سلامنقل قول:
از این روکش ها معمولی بگیر براش دیگه در حد چند هزار تومن هست قیمتش به همه لپ تاپ ها هم میشه استفاده کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلامنقل قول:
از این روکش ها معمولی بگیر براش دیگه در حد چند هزار تومن هست قیمتش به همه لپ تاپ ها هم میشه استفاده کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته همینا هم بعد مدتی دردسرساز میشه!! نمیدونم بخاطر گرمای لپ تاپه یا چیز دیگه ولی مال من که دیگه بزور صاف سر جاش میمونه!!نقل قول:
نه برای من بعد از 14 ماه استفاده هنوز هم مثل اولشهنقل قول:
یه دردسر دیگه هم داره که چرب میشه و روی صفحه نمایش هم لک میندازه . هر چند وقت یک بار باید بشوریش
اما در مجموع بودنش بهتر از نبودنشه
من عید گرفتمش الان دیگه نمیچسبه!نقل قول:
به کارکردم بستگی داره! داداشم روزی 10 12 ساعت با لپ تاپم بتلفید 3 بازی میکنه!! کم که داغ نمیشه!!:n02:
دوستان من لنوو z5070 دارم کیفیت وب کم خیلی ضعیفه
چجوریه میگن کیفیتش hd این چجور hd ای هست
مال شما هم کیفیتش پایینه
با تشکر
hd که hdـه ولی لنزش 3 مگاپیکسله(حدودن!) که فلشم نداره و داغون میشه در کل!نقل قول:
کم پیش میاد وبکم لپ تاپ بهتر از این باشه!!
سلام
ببخشید دستگاه من وسط بازی Ghosts یهو خاموش میشه
بدون هیچ پیامی
این دفعه دفعه دوم بود
نگرانم کرده
به نظرتون از چیه؟
معمولا این مشکلات برمیگرده به overheat شدن دستگاه .نقل قول:
امروزه پردازنده مرکزی و پردازنده گرافیکی در لپ تاپ ها به سیستم کنترل دما مجهز شدند به طوری که در دماهای بالا منجر به کاهش فرکانس کاری میشه . اگر دما از اون حد هم بالاتر رفت اونوقت باعث خاموشی دستگاه میشه .
بهتره یه بار خروجی هارو چک کنین که مسدود نشده باشه . از کارکرد صحیح فن هم اطمینان حاصل کنین
سلام
چن روز پیش لپ تاپم از فاصله یک متری رو زمین افتاد
حالا درش رو میبندم رو حالت sleep نمیره دیگه
به نظرتون ایراد از کجاش هست ؟
یه ذره بغل دکمه پاورش اومده بالا و آسیب جدی ندیده
مدلش هم Z510 i7 8GB
سلام دوستان
چند روز پیش برای تعمیر گوشی رفتم تعمیر گاه تخصصی گوشی و لپ تاپ ، موقعی که کارم تموم شد از طرق پرسیدم میشه هارد z510 رو برداشت بجاش از این هاردهایی گذاشت که که 8 گیگ حافظه ssd به عنوان کش دارن.گفت میشه ولی مشکل نور پیدا میکنه لپ تاپ و توصیه نمیکنم
میخواستم ببینم کسی اینکارو کرده و آیا این حرف طرف صحت داره؟
ممنون
مشکل نور؟!نقل قول:
هارد چه ربطی به نور داره؟
لپ تاپ من هاردش SSHD است، مشکلی با چیزی ندارم.
ضمن اینکه هاردهای sshd قیمت بسیار بالایی دارند و بنظرم ارزش ندارد چنین کاری کنی.
خب منم دقیقا همین سئوال رو ازش پرسیدم ولی گفت بعد تعویض باید بایوس آپدیت بشه و .... بعدش مشکل نور پیدا میکنهنقل قول:
میخواستم ببینم کسی از دوستان هست که مث من هاردش معمولی باشه و بعد با sshd تعویض کرده باشه بدون مشکل؟
من که بعید میدانم نیاز به آپدیت بایوس داشته باشه.نقل قول:
شما هارد sshd قیمت گرفتی؟
من که بعید میدانم نیاز به آپدیت بایوس داشته باشه.نقل قول:
شما هارد sshd قیمت گرفتی؟
سلام دوبارهنقل قول:
دستگاه از سظح میز فاصله داره دو تا کتاب گذاشتم زیرش، ورودی خورجی هواش بازه
امروز دو بار خاموش شد
داره انصافا نگرانم میکنه
چیکار کنم؟:n30:
ببرین گارانتی .نقل قول:
احتمالا نیاز به تمیزکاری داره و یا فن مشکل پیدا کرده .
اگر ببرین تمعیرگاهی که از این دستگاههای پمپ باد داشته باشه ، با میزان فشار مناسب و بدون باز کردن لپ تاپ هم میشه تمیزش کرد ( اگه فن مشکل نداشته باشه )
برعکس چیزی که فکر کنین معمولا گذاشتن کتاب زیر لپ تاپ بیشتر باعث آسیب رساندن به لپ تاپ میشه . سطح کتاب بسیار کوچک هستش و فقط قسمتی از قسمت زیرین لپ تاپ رو پوشش میده . معمولا همون قسمتی کتاب قرار میگیره که شیار های تهویه قرار میگیرند و گذاشتن کتاب باعث مسدود شدن این شیار ها میشه ( در سایر حالات هم باعث عدم تعادل لپ تاپ میشه ) . لپ تاپ در چهار طرف زیرش برآمدگی داره . اگر روی میز صاف قرار بگیره بهتر تهویه میشه
دستگاه نو یک ماه نیست خریدمنقل قول:
نه قیمت نگرفتمنقل قول:
شما قیمت ندارین؟
اشکالی نداره ، برادرم 3 روز بود لپ تاپ گرفته بود مشکل داشت برد گارانتی تعویض کردن ( البته فروشنده تعویض کرد )نقل قول:
فقط وقتی شارژر وصل خاموش میشه، الان یک ساعت بدون شارژر فوتبال زذم ( خودم خسته شدم ) ک ببینم با باطری هم مشگل داره یا ننقل قول:
روشن موند
به نظرتون ویندوز عوض کنم ببرم گارانتی ؟
اگه میتونید آره برای امتحان بد نیستنقل قول:
بعد اگه مشکلی داشت ببرید گارانتی
قیمت seagate 1TB+8GB SSD, SSHD ای که من قبلا داشتم 480 هزار تومان بود.نقل قول:
شما با برنامه های تست قطعات دستگاه بررسی کنید که دمای دستگاه به چه حدی میرسه.نقل قول:
من مواقعی که با دستگاه بازی میکردم، آنقدر گرم میشد که باد گرمی که از هواکش هایش خارج میشد دست را میسوزاند ولی خاموش نمیشد.
Coolpad هم میتوانید بگیرید، اگر مدل خوبی باشه و قدرت خنک کنندگی اش خوب باشه، میتونه به دردتان بخوره.
خود لپ تاپ هم در برنامه lenovo energy management گزینه ای برای خارج کردن گرد و خاک از لپ تاپ داره Dust removal که میتوانید استفاده کنید و ببینید اثر داره یا نه.
سلام
من این مدل رو 15 روز پیش تو پیشنهاد شگفت انگیر دیجی کالا خریدم
الان دستگاه وقتی تو برق باشه بعد از چند دقیقه کار( بازی کارای دیگه) خود به خود خاموش میشه، وقتی هم دکمه پاورو دوباره میزنی روشن شه یه لحظه روشن میشه و دوباره میره تا شارژر رو دراری
زنگ زدم نمایندگی گفت بعد تعطیلات با کارت گارانتی بیاریدش یعنییییی تیه بد شانسی
یک سوال دیجی کالا باسه من چیزی به عنوان کارت گارانتی نیاورده، فقط روی جعبه بالای اطلاعات یه برچسب خورده گارانتی سازگار باسع شما هم همینطور؟
اخه زنه گفت ادرس پشت کارت گارانتی، دستگاه من گارانتی 2 ساله سازگار
سلام
من وقتی لپ تاپ z510 رو روشن می کنم در قسمت تنضیمات energy manegment گزینه conservetion mode رو فعال میکنم و باطری بیشتر از 60 درصد شارژ نمی شه ولی وقتی سیستم رو خاموش می کنم و شارژر رو قطع می کنم و بعد که می یام سیستم رو روشن می کنم و شارژر رو وصل می کنم conservetion modeغیر فعال می شه و سیستم شروع به فول شارژ می کنه آخرین ورژن energy manegment و آخرین ورژن بایوس هم نصب شده مطالبی که دوستان نوشته بودند رو هم خوندم خیلی از دوستان این مشکل رو دارن چرا هیچ چاره ای به حال این مشکل نمی شه چرا لنوو مشکل رو حل نمی کنه آیا کسی در مورد این مشکل با گارانتی محصول صحبت کرده و اگه کرده جواب چی بوده 2.5 میلیون پول لپ تاپ بده آخرش هیچ چی چون این مشکل اگه حل نشه باطری رو دچار مشکل می کنه ممنون
گارانتی سازگار ارقام باید یک کارت آبی رنگ باشه که مدل دستگاه و تاریخ گارانتی و ... رویش نوشته شده باشد.نقل قول:
از ابتدا که خریدی مشکل داشت یا بعد از مدتی به مشکل خورده؟
ویندوز عوض کردی و با ویندوز دیگر تست کنی؟
سلام.نقل قول:
این مسئله طبیعیه. بعد از هر بار خاموش و روشن شدن لپ تاپ، اگر لپ تاپ را از برق بکشی، تنظیمات conservetion mode غیرفعال میشود و باید دوباره فعالش کنی.
اگر از برق نکشی، این تنظیمات باقی می ماند و نیازی به تنظیم مجدد نداری.
بعد هم فکر نمیکنم این مشکل باشه. بهرحال هر وقت آدم لپ تاپ را روشن کرد، اولین کاری که میکنی فعال کردن conservetion mode است.
ضمن اینکه فکر نمیکنم این ایراد باشه.
ok
نه دوست عزیز متاسفانه یه مشکل جدی هست اگر امکانشو دارید از مرکز گارانتی الماس سوال کنید خوب می شه
اگه مستقیما رو چند تا لپ تاب مثل z500 , g580 و .. تست کنید می بینید هیچ کدوم این ایراد رو ندارن و زمانی که که این گزینه رو فعال می کنید تا زمانی که خودت غیر فعال نکنی همین طوری می مونه ضمنا در فروم خود لنوو هم این مشکل مطرح شده اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در تمام z510 ها همین مشکل وجود داره و مشکل مستقیما از energy manager هست . دقیقا همین مشکل توی z50-70 هم هست . lenovo z510 / z580 از نرم افزار غیر از energy manager استفاده می کنند ( lenovo energy management ) . آپدیت energy manager هم اومد اما سیستم رو کرش میکرد .نقل قول:
متاسفانه انگار لنوو علاقه ای نداره energy manager رو درست کنه
والا این طور که تو فرومهای خارجی نوشته این یه باگ تو بایوس هست امیدوارم لنوو حلش کنه تا ما از لنوو زده نشیم لپ تاپ بدی نیست z510 تنها مشکلش باطری بود اونم که همه خوش بودن با conservetion mod حل می شه که ای جوری شد
اره دقبقا بعد از 15 روزنقل قول:
بسته ای ک دیجی کالا باسه فرستاد هیچ کارتی نداشت
الان باید چیکار کنم؟
دیجیکالا معمولا در این موارد خیلی دقیقه.نقل قول:
مدتی قبل یکی از دوستان یک لپ تاپ لنوو از دیجیکالا خرید که کارت گارانتی اش را با چسب به جعبه لپ تاپ چسبانده بودند. البته گارانتی اش سازگار نبود.
یکی دیگر از دوستان از e4oosh لپ تاپ با گارانتی سازگار خریده بود که آن هم کارت گارانتی اش همراه جعبه بود.
اول از همه بنظرم شما با سازگار تماس بگیرید و ببینید آیا حتما باید کارت گارانتی داشته باشد یا نه.
چون ممکن است مثل برخی گارانتی ها که کارت ندارند و فقط سریال دستگاه را در سیستمشان وارد کنند و بعدا براساس همان سریال، خدمات رسانی کنند.
اگر دیدید که کارت گارانتی باید داشته باشد، با دیجیکالا تماس بگیرید و موضوع را مطرح کنید.
فاکتور خریدتان را هم چک کنید و ببینید که آیا در فاکتور زده با گارانتی یا نه؟
یه نکته دیگه هم که فهمیدم در لپ تاپو که میبندم پشت و رو میکنم لپ تاپ رو میره رو حالت Sleep :n35:نقل قول:
بردم بیرون نشون دادمش گفتن باید کل صفحه نمایش عوض بشه
کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟
باور کن من از خدامه لپ تاپم با بستنش نره تو sleep!!:n02:نقل قول:
اگه با برعکس کردنش درست میشه پس شاید لولاش کمی فشار لازم داشته باشه!! مثلا درشو که بستی یه چیزی بزار روش(هم وزن لپ تاپ) ببین بازم sleep میشه یا نه!!
ممکنه همین که کمی اومده بالا باعث بشه کیپ بسته نشه و sleepـم نره!
احتمالا باید بره تعمیرگاه !نقل قول:
دوستان انتظار نداشته باشین مشکلات سخت افزاری با راه حل های نرم افزاری حل بشن
درش کیپ میشهنقل قول:
اون قاب پایین رو هم قیمت کردم واسه تعویض گفتن 400 هزار تومن
گرون نگفتن به نظرتون ؟
تعمیرگاه بردم ولی میگه کل صفحه نمایش باید تعویض بشهنقل قول:
میخواستم ببینم مگه اصلا ربطی به صفحه نمایش داره؟
الان تست کردم درشو که میبندم یه فشار با دست روش دادم رفت رو sleepنقل قول:
باید لولاش رو عوض کنم ؟
از کجا میتونم بخرم؟
خوب احتمالا صفحه نمایشش باید عوض شه !!! ( من که لپ تاپ رو ندیدم باید بررسی فیزیکی بشه ! )نقل قول:
اگر نگران تجربه تعمیرکار هستین و یا بهش اعتماد ندارین ببرین گارانتی . حتی اگر گارانتی لپ تاپ تموم شده باشه تعمیر می کنند با صرف هزینه
فشارو که ازش برمیداری از sleep در میاد!؟نقل قول:
اگه قرار بر خرید باشه احتمالا کلی چیز دیگه هم روش میزارن و پول خون میگیرن! منکه میگم تعمیرکاره بلد نبوده!!
اگه میتونی کمی لولاهاش و تمام چیزایی که ممکنه تو کارش اختلال ایجاد کنه رو چک کن شاید فهمیدی! بعدم با کمی خلاقیت درستش کن!!
نه دستمو بر میدارم از حالت sleep در نمیاد مثل قدیم درشو باز کنم روشن میشهنقل قول:
پشت دستگاه پایین لولاش یه تیکه خیلی کوچیکی شکسته فک کنم اون قسمت به لولا یه فشار کوچیکی می آورده و باعث sleep شدنش میشده
انگشتمو رو اون قسمت گذاشتم و درشو بستم خاموش شد
احتمالا باید قاب زیریش رو بخرم
اون خلاقیتو که گفتم منظورم همین بود!! :n02:نقل قول:
یا یه چیزی میتونی بزاری اونجاش که کار انگشتو انجام بده یا اینکه خیلی باکلاس فقط با دست خودت که بلدی بره رو sleep!!:n02: