه کسی با این دستگاها کار کرده ؟!؟!؟!؟!
من میخام یک پرینتر کانن بخرم
حالا موندم چند کاره بخرم خوب کار میکنه؟؟؟؟؟
البته چند کاره سیاه سفید بخرم یا رنگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام مجدد به استاتید
سامسونگ SCX 6122 FN وقتی روشنش می کنیم این پیغام رو میده
Open Heat Error Cycle Power
کسی میدونه چش شده
با تشکر
سلام به عزیزان
من یه پرینتر میخوام تا 200 تومان،یعنی کمتر از 200:دی
اول hp میخواستم بگیرم چون میگن بهتره،اما الان میگم شاید بخاطر قیمت شارژش- epson، بهتر باشه!
دیگه گیج شدم خیلی متونعه مارکا و مدلها
خدایی چندتا مدل عالی توو این رنج قیمت از هر برندی که میشناسید بگید تا من بخرم.
میخوام فوتواسمارت باشه،یعنی عکسُ عالی بزنه.هم رنگی هم سیاه سفید. بهترین مدل:دی؟
دستگاهای سامسونگ 6122 و 6322 قسمت هیتر دستگاه همانجایی که باعث خشک شدن پودر روی کاغذ میشه خیلی به ولتاژ برق حساس هستند که میشه گفت این هم یکی از ضعف های این مدل هاست . برای رفع مشکل آن باید اون قطعه تعویض گردد .نقل قول:
---------- Post added at 10:49 AM ---------- Previous post was at 10:46 AM ----------
شما اولدستگاهتون با کارتریج دیگهتست کنید اگر همچنان مشکل داشت باید قسمت های فرمتر و سنسور کاغذ تست گردد که البته احتمال خرابی سنسور کاغذ بیشتر می باشدنقل قول:
سلام
همانظوری که گفته بودید عمل کردم و دستگاه 6122 سامسونگ مشکلش حل شد
درمورد 1250 هم سراغ هیترش رفتم اونجا یک زائده ای بود که مانع از گردش اضافی کاغذ میشد ، که از جایش بیرون زده بود اون رو هم جا زدم و درست به کارش ادامه داد
باز هم از کمک کم نظیر شما متشکر...
سلام دوستان
یک سوال برای من پیش امده! فکر می کنم خیلی ها مجله ماشین یا دیگر مجله ها که روی صفحات گلاسه نسبتا ضخیم و تمام رنگی چاپ می شوند را دیده اند! میخوام بدونم کیفیت چاپ تصاویر در چاپگرهای جوهر افشان بر روی کاغذ های گلاسه و یا مخصوص عکس به کیفیت چاپ ان مجلات می رسد. چون من تا به حال چنین تصاویری رو از نزدیک ندیدم که با چاپگر های خانگی چاپ شده باشه!
سلامنقل قول:
بله که میشه ولی باید ببینی مرقوم به صرفه هم هست یا به درد سرهاش می ارزه !!!!!
با سلام خدمت اساتید محترم
یک سوال داشتم .
میخواستم بدونم ایا پرینتر لیزری وجود داره که کاغد رولی بخوره . منظورم اینه پرینتری باشه که مثل این کاغذهایی که برای پرینت بلیط یا فیش حقوقی یا بقیه چیزا تو ادارات و بانکها ازش استفاده میکنن .منظورم پرینتر سوزنی هاست مثل اپسون LQ2180.
سلام ، من یک پرینتر سه کاره اچ پی دارم که مدلش (HP PSC 2110 All-in-One Printer) هستش، نرم افزار خودش تو ویندوز ویستا نصب نمی شه اما خود ویستا این پرینتر رو میشناسه و کار میکنه حالا من به یه مشکل عجیب بر خوردم. وقتی تو پنجره مربوط به پرینت گزینه پراپرتیز رو میزنم و می خوام تنظیمات مربوط به پرینتر رو انجام بدم اجازه نمیده که همزمان هم سیاه سفید چاپ کنم هم پشت و رو بزنم شما بگین چی کار کنم آیا نرم افزار دیگه ای هست که تو ویستا نصب بشه و تو اون بشه تنظیمات پرینتر رو انجام داد هست
سلام
من چاپگر مدل d5363 دارم چند بارم شارژ کردم و راضیم ازش
جستجو کردم دیدیم مدل d5163 کارتریجاش هجمش بیشتر از اونه ولی موجود نیست چون d5363 زود خالی میشه
حالا واسم میتونید مدلی معرفی کنید که هم حجم کارتریجش بالا باشه مجبور نشم هی شارژ کنم هم اینکه کیفیتش مثل d5363 خوب باشه (چون من عکس چاپ می کنم)
ممنونم. منتظر نظرات شما هستم
سلام دوستان
کسی قیمت پرینتر کانن مدل IX4000 و قیمت کارتریج هاش رو داره
ممنون میشم قیمت بزارین
دوستان بنده قصد خرید یک چهارکاره تک رنگ لیزری دارم که علاوه بر فکس و پرینت و اسکن ، بتونه دورو پرینت و کپی کنه ، و حتما تغذیه کننده اتوماتیک اسناد هم داشته باشه و اون هم دورو باشه یعنی مدرک رو 10 تا و 20 تا بزاریم خودش بصورت دورو تغذیه کنه ( بکشه داخل برای اسکن ) و درو رو هم کپی بگیره . و بعد از کمی پرس و جو به مدل 4380 کانن رسیدم (Canon 4380DN ) که این کار رو انجام میده و در حال حاضر هم 3220 کانن دارم که 2.5 ساله که دارمش و کاملا ازش راضیم .
ولی میگن این پرینتر های جدید ( و چندکاره ها ) کارتریج هوشمند دارند که نمیشه به راحتی شارژ کرد ! یعنی چیپ دارند. ولی از کسی هم شنیدم که این مدل کانن چیپ نداره ( کارتریجش هم FX10 هست )
حالا به نظر اساتید آیا ؟
1- همین 4380 دستگاه خوبی هست ؟
2- شما چه پیشنهادی دارید ؟ چه برندی و چه مدلی ؟
3- آیا 4380 بدون دردسر شارژ میشه ؟ اگر خودمون بخواهیم شارژش کنیم میتونیم چیپ رو عوض کنیم ؟ و اینکه هزینه مصرفی این دستگاه برای هربار شارژ چقدره ؟
4- چیپ چه کاری انجام میده ؟فقط تعداد باقیمانده پرینت رو نشون میده یا کار دیگه ای هم انجام میده ؟
ممنون از دوستانیکه راهنمایی میکنند:46:
سلام به مدیران این تالار
من می خواهم یه پرینتر رنگی لیزری واسه مغازه بگیرم نمی دونم Samsung CLP315 بگیرم یا CANON 5050 ؟
به نظر شما این 2تا مدل برای مغازه به صرفه هست یا نه؟ اگه از این مدل بهتر هست معرفی کنید پولش تا 500 تومان شد مشکلی نیست.
اگه جواب بدین واقعا ممنون می شم
موفق باشید. . .
نقل قول:نقل قول:
سلام
در مورد کسب اطلاعات بهترین جواب باید کسی هر دو مول را کار کرده و با مزایا و معایب هر دو مدل واقف باشد
بنده با مدل سامسونگ کار کرده ام مدل کم دردسر و راحت شارژ است در مورد چیپ های شمارنده نیز تعویض یا تغییر ورژن دستگاه نیز ساه است ولی در مورد کانن هیچ اطلاعاتی متاسفانه ندارم .
معمولا دستگاهای پرینتر لیزر مرقوم به صرفه آن چنانی نیستند حتی اگر یک دستگاه فتوکپی لیزر رنگی هم داشته باشید باز هزینه های دستگاه زیاد است ولی راحتی خیال مصرف کننده ارزش بیشتری دارد .
عزیز مرسی از راهمناییتون
فقط اگه بگین چیکار باید بکنم یعنی چی بگیرم واسه کارم تا ضرر نکنم؟؟؟ خودمم دیگه قاطی کردم چی بگیرم، در حال حاظر HP F2180 دارم که اصلا راضی کننده نیست واسه همینم گفتم لیزری.
بازم ممنون که به سوالام ج می دین
نقل قول:
عزیز
منظور شما از راضی نیستم کیفیتش بوده یا دردسر شارژ کردنش( جوهر افشان از لیزر کیفیتش بهتره ها ...!!! )
همان 2180 را نگه دار و دورش بچرخ و باهاش مدارا کن ( در صورت خرابی که انشاالله هیچ وقت خراب نشه ) به فکر خرید یک مدل دیگر باش
با تشکر از راهنماییتون واقعا کاری کردین که من قید لیزری رو بزنم، هزینه ی شارژ لیزری واقعا زیاده منم به اون صورت مشتری ندارم که بخوام ریسک بزرگ کنم. این HP کیفیتش خوب نیست فکر کنم واسه اینکه 2 بار کاتریجشو شارژ کردم اینطوری شده.
الان قصد دارم پرینتر Canon IX4000 A3 که A3 میزنه و جوهر افشانه رو بگیرم. اگه در مورد این پرینتر هم اطلاع دارید لطفا راهنمایی کنید آقای حسن پور.مرسی از لطفتون.
سلام
من یه پرینتر 3680 اچ پی دارم که چند روز پیش شارژش کردم. از وقتی که شارژش کردم سطح جوهر را خالی میزند ولی پرینت میگرفت!
امروز دیگه اصلا پرینت هم نگرفت! به خدماتش زنگ زدم گفت چیپستش نمیشناسه که پر هست! من باید چی کار کنم؟ نیاز فوری به پرینت دارم و این هم نمیگیره!
ولی وقتی کپی میگیرم مشکلی ندارم. چه جوری میشه درستش کرد.
سلام به همه اساتید
اقا یک دستگاه فکس جوهرافشان سامسونگ مدل SF-345FT برای شارژ اومده بعد از شارژ خطوط موازی چاپ میکنه یعنی یک سطر نیمه اول سطر رو میزنه و نیمه بعدی رو نمیزنه ... همینطور تا اخر صفحه ، هد کلرینگ هم زدم چندین بار ..... باید چه کارش کنم ؟!؟؟!؟!؟؟!؟
- پرينترDesk jet Hp1220 دارم كه ويندوزسون اونو مي شناسيه ولي نصب نمي شه.به سايت Hp هم رفتم ولي درايورش نصب نمي شه.لطفا راهنمايم بفرمايد.متشكرم.
سلام
یه چابگر لکسمارک E120 دارم که با شارژ اولش حدود 400 برگه زدم آیا به نظر شما کم نیست چون به گفته بودند که 2000 برگ می زنه
و بعد از خال یشدن کاملش رفتم یه تونر 65 گرمی میوا گرفتن انداختمش توش الان چاپ می کنه ولی دستگاه نشون نمیده چند درصد توش هست راستی من این تونر رو گرفتم 9 هزا تومن آیا مناسب گرفتم
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------
و اینکه این تونری که من ریخنم باز 400 برگه می زنه
..................................
وقتی در حالت text mode و یا همون حالت نرمال پرینت میکنم خط بر روی صفحه می اندازد . در حالت photo mode این مشکل رو نداره . چندین بار هم هد کلین کردم ولی تاثیر نداره . چیکار باید کنم ؟؟؟
با سلام
دوستان نظرتون در مورد این سه پرینتر چیه (HP Photosmart C4583 All-in-One Printer) و (HP Photosmart C4683 All-in-One Printer) و (HP Photosmart C5580 All-in-One Printer)
قیمتش تو بازار چنده؟
من برا مصرف خانگی میخام و استفاده آنچنانی هم ندارم
آیا سینی برای قرار دادن کاغذ دازه اگه داره چند صفحه آچار
فقط اگه میشه بگید هزینه تعویض هر کارتریجش چقدره؟
آیا شارژ میشه یا نه؟
به صورت نرمال چند صفحه سیاه سفید و رنگی میزنه؟
در پابان شما کدومش رو پیشنهاد میدین
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید