مشکل صدای گزارشگر دارم . قبلا مشکلی نداشتم از زمانی که ویندوز عوض کردم مجدد بازی را نصب کردم صدای گزارشگر ندارم ؟ چیکار کنم ؟ چند بار هم بازی را نصب کردم باز نشد فقط صدای ورزشگاه هستش ؟
قبلا همینو روی ویندوز قبلی داشتم گزارشگر داشتم ؟
Printable View
مشکل صدای گزارشگر دارم . قبلا مشکلی نداشتم از زمانی که ویندوز عوض کردم مجدد بازی را نصب کردم صدای گزارشگر ندارم ؟ چیکار کنم ؟ چند بار هم بازی را نصب کردم باز نشد فقط صدای ورزشگاه هستش ؟
قبلا همینو روی ویندوز قبلی داشتم گزارشگر داشتم ؟
سلام
شوت محکم و حرفه ایی چگونه بزنم؟
از راه دور شوت محکم چی جوری بزنم دوستان؟
تک با تک ها اکثرن شوت ها میرن بیرون دوستان راهی دارن که صد در صد گل بشه؟
ضربات ایستگاهی رو چگونه بزنی بهتر هست؟
سلام. به غیر از تک به تک ها، راه حل دیگه ای برای روش های دیگه که گفتید، نیست. برای تک به تک، وقتی دروازه بان داره میدوه سمتت، یه جهت چپ و راست سریع پشت هم بده که روی بازیکن برگرده که دروازه بان نتونه از زیر پات توپ رو بگیره. بعد از این که روی بازیکنت سمت دروازه شد، سریع یه شوت گل آروم بزن که بره تو دروازه. :n16:نقل قول:
اتفاقا شوت ها که خیلی خوب گل میشه .
پشت محوطه اکثر شوت ها گله مگر در آخرین خالت سختی .
البته شوت ها رو باید جهت هم بدید که دروازه بان نتونه بگیره ، آخرای بازی که بازیکن ها خسته میشن هم شوت ها سخت گل میشه !
هنوز کسی آنلاین بازی نکرده ؟
سلام. من اتّفاقاً رو Super Star بازی می کنم ولی تک و توک برام پیش اومده که از پشت محوّطه ی جریمه شوت هام گل شه. روی سختی های پایین تر هم تست کردم قبلاً ولی این جوری هم که شما میگید اکثراً گله، نبود!نقل قول:
با چه تیمی بازی میکنید ؟نقل قول:
خودم رئال، تیم مقابل Manchester United و Chelsea و تیم های قوی دیگه که واقعاً دفاعشون قویه! :n02: البتّه تو Super Star تا 11 تا گل هم تونستم بزنم. همین پریشب بازی کردم که 11 تا زدم، 3 تا خوردم! :n02: کلّاً 99% مواقع خودم رو رئال می گیرم. چون هم خیلی قویه، هم بازیکناش قد بلندن! :n06:نقل قول:
دانلود مستقیم و اختصاصی دیتا پک 4
مشخصات این دیتا پک :
- اضافه شدن 11 کفش جدید
- اضافه شدن توپ های جدید
- اضافه شدن 60 چهره جدید
- انجام تمام نقل و انتقالات زمستانی
- آپدیت تیم های برزیلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک ها و ترجمه اختصاصی بوده در صورت کپی کردن منبع ذکر کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازیکن جدیده رئال هم اومده؟ اون یارو برزیلیه؟نقل قول:
بهترین چ بازی ک در حد pesedit باشه چیه؟
فروشگاه دیدم که بازی های اورجینال داره اینم آدرسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابزاری برای تغییر سختگیری داور هست؟نسخه 2013 داشت
اینجوری خیلی رو اعصابه :n34:
سلام
دوستان ممنون میشم آخرین نسخه کرک بازی رو بزارید برای دانلود.
کماکان مثل ورژن های قبلی رمز اصلی موفقیت در دفاع خوب و همه جانبه هست .
استفاده از ضد حملات و حتی الامکان لو ندادن سریع توپ هم میتونه در ادامه کار برای شما گل بهمراه بیاره ، از پاس تو عمق هم غافل نشید ، پاس تو عمقهایی داره در حد بنز .
خود رئال رو بعنوان حریف انتخاب کن تا ببینی چند مرد حلاجی !! :n02:نقل قول:
بهش عادت میکنی ، اولش برا منم رو اعصاب بود ، قلقش میاد دستت .نقل قول:
من الان از حریف هم خطا میگیرم ! :n01:
چه جوری خطا میگیرینقل قول:
اتّفاقاً همین کارو کردم چند وقت قبل و یه بار بردمش، بار دوّم که بازی کردم، تو 20 دیقه ی اوّل بازی (البتّه تو تنظیمات، رو 30 دیقه گذاشتم و منظورم از 20 دیقه، همون ثانیه شمار خود بازیه) از بنزما 2 تا گل خوردم که کفرم در اومد و Exit کردم بازی رو! :n02: البتّه وقتی هم خودم رئال رو می گیرم، بیشتر گل هامو با بنزما می زنم چون ضربه ـش اصلاً خطا نمیره! همیشه تو چارچوبه! :n02:نقل قول:
خیلی قابل توضیح دادن نیست ولی هر بازیکنی یه توانایی داره که باید ازش استفاده کرد ، مثلا مسی سرعت خوب و تغییر جهت سریع که باعث میشه روش خطا کنن و ...نقل قول:
زیادتر که بازی کنی متوجه میشی داور رو چیا حساسه .
یکی از خوبیهایی که این کار داره باعث میشه از گلهایی که میخوری متوجه بشی تیمت چه تواناییهایی داره !نقل قول:
والا نصف سال گذشت هنوز بهش عادت نکردم.البته در بازی دو نفره کمتر این اتفاق میفته و راحتتره اما در بازی با com خطاهای اضافی و کارتهای پیاپی در اکثر بازیها هست.نقل قول:
من به این صورت خطا میگیرم به مدافع نزدیک میشی بعد دکمه شوت و پاس با هم میزنی که میزنه تو سر توپ (دریبل)نقل قول:
سلام
امروز داشتم با تیم برزیل بازی می کردم
چند نکته :
- بازیکن ها همیشه نزدیک هم بودن و موقع پاس کاری از هم دور نبودن
- همیشه جلوی بازیکن هستن و پاس رو قطع می کنند بازیکن ها خیلی باهم هماهنگ بودن
من چطور می تونم تو بازی این حرکات رو انجام بدم ؟
من تو پاس کاری مشکل دارم 50 درصد پاس هام به مقصد نمی رسه چطور این مشکل رو حل کنم ؟
من برای گرفتن توپ از دکمه A (پاس) استفاده می کنم در مقابل بعضی تیم ها جواب نمی ده راه دیگه ای برای گرفتن توپ هست ؟
ممنون
اقا من سه نفر را گذاشتم برای حمله فولوارد ولی همش هافبک راست یا چپ می ایستند با اینکه کلا چسباندمشون تو دروازه حریف باز میبینم میاند هافبک :n03:
سلام
آنلاین باز نشده؟
سلام. عزیز! همین جوری هم که میگی، درسته دیگه! اگه بخواد همش جلوی دروازه ایست کنه تا بهش پاس بدی یا براش سانتر کنی که آفساید میشه! :n02: تو بازی واقعی هم اگه دقّت کرده باشی، همین وضعیّته. فقط وقتی که حمله می کنی به سمت حریفت، بازیکنات میرن جلو! :n02:نقل قول:
بچه ها یکبار هم شده فیفا 15 بازی کنید من که با pes خداحافظی کردم وقتتونو رو این بازی طلف میکنید
من از pes 6 به این طرف سراغ این بازی نیومدم فقط نسخه 2013 رو تهیه کردم همینکه دیدم گوش بازیکنها سه ضلعی هست و جداگانه به صورتشون چسبیده شده و حتی خط این جراحی پلاستیک هم محو نشده بازی نکردم.
حالا دیگه ته و توی فیفا 2015 رو درآوردم به نظرتون این نسخه واسه سرگرمی چجوره؟ یا برم سراغ NBA2K15 ؟
هم پیس هم فیفا رو دارم بازی میکنم اونم هروز....فیفا جزئیاتش خیلی بهتر از پیس هستش ولی شبیه سازی پیس امسال بهتر از فیفا هستش..
فیفای امسال مزخرف ترین گیم پلی کل تاریخ فوتبال ها رو داره که من طی 15 سال باهاشون بازی کردم...فوتبال ناب یعنی پیس
البته کریر مود فیفا عالیه و نمیشه ازش گذشت و بزرگترین اشکالش نبود لایسنس چمپیونز لیگ هستش که کمی تو ذوف میزنه...
من فیفا رو بخاطر همون کریر مدش بازی میکنم الان هم با 10 تا تیم تا حالا کریر مد رو بازی کردم دیگه ته و توش رو درآوردم چیز خاص دیگه ای برام نداره متاسفانه بازی دوستانه تو فیفا بهم مزه نداده هیچوقت، حالا میخوام پس رو بگیرم واسه سرگرمی و بازی دوستانه فقط حالت تفریحی گیم پلی نسخه 6 رو اگه حفظ کرده باشه هنوز خوبه.
سلام ، دوستان تا دیروز داشتم از دیتاپک 2 استفاده میکردم ، بازی بسیار روون ، سرعت چرخش بازیکنها بسیار خوب و همه چیز سرجای خودش بود ، امروز دیتاپک4 رو با کرک 1.3 دانلود کردم ، بازی کلا" کند شده ، زمان پاسخ دهی نسبت به قبل بالاتر رفته و هنگام چرخش بازیکن دور خودش اون نرمی و طراوت گذشته دیگه وجود نداره و بازیکن هنگام چرخش ریپ میزنه ! ، توپ از پای بازیکنها زیادی جدا میشه و تو همین فاصله سریعا" بازیکن مقابل میاد توپو میگیره .
این کند شدن بازی و مواردی که عرض کردم از تغییر در گیم پلی بازیه ؟ یا فقط برای من این تغییرات به وجود امده که برم به شکل دیگه ای حلش کنم .
راهنمایی بفرمایید .
سلام. برا منم همین مشکل رو PC پیش اومده، عزیز که فکر می کنم به خاطر ضعیف بودن سیستمم باشه؛ چون وقتی با همین آپدیت رو لپ تاپم بازی می کنم، کاملاً روون بازی اجرا میشه. سیستم PC ام اینه:نقل قول:
CPU : Intel Dual Core 2.50 GHtz
GPU : NVIDIA GeForce 9400 GT
RAM : 2 GB DDR2
ولی رو لپ تاپم سیستم اینه:
CPU : Intel Core i7 4700MQ
GPU : NVIDIA GeForce 780M GTX 4 GB DDR5
RAM : 32 GB DDR3 1600 MHtz
HDD : 384 GB SSD 1500 MB/S
Monitor : 1920 * 1080 TN TFT 60 Htz
سلام - دوستان تو PES 2015 چه جوری میشه ضربه ی آکروباتیک (برگردون) زد؟!
سلام. عزیز! این حرکت خیلی خیلی کم رخ میده. برا من که الآن 3 ماهی میشه دارم PES 2015 رو بازی می کنم، سه چهار بار بیشتر پیش نیومده، اونم شانسی. در کل روش کار به این صورته که از هر جای زمین که برا یارت سانتر کردی، یارت دقیقاً باید جلوی دروازه ی حریف باشه به طوری که به محض زدن ضربه، توپ بره تو دروازه. وقتی سانتر کردی، خیلی باید دقّت کنی. به محض این که توپ از گردن یارت که جلوی دروازه ی حریف ایستاده، اومد پایین تر، در جا دکمه ی شوت گل رو بزن. همون طور که گفتم، این اتّفاق به ندرت می افته؛ اونم به خاطر دقّت بالایی که نیاز داره! :n16:نقل قول:
اینجوری که خیلی مسخره میشه!نقل قول:
تو پی اس 13 و 14 و 12 و ... شیوه ی کار به این صورت بود که هر موقع دکمه ی جهت دار کیبرد (سمت مخالف دروازه ی حریف) رو میزدی و بعد دکمه ی شوت رو میزدی، برگردون میزد! خیلی راحت و عالی.
تو PES 15 پس کلاً قابلیت برگردون زدن نداره میشه گفت؟! :n27:
برگردون بودن که هست توش ولی به همون صورتی که گفتم! کلّاً من آخرین PES ـی که بازی کردم، 2011 بود و الآن بعد چهار سال اومدم بازی کنم، دیدم خیلی فرق کرده و خیلی هم سخت شده! بازیکن حریفو یه ناخونک بزنی، داور سریع خطا می گیره! پاس تو عمق بدی، 90% مواقع میرسه به یار حریف. دسته یک رو قوی تر و با اولویت بالاتر از دسته دو تنظیم کردن و... کلّاً خیلی مسخره کردن بازی رو!نقل قول:
سلام.دوستان کسی میدونه این بازیکنای dummy رو بعد از نصب پچ galaxy چطور میشه از بین برد.هیچ جور نمیشه پاکشون کرد.ممنون
تو حالت آنلاین بازی کردن، هنگام پاس دادن، شوت زدن و تکل زدن دریبل و ... ، تاخیر داره و یکی دو ثانیه بعد از زدن دکمه، تو بازی عمل می کنه! چرا؟! من همه ی بازی ها رو به خاطر همین مشکل 4 تا 4 تا گل می خورم از حریفام!!! :n28::n28::n28:
اگه این مشکل رو نداشتم، تک تکشون رو گل بارون می کردم!!!! :n34:
هر بازی 5 تا گل می خورم و تموم میشه! خیلی حرص آدم در میاد! :(
تو محیط آفلاین این مشکل رو ندارم!
خیلی ها تو نت سرچ کردم نوشتن بخاطر کُندی سرعت اینترنت و پینگ و اینها هست. من از اینترنت آسیاتک (اینترنت پرسرعت چابکـ نامحدود برنزی 1024 با امکـان تبادل حداقل 40 گیگ درماه) استفاده می کنم.
چه سرویسی رو برای از بین بردن این مشکل توصیه می کنید؟
اگر سرویس حجمی محدود بگیرم، چقدر حجم نتم مصرف میشه موقع آنلاین بازی کردن؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
الان شما اورجینال دارید که آنلاین بازی میکنید یا هنوز روشی هست؟ :n02:
قبلا که ورژن های کرکی هم به سرور متصل میشدند،همگی همین مشکل رو داشتند و واقعا هم در بازی تاثیر گذار هستند.من حتی در فروم های خارجی هم این مشکلات رو دیدم.
یه سری اکانتها برای کاهش پینگ هست که شاید شاید کمی تاثیر داشته باشه.برای بهترین سرویس،شما باید پینگ رو نسبت به سرور کونامی بدست بیارید که میتونید از دوستان که مطمئنا سرویسهای مختلفی دارند درخواست پینگ به سرور کونامی رو داشته باشید تا بهترین سرویس مورد نظر رو بشه انتخاب کرد.
ip سرور کونامی: (اگر تغییر نکرده باشند)
210.148.52.187
210.148.52.186
الان من با 1مگ نامحدود مخابرات با اولی پینگ 300 و با دومی 390 دارم.در زمانی که آنلاین بازی میکردم در ساعات نیمه شب گاهی تا 200 هم میرسید.
حجم مصرفی برای هر بازی حدود 10 مگ میشه.چون تبادل گرافیکی صورت نمیگیره و فقط اطلاعات هست.
سلام دوستان
یه سری سوال داشتم:
1- اگه 2 نفر بخوان تو یه تیم باشن یکی باید حمله رو کنترل کنه و یکی دیگه دفاع رو. میشه این حالت رو غیر فعال کرد و مثل ورزن های قبلی بازی کرد؟
2- پنالتی رو چجوری میشه گل کرد؟ یا باید بزنی وسط یا اکثرا میره بیرون.
3- میشه لیگ با تعداد تیم مشخص درست کرد؟ حذفی نباشه!
CD Key اورجینال دارم و پینگم حدود 250 هست!نقل قول:
واقعاً این تاخیر ها در پاس، خییییلی تاثیر گزاره! این روند ادامه داشته باشه، بازی آنلاین این بازی، هیچ ارزشی نداره! هر بازی مثل آب خوردن از همون دقیقه 1 بازی، 5-4 تا گل می خورم و هیچ گلی نمی تونم بزنم!!! :n03:
اتفاقاً از یه کاربر ایرانی اسمش علی فاطمی بود! 7 تا خوردم!!!!! :( فاجعه ی تاریخی!! من تو عمرم هرگز تو این بازی های PES و FIFA تا 7 تا گل نخورده بودم و اون هم هیچی نزنم!!!
انگار تیمت ضعیف شده! انگار کیبرد یا دسته اصلاً کار نمی کنه! حریف هر چقدر دلش بخواد می تونه هر کاری بکنه و گل بزنه!
این ماه تعرفه ی اینترنتم رو عوض می کنم و حجمی 6مگ می گیرم! شاید فرجی شد!
راستی تاخیر شما اگه یکی دو ثانیه باشه واقعا زیادهنقل قول:
من تاخیر صدم ثانیه ای اما کاملا محسوس داشتم.یعنی وقتی زیاد انلاین بازی کنی دیگه به چشمت نمیاد اما وقتی افلاین بازی کنی سرعت رو حس میکنی.
تاخیری که من میگم در برابر بازیکن های حرفه ای بیشتر به مشکل میخوردم.
اینطور که مشخصه تاخیر شما بیش از حد هست.برای نوع سرویس،حجم سرویس یا سرعت دانلودی مهم نیست.فقط پینگ مهمه
1 ثانیه قطعاً هست! با این پرسینگ شدیدی که تا مالکیت توپ رو به دست میاری حریفانت دارن، یک صدم ثانیه هم خییییییلی غنیمته برای پاس دادن! 1 ثانیه که هیچی! به قول شما فاجعه اس! نتیجه اش هم شدم 5 تا 5 تا گل خوردن!نقل قول: