آقا دمت گرم
سفارش هم قبول میکنی (شوخی)
و اما درمورد هدفون
سری از جنس فومش کیفیت ظاهری بالایی نداره مخصوصا بعد از همون اولین استفاده ها ظاهر کاملا مستهلکی میگیره
جنس بلاستیکای مورد استفاده در این هدفون عالین ولی رنگ های کدری دارن که زیاد مناسب نیستن
( یکی از دوستام وقتی هدفون رو دید گفت '' هدفون رو دست دوم خریدی:31:'')
عوض کردن سری هدفون ها به شدت سخته و هر لحظه میگین الانه که هدفونتون منهدم بشه
سیم ها با وجود کلفت بودن و جنس عالی بازم به هم گره میخورن
برای استفاده از حداکثر کیفیت هدفون (مخصوصا بیس) باید تا انتها اون رو توی گوش فشار داد که این مسئله در اوایل ناراحت کنندست وبعد از در آوردن هدفون از گوش باعث احساس ناخوشایندی در گوشتون میشه ( که البته به مرور انسان عادت میکنه و مشکلی نیست)
در مورد کیفیت صدا به نظرم منطقی نیست که نظر خاصی بدم چونکه اساسا نقد یک وسیله ایی, باید در مقایسه با دیگری (رقیب) باشه در غیر اینصورت نقد معنای کاربردی خودش رو از دست میده و از اونجایی که من تجربه ی استفاده از مدل های دیگه ی این برند یا رقباش رو نداشتم پس صحبت در مورد کیفیت کار درستی نیست
از طرف دیگه من الان دارم با آیپاد تاچ از این ایرفون استفاده میکنم و این یعنی فاجعه
فقط 1 چیز رو میتونم با اطمینان بگم و اونم اینه که بجز طرفدارای راک (همه ی زیر شاخه هاش) و کلاسیک , طرفدارای سبکها دیگه از این IEM لذت نمیبرن ( شاید متنفر هم بشن)
فعلا تمام تلاشم برای بدست آوردن headstage هست
اگر محقق شد بعضی مقایسه ها رو انجام میدم که ارزش منطقی و کاربردی داشته باشه و نتایج رو به اطلاع بقیه دوستان میرسونم