تنظیماتت درسته فقط شاید دکمه آنالوگ رو نمی زنی . چون اگر اون خاموش باشه شوک سمت راست به عنوان پاس و شوت عمل می کنه . برای انجام دریبل هم باید از ترکیب شوک سمت راست و چپ در جهت های گوناگون استفاده کنی .نقل قول:
Printable View
تنظیماتت درسته فقط شاید دکمه آنالوگ رو نمی زنی . چون اگر اون خاموش باشه شوک سمت راست به عنوان پاس و شوت عمل می کنه . برای انجام دریبل هم باید از ترکیب شوک سمت راست و چپ در جهت های گوناگون استفاده کنی .نقل قول:
بچه چطور دوربین رو ببرم بالا؟
آی گفتینقل قول:
======
مشکلو فهمیدم از کجاست!(از ساعت 3 شب کامپیوتر روشن بود کارت گرافیک شده بود بخاری !:n02:بعد 1 ساعت خاموش کردن حالا مزه ی بازی رو گرفتم!):n20:
گیم پلی خیلی واقعی تر شده و به نظرم عالی شده (یعنی همیشه همچین آرزویی برا PES داشتم!به فیفا نزدیک شده!):n12:
ولی یه اشکال که داره گیم پلی اینه که به روونیه FIFA نیست!:n27:
ولی رونالدو رو خیلی عالی درست کردن واقعا مثل خودشه!(البته یه مشکلی که داره اینه که دستیش کار نمیکنه!):n09:
امروز چند دست بازی کردم، از باگ دروازه بان و خط دفاعی دیگه داشتم بالا میاوردم در نتیجه بازی رو قطع کردم!
توپی که از گوشه به سمت دروازه میاد، دروازه بان وسط رو میگیره و طرفی که از اون قسمت حمله میشه، کاملاً خالی میمونه و 100% توپ مثل آب خوردن گل میشه!
بعضی موقع ها یک ضربه ساده و خیلی خیلی آروم که از گوشه زده میشه رو دروازه بان نمیتونه کنترل کنه!
یعنی ای کاش وقتی تیم مقابل از گوشه حمله میکنه، بازی یهو دروازه بان رو غیب کنه تا توپ گل بشه! اینطوری حداقل حرص نمیخوریم که دروازه بان داریم و گل مفت خوردیم! میگیم دروازه بان نداره!
دفاع هم که دیگه هیچی! توی یه بازی دروازه بان توپ رو دفع کرد افتاد جلوی مهاجم حریف دفاع من که اون لحظه روی خط دروازه وایساده بود، رفت به سمت زمین حریف! تا دروازه خالی بشه و مهاجم قشنگ توپ رو گل کنه!(فکر کنم میخواست آفساید رو خالی کنه!)
سخت نگیر !:n06:مگه دروازه بان ها اشتباه نمی کنند ؟!:n01: فکر نکنم دروازه بانی باشه که تا حالا سوتی نداده :n13::n15:نقل قول:
سلام چند تا سوال داشتم
من تو مستر لیگ هر چی بازی میکنم چه میزبان چه مهمان همه تو استادیوم konami بازی میشه میخواستم ببینم مشکل چیه؟
دومی اینکه راهی واسه دیر رسدن دستورات هست؟ مثلا بازیکنو که عوض میکنم یکی دو ثانیه دیر عوض میشه
ممنون
فقط نمیدونم چرا 80% گلهایی که خوردم با سوتی وحشتناک دروازه بان و 20% با سوتی وحشتناک خط دفاعی بوده!نقل قول:
منچستر یونایتد لیسانسه!نقل قول:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
فکر کنم به این دلیله که استادیوم کونامی عمومیه و تیمی هم که ورزشگاهش لایسنس نشده بتونه استفاده کنه !:n13:
دومی رو نمی دونم چون که واسه من این طور نیست.:n27:
دقیقانقل قول:
دروازبان توی محوطه شیش قدم از زاویه فوق العاده بسته که احتمال گلزنی بسیار پایینه خیلی گل میخوره ، 99 درصد گلایی که خوردم اینطور بوده :|
بازی آنتی آلایزینگ نداره؟؟؟دایره ها گرد نیستن به نظرم :دی پیکسلی نشون داده میشه ، همچنین حاشیه بازیکنا
به همه قطعات Good داد و روی High بدون لگ بازی میکنم ...
برای بازیکن ( نه cpu ) هم خیلی سخت خطا گرفته میشه ...
دقت کردین داورا چجوری کارت میدن ؟ کارتو به جای اینکه بگیرن بالا میگیرن جولو صورت بازیکن:n04:
راستی یه نکته در مورد چمن بگم:
کیفیت چمن وقتی بازی رو با تلویزیون 42 اینچ روی رزولوشن 1900*1080 بازی کردم، فوق العاده بالا بود. در حالی که با LED لپتاپ، چمن کیفیت خوبی نداشت.
کلا داوری کاملا ............ هست
آره واقعاً جای تأسفه بعد از 6 سال، KONAMI هنوز نتونسته یه دروازه بان درست و حسابی برای بازی طراحی کنه.نقل قول:
اتفاقا" دوستان به نظر من بهترین دروازه بانای موجود طراحی شد!نقل قول:
یه عکس العملایی نشون میدن که نمونه ی واقعیشون نمیتونه!:n08:
اون حرکات فوق طبیعیش بخوره توی سرش! زاویه بسته گل نخوره، برای ما کافیه!نقل قول:
زاوین بسته بخوره مشکلی نداره:دینقل قول:
اینکه توپ میخوره تو تیر بعد از اینکه داره برمیگرده پیتر چک شیرجه زده با کف دست توپو زد تو دروازه :دی:22:
هههه دفاع تاتنهام خیلی قوی هست تیم های قوی رو میبریم از ضعیفا میبازیم
در مورد دروازه بان ها موافقم از کناره ها خیلی راحت از حریف گل میخورن+توپ هایی رو که به راحتی میشه گرفت دفع میکنن که یا میره کرنر یا میندازن جهت برعکسشون که اگه بازیکن حریف اونجا باشه یه گل رو خوردین
کسایی که در آستانه برشکسته شدن در مستر لیگ هستن:n02:
محتوای مخفی: :d
اوه برشکسته !!!!!!!!!!!!!
بابا خیلی ولخرج هستید
دوستان من یه مشکل پیدا کردم!
آقا چه طور میشه تو ضربه ایستگاهیا جهت و عوض کرد!:n02:؟
دوستان یه مشکل دیگه ام که دارم اینه که بازیکنا وقتی توپو میخوان بدازن جلوتر چرا دور برمیدارن!؟
یه مشکل دیگه امک ه دارم اینه که به نظرم میدونو خیلی کوچیک درست کردن!(درست مثل فیفا!)
آخه من چه خاکی بر سرم بکنم که از آرسنال با رئال 5 تا نخورم؟!:n02:
منکه استفاده نمیکنم:n02:نقل قول:
یکی از دوستان گفته بود صفحه های قبل اینو گذاشتم برای ولخرج ها
با شوک سمت راستنقل قول:
:n09:
پچ Pesedit 0.2 بزودی ..
PESEdit.com 2014 Patch 0.2 دومین ورژن از پچ های PESEdit.com 2014 Patch هست . PESEdit.com 2014 Patch 0.2 چهار تیم بوندسلیگا ، کیت های سالم بیشتر ، انتقالات و نام بازیکنان رو اضافه میکنه . جزئیات ویژگیهای این پچ رو در زیر می بینید :
ویژگی های جدید PESEdit.com 2014 Patch 0.2
- اضافه شدن 4 تیم جدید بوندسلیگا : دورتموند ، فرانکفورت ، ماینز ، ولفسبورگ
- اضافه شدن کیت های اول ، دوم و سوم تاتنهام و , کیت دوم و سوم لیورپول
- اضافه شدن کیت ها : آرژانتین ، برزیل ، کرواسی ، مصر ، پرو ، تایلند
- تصحیح نام های فیک تیم های ملی آسیایی و آفریقایی
- نقل و انتقالات کامل لیگ برتر و لالیگا
- حل باگ ادیت مود
- نام صحیح تیم های یونانی و روسی
- تصحیح پیشنمایش فوتبال لایف (!)
- اضافه شدن کیت نایک داوران
ویژگی های کلی PESEdit.com 2014 Patch
سازگاری کامل با قسمت آنلاین
شامل آخرین پچ PES 2014 1.01 و Data Pack 1.00
کیت صحیح برای لیگ برتر و بسیاری از تیم های ملی لایسنس نشده
تصحیح نام و لوگوی تیم های لیگ برتر و لیگ پرتغال
نام صحیح برای بازیکنان تیم های ملی لایسنس نشده (الجزایر ، بوسنی ، ژاپن ، هلند ، ایالات متحده و ...)
دوستان تا حالا کسی موفق به کسب نمره ی بالای 7 با بازیکنی شده؟!
لامصب گیم پلی خیلی کنده ، تو فیفا به راحتی میتونی بچرخی با بازیکن ولی اینجا انگار دستیه بازیکن بالا مونده!:n02:
آخه این چه وضعه شه!:n28:
به قول دوستمون با بالا و پایین کردن شوک سمت راست :n02:نقل قول:
دومی سؤال عجیبیه :n13:
به خاطر زوایه و جای دوربینه که فکر می کنید زمین کوچیکه:n02:
دفاع معقولانه کن . مثلاً وقتی پرس می کنی مراقب باش کسی رو خط آفساید حرکت نکنه یا اصلاً یه کاری کن برو تو به این آدرس : defensive teamplay>master class>performance training
آقا ماهم هوس کردیم بذاریم:d
همه این بازی ها هم با کیبورد و روی درجه سختی سوپراستار بازی شده،بازی هم رو 15 مین هستش
یادمه اول اومده بود اینقدر گیم پلیش نا آشنا بود تو بازی 3 تا گل نهایت میتونستم بزنم ولی بعد از نصب پچ خیلی آسونتر یا بهتر بگیم روونتر شد
محتوای مخفی: عکس های مستر لیگ
پچ رو نصب کردی؟بازی رو خیلی بهتر و روونتر میکنهنقل قول:
من با رونالدو نمره 8 آوردم،بالاتر از این دیگه نمیره،یا اگه میره من تا حالا تو عمری که pes بازی میکنم ندیدم
منم با مسی یا پدرو نمیدونم کدومشون ولی هشت و نیم شدم و همه ی بازی های من سوپر استار بوده است ولی چجوری این همه گل زدی ؟؟؟؟
و سهمیه اروپا لیگ ها خالی بندی هست برای انگلیس یکی هست ولی زده 3 تا !!
ترکیب خیلی مهمه،من نوع بازیم دقیقا با این نوع ترکیب مچ هستش،بازیکنایی هم که استفاده میشن مهمن،مثلا من سرمربی گری اسپانیا رو برداشتم جونم در میاد یه گل بزنم،بخش مهم این همه گل، رونالدو هست،تو عمق عالی حرکت میکنه،سرعت و فیزیک خوبی داره،شوت زن هست،تموم کننده عالی هست(البته همه اینا بیشترشون بستگی به شما داره) و ...نقل قول:
برنامه pes loader لینک مستقیم میخوام
من یه بازی چلسیو ورداشتم و با رئال بازی کردم که ۲-۰ بردم و پیترچک نمرش ۸ شد.خیلی حال کردم دروازهبان بهترین بازیکن شد.نقل قول:
Sent from my HTC One SV using Tapatalk 4 Beta
این سوپر استاره یا الان سوپر استارش کردی؟نقل قول:
تو 2013 الان میشه همون یک باخت رو هم نداشت ولی اوایلش نمیشد چنین نتیجه ای گرفت اونهم تو ده روز
اگه سیو زیاد داشته باشه میشهنقل قول:
این عکسا مال فصل دوممه که دارم بازی میکنم،فصل اول اون اولا تاپ پلیر میرفتم،که مسلما نتیجه ها اینجوری مثل این فصل نبود(ولی تمام جام هارو گرفتم)،فینال کوپادل ری بودش که پچ pesedit اومد و نصبش کردم و از اون به بعدش بازی رو رو تاپ پلیر بازی میکنمنقل قول:
شونصد نوع پچ هست یه نفر لینک یه خوبشو اگه میشه برام بفرسته
اوکینقل قول:
دومی رو باید مینوشتی سوپراستار
.
فقط وقتی پچ میریزی تاثیری روی فوتبال لایف نداره وباید از اول بری
موقع ضربه ازاد روی درروازبان سلکت کن و با دایره میتونی شیرجه بزنی و با X میتونی بری زیری پای حریف توپو جمع کنی :n01:نقل قول:
نقل قول:
ببین داری میگی خودت با دسته بدون شوک بازی میکنی پس یعنی 90 درصد از قعالیتهای بازی و گیم پلی رو نداری و حق داری شکایت داشته باشی توصیه میکنم من نه خود کونامی توصیه کرده حتما با دسته شوک دار بازی کنید تا تمام گیم پلی دز اختیارتون باشه
دوستان این درجات موقع پاس فرار دادن یا ضربات شروع مجدد رو چطوری میشه برداشت ؟ میخوام مثل 13 خودکار باشه اینطوری خیلی رو مخه :n29:
از داخل تنظیمات بذار روی basicنقل قول: