بازم خوبه برای تو من یک سال و نیم هست دارم بازی میکنم تازه تو تاون هال 9 مکس شدم البته به جز دیوارها که نصفش مونده تا لول 9 بشه ( 10 جای خود :n08:) و همینطور هیرو ها :n09:نقل قول:
Printable View
بازم خوبه برای تو من یک سال و نیم هست دارم بازی میکنم تازه تو تاون هال 9 مکس شدم البته به جز دیوارها که نصفش مونده تا لول 9 بشه ( 10 جای خود :n08:) و همینطور هیرو ها :n09:نقل قول:
توی تان های 9 و بخصوص 10 انقدر چیز واسه آپ کردن وجود داره که فرصت به دیوار آپ کردن نمیرسه و اگر از قبل بطور فول آپ بالا نیومده باشین ضرر میکنین.نقل قول:
و بهترین و منطقی ترین روش برای اپ کردن تان این هست که اول کلا دیفنسها فول آپ بشن و در مرحله بعد دیوارها و کینگ و کوئین رو تا جائیکه ممکنه آپ کنین.
در تان 9 و 10 بخصوص در وارها ، آپ بودن دیوارها و کینگ و کوئین تاثیر مستقیم در پیروزی دارن.
فکر خوبیه ولی این کینگ و کویین بخوای پشت هم اپ کنی دارک خیلی زیادی میخواد دراوردنش هم سختهنقل قول:
الان من پشیمونم چرا تاون هال 8 یکم بیشتر نموندم هم دیفنس ها فول اپ بشه دیوارا هم مابین دیوارا سیاه میکردم
الان وضعیتم اینجوریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا شبا لوت عالیه. روزا اصلا خوب نینقل قول:
من یه سوال پرسیدم درباره روش اتک با گولم که جواب ندادین و خودم این ترکیبو بردم
تان 8 هستم
دوتا گولم لول دو
8 تا وال بریکر
اتک وار اولم یه پکا وبقیه ویزارد و دومیش دو پکا وبقیه ویزارد البته یه هوگ هم برای خالی کردن کستل
دو اسپل ریج یه دونه هیل و یه سم
راحت هردو اتک دوستاره شد اما سه شدنش سخت بود و تان هشت هم باید سه بشه توی وار
من بد اتک زدم یا ترکیبم خوب نبوده؟ اتک اول که یه دونه پکا بردم بهتر بود باز
به نظرتون باز با همین روش اتک بزنم یا دراگ؟به نظرم تان هشت دراگ بهتر جواب میده نظر شما چیه؟
بستگی ب مپ داری خیلی مواقع با دراگ سه میشهنقل قول:
کارا ترین نیرو تو اتک وار تاون حال 8 هوگ چهاره
گولم برای تان هال هشت باید دیواراش باز تر باشه که سه بشه ...البته حواستونم به تایم باشه که از اونور وقت کم نیاد ...تو تان هال هشت اگه دیدی دیوار هفت یا هشت هست و خیلی تو همه و مپش باز نیست بهتره که بیخیال اتک گولم بشی ...نقل قول:
دراگ هم اگه بلد باشی معمولا سه میشه ....
بنظرم گولم دراگ و هوگ سه و چهار رو ترکیبی بزنی با توجه به مپ حریف با یکی از این سه روش حتما سه میشه ...
- - - Updated - - -
سلام کمک میخواستم میخواستم بدونم از کجا میتونم جم بگیرم این فارسی گیفت خوبه یا کلاهبرداره
ببین این سایتا کل مشخصاتت رو میگره اعم از رمز و شماره آدرس و هزار چیز دیگه که بخواد به یه گیفت کارت برات جم بخرهنقل قول:
اگه خودت بری یه گیفت کار بخری و با اون گیفت کارت از طریق خود کلش جم رو بخری هم ارزونتره هم اینکه خیالت راحته کل اطلاعات رو جیمیلت رو تخلیه نمیشه...
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
ماشالله به باگ های بازی که انواع و اقسام شو خودم تجربه کردم :n08:
پر شدن خود به خود کلن ! هم برای خودم اتفاق افتاده هم دیگر هم کلنیم خالی کردم رک دادم زدم روش دیدم ویزارد پر شده
این باگ اسپل جامپ که برای سوپرسل هم فرستادم این عکس رو
این یکی باگ که دیگه نوبرشه کلن حریف رو دیدیم خالیه گفتیم برو راحت بزن، وقتی زد از کلن لاوا دراومد اینم سندش
جدا اینا رو فرستادی؟!نقل قول:
اولی رو صد در صد بهت میگن که یکی دیگه کلن رو پر کرده...
دومی رو هم ازت میپرسن عکس اون بربر کنار صفحه چیه؟!
نکنه هک خاصی استفاده میکنی...
احتمال زیاد بهت تذکر بدن ولی احتمال بن کردن هم هست، آخه همیشه تاکید میکنه که با تقلب بد برخورد میکنه...
نه دیگه دم به تله که ندادم :n10: فقظ جامپو فرستادمنقل قول:
بعدشم فقط من ریپورت ندادم قطعا
- - - Updated - - -
نه دیگه دم به تله که ندادم :n10: فقظ جامپو فرستادمنقل قول:
بعدشم فقط من ریپورت ندادم قطعا
سلام دوستان
سایت clashofclans.ir چهارتا مصاحبه از افراد تاپ پلیر گذاشته که خوندنش خالی از لطف نیست
اگه مصاحبه هارو نخونده باشین پیشنهاد میدم برین بخونین ...بشخصه لذت بردم ...
بحث زمان شد ما هم یک رو نمایی بکنیم همراه با زمانش :دی
دقیقا 1 سال و 5 ماه و 23 روز :دی ساعتشم حدودا ظهر بود
جمع روز هایی که شل بازی میکردم و خیلی درگیرش نبودم یه 3-4 ماهی میشه وگرنه الان فول بودم .
سلام دوستان.
من بعد از حدود 1 ماه لولم شده 33.
ولی کارگر چهارم خیلی رفته رو مخم.به شدت نیاز دارم.
چیکار کنم، جم بخرم ؟
کاپم رو تا 1250 رسوندم تا 450 جم گرفتم،در حال حاضر 607 جم دارم ولی حال و حوصله ندارم که کاپ رو تا 2000 بالا ببرم با این نیو های محدود و لول پایین.
چه کنم ؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان.
من بعد از حدود 1 ماه لولم شده 33.
ولی کارگر چهارم خیلی رفته رو مخم.به شدت نیاز دارم.
چیکار کنم، جم بخرم ؟
کاپم رو تا 1250 رسوندم تا 450 جم گرفتم،در حال حاضر 607 جم دارم ولی حال و حوصله ندارم که کاپ رو تا 2000 بالا ببرم با این نیو های محدود و لول پایین.
چه کنم ؟
کسی میدونه رنج مناسب برای کاپ تو تاون هال 9 چقدره؟
اگه مپ خوب هم دارید معرفی کنید
سلام دوست عزیزنقل قول:
من خودم کسی بودم که مخالف جم خریدن بودم و میگفتم نباید پول خرج کنی چون لذتش از بین میره و از طرفی اغلب دوستام هم این کاررو کرده بودن ولی در نهایت تن به خریدن جم دادم موقعی که سومی رو ازاد کردم برای چهارمی و پنج
بسته به خودته ولی من به نوعی حوصلم سر رفت از کندی پیشرفتم و سرعت دوستام تو کلنمون برا همین خریدم
اما یه نکته ای بگم که تو تاون ۷ تجربم این بود که چون ۵ کارگره بودم مجبور شدم ۲ هفته ای صبر کنم تا تمام نیروهام ماکس بشن در حالی که همه چیم ماکس بودن و داشت حوصلم سر میرفت و فک کنم تو تاون ۸ هم به این معضل دچار شم و اگه هم بالا ببری تاونت رو تو تاون هشتم اینقد اپدیت نیروهای دیگه رو مهم میبینی که میگی اینو که نکردم الانم نمیکنم!
خلاصه که من راضیم از کارم ولی فک کنم یه جوری چرخه ی منطقیه زمانی بازی رو بهم میزنی تعادلشو که ساختمونات ماکس میشن و نیروهات زمانبرن هنوز!
ببخشید که زیاد شد :n01:
نقل قول:
من خودم این افراد رو اصلا کلشر نمیدونم دلیلش هم آپ کردن همه چیز از همون ابتدا با جم
شما حساب کن این همه وقت گذاشتی نیرو وساختمون اپ کردی ساعت ها غارت کردی ازت زدن کلی طول کشبده تا آپ تموم بشه ،حالا تمام این تایم هایی که گفتم شما درگیر هستید اینا میان فقط کاپ جمع میکنن
هرکی دیگه باشه میره اول میشه دیگه ،بازیکن اونه که خودش از ضفر شروع کنه و بدزده آپ کنه فول کنه
بعضی هاشون واقعا بازی کردن بقیه همه با جم بوده
- - - Updated - - -
نقل قول:
من خودم این افراد رو اصلا کلشر نمیدونم دلیلش هم آپ کردن همه چیز از همون ابتدا با جم
شما حساب کن این همه وقت گذاشتی نیرو وساختمون اپ کردی ساعت ها غارت کردی ازت زدن کلی طول کشبده تا آپ تموم بشه ،حالا تمام این تایم هایی که گفتم شما درگیر هستید اینا میان فقط کاپ جمع میکنن
هرکی دیگه باشه میره اول میشه دیگه ،بازیکن اونه که خودش از ضفر شروع کنه و بدزده آپ کنه فول کنه
[QUOTE=arming900;8690683]من خودم این افراد رو اصلا کلشر نمیدونم دلیلش هم آپ کردن همه چیز از همون ابتدا با جم
- - - Updated - - -
والا من خودمم خوشم نمیاد این شکلی ...اصلا مزه ی بازی بنظرم همین از اول شروع کردن هست ...
شما اگه بازی گاد اف جم رو بازی کرده باشین جم بی نهایت هست ..ادم از بازی زده میشه ...
حالا اینا تو مصاحبه هاشون گفتن که چندهزار و چند میلیون جم خریدن ....یعنی چندین میلیون خرج بازی کردن ...ما که پول هم داشته باشیم اینکارو نمیکنیم ...
بعدشم منصور هشت تا اکانت تو تاپ پلیر داره ...این ادم زندگی نداره؟ تفریح نداره؟ خواب نداره؟ استراحت نداره؟ چه بلایی سره خودش اوورده واقعا؟ چه سودی براش داره که این شکلی داره خودشو عذاب میده ..حالا با کسی که یکی یا فوقش دوتا اکانت داره کار ندارم ....
[QUOTE=jamal9;8690694]من الآنش که لول 55م و تاون هفت دیگه حوصله م داره از بازی سر میره، داره خسته کننده میشه، نمیدونم اون دیگه چه حال و حوصله ای داره که 8 تا اکانت داره و روزی 15 تا 18 ساعت بازی میکنننقل قول:
دوستان بهترین روش برای 3 ستاره کردن اتک وار تاون هشت چیه؟
هم کلنی های عزیزمون فقط با دراگ ات میزنن دیگه خیلی خوب باشه 2 ستاره بگیرن، منو راهنمایی کنین تا به راه راست هدایتشون کنم :n02: ( البته نصفشون تازه رفتن تاون هشت )
[QUOTE=Amir-Rainman;8690701]والا منم بعد از یک سال و چهار ماه به بیکار بودن بیلدر ها رسیدم بازی تموم شده س تا آپدیت حوصله ش هم دیگه نیستنقل قول:
هر تاوون هشتی با دراگون سه ستاره میشه
روش ها زیاده بستگی به زمین داره مثلا یه ایر دمه دسته با هوگ میزنن بقیه رو با دراگ میزنن
دراگون قلق داره باید دور زمین یک طرف با کینگ و یک طرف دیگه با یک دراگون خالی بشه بعد تمام دراگون هارو آزاد کنید دیگه پخش نمیشن هیچ چیزی هم جلودارشون نیست
با ایکس مود تست بزنید قشنگ یاد میگیرید
- - - Updated - - -
[QUOTE=Amir-Rainman;8690701]والا منم بعد از یک سال و چهار ماه به بیکار بودن بیلدر ها رسیدم بازی تموم شده س تا آپدیت حوصله ش هم دیگه نیستنقل قول:
هر تاوون هشتی با دراگون سه ستاره میشه
روش ها زیاده بستگی به زمین داره مثلا یه ایر دمه دسته با هوگ میزنن بقیه رو با دراگ میزنن
دراگون قلق داره باید دور زمین یک طرف با کینگ و یک طرف دیگه با یک دراگون خالی بشه بعد تمام دراگون هارو آزاد کنید دیگه پخش نمیشن هیچ چیزی هم جلودارشون نیست
با ایکس مود تست بزنید قشنگ یاد میگیرید
[QUOTE=Amir-Rainman;8690701]والا بستگی داره شما با چه هدفی بازی کنی ...من خودم یه اکانت تان هال نه ماکس کردم فروختم ..الان یکی دیگه دارم تان هال نه با عشق بیشتر دارم بازی می کنم:n02:نقل قول:
هوگ 4 خوبه بتونی بزنی ..البته بستگی به مپ حریف داره
دراگ نمیدونم چرا اما تازگیا دیگه نمیشه سه زد باهاش ...یا دمیجش کم شده؟ یا نمیدونم چه اتفاقی افتاده ...قبلا راحت سه میکردن بچه ها ..دیگه از ده تا شاید یکی دوتاش بشه ...
گولم پکا هم لول دو و سه باشن برای مپ های باز خوبه ...
ترکیب 20 تا هوگ و چهارتا دراگ و 20 تا ارچر برای خالی کردن کاستل و کاستل هم هوگ پنح هم یکی از روش هاییه که نمیدونم خودم اختراع کردم یا کسه دیکه ای هم میزنه ...خیلی روش مدرن و عالیه .بعضیا هنگ میکنن وقتی میبینن :n02:
به این صورت هست که اول کاستل رو با بیست تا ارچر خالی میکنی ...بعد هوگ و کاستل رو میفرستی از یه طرف ...تقریبا 80-90 درصد دفاعیا بعضی وقتها هم همه ی دفاعیا رو هوگ ها میزنن ...البته بگم که هوگ لول چهار حتما باید باشه ...سه احتمالش کمه ...بعد از طرف دیگه دراگ هارو میفرستی ...چون دیگه هوازن هم باقی نمونده و فوقش یکی دوتا کنون و تاور ارچر مونده با چهارتا دراگ راحت میشه بقیه مپ رو صاف کرد ...کینگ رو هم جای مناسب میزنی ...فقط باید حواست به تایم باشه که تو این اتک دراگون ها خیلی کند هستن و تایم از دست میره ...بنظرم برای یبارم شده امتحان کن ...خیلی اتک جالبیه ...من جای دیگه دیدم با هوگ یکی از هوازن هارو ببینن ولی همچین اتکی جای دیگه ندیدم ...فقط اتک گولم و هوگ دیدم که برای تان هال نه و ده هست ...
دوستان الآن ایکس مود رو آخرین ورژن کار میکنه؟؟
اگه امکانش هست لینکش رو بزارید
یه راهنمایی هم در مورد استفاده ش بگین، من تا حالا ازش استفاده نکردم ( مشکلی که پیش نمیاره ؟ )
سلامنقل قول:
لوت سیلور چطوره؟! با چه نیروهایی حمله میکنی!؟
من کاپم 1218 هست.
چطوره ؟
ببرمش بالاتر ؟ یا بیارمش پائین تر ؟
لول 33
- - - Updated - - -
من کاپم 1218 هست.
چطوره ؟
ببرمش بالاتر ؟ یا بیارمش پائین تر ؟
لول 33
سلام وقت همگی بخیر
هرگونه آموزش , گذاشتن تصویر و ... در رابطه با هــک و ربات های این بازی ممنوعه در صورت تذکر و مشاهده مجدد فرد خاطی جریمه خواهد شد .
با سپاس
پست های مربوطه پاک خواهند شد
سلام آقانقل قول:
برای اینکه لوت خوب داشته باشی هم باید از هم لول هات که در کاپ های مختلف هستن سوال کنی و هم دنباله لوت رو داشته باشی . معمولا در تان هال های 9 و 10 لوت بین گلد 1 تا سیلور 3 متغییر هست .
الان مثلا باز لوت بهم ریخته معلوم نیست تو کدوم هست . اما در کل اینجا خوبه یه چیزی گیرت میاد .
برای لول 33 خیلی بالایی روی 700 یا 600 برات بهتره اونجا لوت های 300000 تایی راحت گیرت میآد..نقل قول:
آره فقط باید گوشیت روت شده باشه...نقل قول:
مشکلی هم نه، حداقل من تا حالا مشکلی ندیدم، فقط اگه از قدیمی تر ها استفاده کنی، یه سری امکانات بازی رو نداری...
یه سوال دلیل خاصی داره که میگن اول باید مکس باشی بعد تاون رو اپ کنی؟؟
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
مکس نباشی بری تاون هال بالا زود صافت میکنن، باز باید ابزار قدیم ارتقا بدی همزمان ابزار جدید هم میده بهت که خیلی خیلی وقتتو میگیره. وقتی هم ضعیف باشی نمیتونی منابع خوب واسه ارتقا ابزارا بدست بیاری!نقل قول:
پس همیشه مکس کن ابزار رو مخصوصا ابزار دفاعی و دیوارا. هیچوقت عجله نکن
البته اگه زرنگ باشی میتونی زودتر نیروهات و ماکز لول کنی اون وقت شاید زیاد بهت اتک بدن ولی خیلی بهتر اتک میدی و اگه وقت داری زیاد آنلاین بمونی، خیلی زود پیشرفت میکنی...نقل قول:
سلام دوستان.کسی متن بازگرداندن اکانت کلش رو نداره بهم بده و راهنمایی کنه چطوری اکانتی که تاییده رو جیمیل بالا نمیاد
در راستای صحبت برادر SamGun ،
همونطور که قبلا بارها در این تاپیک و دیگر تاپیک ها اعلام کردم ، طبق قانون زیر صحبت درباره هـک و مسائل پیرامون اون جایی در بخش بازی های آنلاین و شبکه ای ندارن :
نقل قول:
2-3 - از پرداختن به مسائل هــک در تاپیک ها، خودداری کنید
اره خودم میدونم خیلی زیاده.نقل قول:
ولی میخوام تا 2000 تا ببرمش بالا برای لیگ کریستال که 250 جم بگیرم.
میخوام کارگر چهارم بگیرم.اگه نشه باید جم بخرم
دوستان کسی هست بهم کمک کنه
بازی ساده ای برای بیلدر چهارم راحت به دست میاد نیازی به خرید نیست، یه دونه xbow بزنی و تا کریستال بری راحت میتونی بزنیش...نقل قول:
اگه درست متوجه شدم باشم مشکلت اینه که وقتی جیملت رو میزنی بازیت بر نمیگرده، اگه اینه من خودم معمولا یکمی که صبر میکنم مشکل حل میشه...نقل قول:
دو سه روزه وضعیت لوت افتضاح شده و مثل سابق نیست ..
واسه شما هم همینطوره؟
نه عزیز درست نمیشه الان چند روزهنقل قول:
آره چند روزه منابع نمیادنقل قول: