دستت درد نکنه
دستت درد نکنه
با سلام خدمت تمام آقایون متخصص من یکسری منوی فلش رو روی K800 نصب کردم ولی وقتی خواستم تم ها شو رو گوشی ست کنم error می ده و مینو یسه : theme can not be set اگه کسی در این زمینه اطلاعاتی داره ازش می خوام که به من کمک کنه.( راستی من روش انجام کار رو بلدم و قبلا روی W810 انجام دادم.) با تشکر
Aghayooone Barobax Khoooooooooooooooooob Goooosh Konid Man Gooshim Ro Ke K750 Hastesh Ro Be W800 Tabdil Kardam Kheyli Ham Raziam Kheeeeeeyly Ham Toooop Shode Age Khastiiin Bekharinesh Behem Begiiiin!!
مشکل از تم نیست . این گوشی و یا کلا سری k حالا هرچی از فایل فلش بطور کلی پشتیبانی نم کنه . یعنی قیدشو بزن برادرنقل قول:
الان خیلی خوشحالی نه . حتما فکر می کنی قیمت گوشیت یه 20 تومنی رفته بالانقل قول:
پارسی را پاس بداریدنقل قول:
برادر فارسی تایپ کن
سلام بخشید قبلی اطلاعاتش کمی اشتباح بود
من گوشیم k750 R1BC002 می خواهم تبدیل لشکنم به K750_R1CA021
فریمور و کستومایزکه دانلود
K750_R1CA021_MAIN_EU_1_RED49.bin-1
K750_R1CA021_FS_EMEA_6_RED49.fbn-2
K750i_CDA102337_103_EMEA_6-3
به نظر شما مشکلی نداره(همه رو با هم فلش بزنم یا جدا جدا ؟) تشکر
سلام بخشید قبلی اطلاعاتش کمی اشتباح بود
من گوشیم k750 R1BC002 می خواهم تبدیل لشکنم به K750_R1CA021
فریمور و کستومایزکه دانلود
K750_R1CA021_MAIN_EU_1_RED49.bin-1
K750_R1CA021_FS_EMEA_6_RED49.fbn-2
K750i_CDA102337_103_EMEA_6-3
به نظر شما مشکلی نداره(همه رو با هم فلش بزنم یا جدا جدا ؟) تشکر
البته Please_Wait_K750_R1CA021دانلدش کردم
سلام با ستول این کار رو انجام بده اول مین رو اد کن بعد fs رو بعد در میسک فایل کاستو مایز وبعد فلش رو بزن من بهتون توسیه میکنم که سریال اصلی کنید بعدهر بلای خواستید سرگوشیتون بیارید
این پست تبلیغاتی باید توسط مدیرا حذف بشهنقل قول:
فایلها ایرادی نداره ولی اگه سریال چنج هستی اصلا فلش نکن چون اون پچ یه ریسکه . بده بیرون با 2 یا 3 هزار تومن اول سریالش رو برگردونن بعد هر کار خواستی بکن . از ما گفتننقل قول:
سلام خوشبختانه پچ کار کرد گوشی گیر نکرد:21:
سلام
با برنامه Setool 2 lite چطوري مي تونم از FS بک اپ بگيرم
سلام بچه ها گوشی من w710 هستش می خوام بدونم با نرم افزار هایی که تو صفحه اول گذاشتید می تونم گوشیمو هک کنم آیا آیکونهایی مخصوص گوشی من دارید من نرم افزارهایی که گذاشته بودید دانلود کردم ev pack رو تو پوشه پلاگین یه فولدر ایجاد کردم و در اون ریختم sefp رو هم داخل پوشه پلاگین ریختم حالا وقتی که far manger رو اجرا میکنم به پوشه پلاگین وسپس به پوشه sefp میرم و وقتی که پنجره ای که ظاهر میشه که enter the matrex هم تواونه تنظیمات رو روی چی بزارم
device : dcu-60 com1 com3
سرعت رو رو چه عددی بزارم
boot scrip گوشیمو از کجا میتونم بفهمم چیه
ودر آخر enter the matrex رو که میزنم این ارور رو میده ایراد از کجاست چکار کنم
Unable to open device : EPIUSB
Check for EPIUSB.SYS driver installed
ممنون
دستور زیر رو تو notpad کپی و سیو کن با پسوند txt و توی Misc Files بزار و Write Script رو بزن. طول می کشه . ولی راه بهتر با استفاده از نرم افزار SEFSTOOL هست که تو Pdf آموزشی توضیحاتش اومدهنقل قول:
کد:readdir:/tpa
readdir:/ifs
سرعت باید حداکثر باشه. اون ارور بخاطر Flash USB Driver که نصبش نکردی که برای هر گوشی هست.نقل قول:
پیشنهاد می کنم از Setool2lite استفاده کن
mymail جان این برنامه ای که گفتی تو سیدی گوشیم هست اگه نیست لینک بده دانلود کنم
سلام به همه ی سروران من
من یه عرض کوچیک داشتم
میخواستم بدونم کدوم ورژن se tool lite میتونه k700 ساپورت کونه؟
بنده خدا اینجا تاپیک هکه ، CD گوشی دیگه چیه.نقل قول:
لینک دانلود برنامه setool2lite v1.8
بعد از اینکه از حالت فشرده درش آوردی توی پوشه drivers و داخلusb_flash_driver دو تا فایل هست که یکی درایور قبلی پاک می کنه(Unistaller) و دیگری هم درایور جدید رو نصب می کنه(installer).کد:http://www.4shared.com/file/29882866/414792f7/setool2lite_v108.html?s=1
گوشی رو خاموش کن و کلید C رو نگه دار و بعد USB رو وصل کن . یه علامت کنار ساعت ظاهر می شه . حالا اون Unistaller>FTDIUNIN.exe رو اجرا کن و بعدشم installer>gg-setup.exe و کلید C رو حین انجام نگه دار. آموزش کار با سیتول رو هم بخونش
با سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشیمو که W810 هست رو برای افزایش فضای پیامک انگولک کردم
اما جواب نداد
ممکنه راهنمایی کنید
فکر کنم افزایش فضا فقط رو k750 و w800 جواب می دهنقل قول:
روی گوشی 750 و 800 تست کردم
حدود 2650 تا شد
w810 شده 200 تا (یادم نیست قبلش چند تا بوده )
اگر کسی برای w810 رو هم فهمید
لطفا بنده رو و بقیه دوستان w810 دار رو در جریان قرار بده
با تشکر از همه شما
این روش فقط روی K750.w800.w700 جواب میده.نقل قول:
روی W810 میگن با پچ جواب میده ولی من هنوز جایی ندیدم که موفق به اینکار شده باشند.
داداش برای w700 راه حلش همون اوایه است دیگه.نقل قول:
سلام ......
من امروز منو k750 خودمو با اسکین مدیا پلیرش تغییر دادم منوها با اسکین به طور کامل نصب شدن و اونا رو با برنامه setool2lt ریختم مسیراهم درست بود و اجرا هم شد همه چی درسته اما مشکل اینجاست که وقتی 10 .15 دقیقه میگذره اسکین مدیا پلیر برمیگرده به همون حالت اول و گوشی عکس ها را نشون نمیده و باید گوشی رو خاموش روشن کنم که مثل همیشه با مکث خاموش نمیشه و خیلی سریع خاموش میشه وقتی بالا میاد درست میشه اما بعد چند دقیقه دوباره همون جوری میشه منو اصلا مشکلی نداره میخواستم ببینم کسی میتونه منو راهنمایی کنه بعد یه چیزی من بار اول برای رختن منو مسیر رو درست نوشتم اما یه پوشه زیادی اضافه کردم یعنی /: fs/tpa/preset/system/menu/xxxx اما بعد درست ریختم میخواستم ببینم مال اونه یا نه؟ چه جوری میشه پاکش کرد ؟ چه جوری میشه منو ها رو با اسکین به حالت اولیه کارخونه برگردوند ؟ من بک آپ نگرفتم کسی داره خواهش میکنم راهنماییم کنید !
در ضمن چند تا منو با اسکین عوض کردم درست نشد ..............
مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستي تو چند تا سايت گشتم چند نفر ديگه هم اين مشكل داشتن معلوم شد مال تغيير اسكين مديا پلير وقتي اين جوري ميشه عكس كه ميگيري ذخيره نميشه 100 درصد مال مديا پليره ولي راه درست كردنو پيدا نكردم !
خواهش ميكنم كمك كنيد !
جواب نمی دید...................
سلام ......
من امروز منو k750 خودمو با اسکین مدیا پلیرش تغییر دادم منوها با اسکین به طور کامل نصب شدن و اونا رو با برنامه setool2lt ریختم مسیراهم درست بود و اجرا هم شد همه چی درسته اما مشکل اینجاست که وقتی 10 .15 دقیقه میگذره اسکین مدیا پلیر برمیگرده به همون حالت اول و گوشی عکس ها را نشون نمیده و باید گوشی رو خاموش روشن کنم که مثل همیشه با مکث خاموش نمیشه و خیلی سریع خاموش میشه وقتی بالا میاد درست میشه اما بعد چند دقیقه دوباره همون جوری میشه منو اصلا مشکلی نداره میخواستم ببینم کسی میتونه منو راهنمایی کنه بعد یه چیزی من بار اول برای رختن منو مسیر رو درست نوشتم اما یه پوشه زیادی اضافه کردم یعنی /: fs/tpa/preset/system/menu/xxxx اما بعد درست ریختم میخواستم ببینم مال اونه یا نه؟ چه جوری میشه پاکش کرد ؟ چه جوری میشه منو ها رو با اسکین به حالت اولیه کارخونه برگردوند ؟ من بک آپ نگرفتم کسی داره خواهش میکنم راهنماییم کنید ! عکس با دوربینم میگیرم ذخیره نمیشه تو این حالت ...........
در ضمن چند تا منو با اسکین عوض کردم درست نشد ..............
مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هم همین بلا رو سر گوشی داداش کوچیکم که k750 بود و به w800 تغییرش دادم اومده
بعد از چن دقیقه اینطوری میشه و تازه آواتاری که برای یه شماره قرار دادیم به جاش یه صفحه سفید میوفته !؟؟
کسی اگه فهمید به قیه هم خبر بده
ولی من روی گوشی خودم که w810 هست هر بلایی که خواستم اوردم و لی هیچ مشکلی براش پیش نیومده
ضمنا اینکه مدیاپلیری که برای w810 درست کردم رو باید روی حافظه گوشی ریخت و با یه پچ اون رو به دستگاه شناسوند
برای تغییر اسکین مدیا پلیر و بقیه آیکنهای گوشی از روش پچ gfx استفاده کنید. روش قبلی مشکلاتی به همراه داره ولی روش Gfx مشکلات به مراتب کمتری(تنها مشکلش اینه که اگر تعداد آیکنها خیلی زیاد باشه یک مقدار سرعت گوشی پایین میاد) داره.تو تاپیک زیر روش کار توضیح داده شده:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=203819
سلام
ممنون ولي من سر در نياوردم به خدا !
يعني بايد اسكين رو تو پوشه gfx بريزم خواهش ميكنم كامل يكي توضيح بده !
عجب غلطي كردم اسكين عوض كردما!
w800 رو نمیدونمنقل قول:
سلام
ممنون ولي من سر در نياوردم به خدا !
يعني بايد اسكين رو تو پوشه gfx بريزم خواهش ميكنم كامل يكي توضيح بده !
عجب غلطي كردم اسكين عوض كردما!
ولی برای w810 خودم
اول یه پتچ رو ریختم تو گوشی
بعد یه پوشه تو حافظه گوشی به نام gfx درست کردم و عکس ها رو ریختم توش
و تموم
الان برای w800 هم برم امتحان کنم و جوابشو میگم
دوستان ممکنه برام فارسی پک رو برای w800 رو اینجا قرار بدید
خیلی ممنون :11:
دوست عزيز اسكين كه گرفتي رو بريز تو پوشه GFX بعد گوشي رو يه بار ريستارت كني اسكين تغيير ميكنه....:11:نقل قول:
اينجوري هم ميتوني اسكين رو بريز تو اين مسير tpa/user/image/gfx بعد پوشه tpa رو فشرده كن همون زيپ بعد اين فايل زيپ رو تو قسمتMISC files برنامه setool2lt قرار بده بعد فلش رو بزن...
موفق باشيد!:40:
سلام مهدی جان این هم فایل مورد نظر شمانقل قول:
فایل پیوست رو بعد از دانلود کردن بدون هیچ گونه تغییری در قسمت MISC file قرار بده وبر روی گوشی فلش
کن.
آقا اسكين عوض نشد ميشه يك اسكين معمولي خودتون آپلود كنيد !
به صورت زيپ با همين آدرسي
كه گفتي !
من با روشه قبلي فقط ميتونم اسكينشو عوض كنم !
بايد براي اينكه gfx جواب بده بايد پچ نصب كنم ؟
باز بعد از چند لحظه دوباره عكسا را نشون نميده و اسكينش ميشه همون اولي !
ديگه دارم ديونه ميشم !
كمك!
دوست عزيز براي استفاده از اينجور فايل ها حتما بايد پچ GFX بايد روي گوشي ريخته باشي اينجوري هيچ تغييري نميكنه....نقل قول:
بيا اينم اسكين به صورت زيپ همين فايل رو تو قسمت MISC files بزار و فلش رو بزن:11:
موفق باشيد!:40:کد:http://www.2shared.com/file/3005495/8b7f3292/tpa.html
سلام به همگی:20::20:
بازم یه سوال فنی حرفه ای :31:
اونم اینگه میشه walkmanرا تو کا750 نگه داشت یا نه؟:21::21:
یعنی یه گوشی مثل دبلیو800 بیاری بعد هکش کنی و walkman را از توش کپی کنی و توی کا750 سالار paste کنیش....:26:
یه همچین کاری را می تونیم بکنیم....:25:
شاید بگید خوب برو تبدیل کن به دبلیو800
ولی باید بگم یک بار تبدیل کردم آما یک قابلیت بزرگ سالار را نداشت اون چی بود؟؟؟؟؟؟:28:
دکمه وسط زیر lcd بین دکمه راست و چپ مال دبلیو walkman میاد ولی برایه سالار مثله task manager کامپیوتر عمل می کنه در اجرای برنامه ها و بازی ها بعدم به خاطر پچ پسورد سالار که دبلیو نداره:27::27:
میشه لینک پچو بذاری !!!!!!!!!!!!
روش نصبش همونیه که تو انجمنه دیگه!!!!!!!!!!!!
من پچی را که برای گوشیم بود و تو همون قسمت آموزشی که دوستمون ایمان صفحه قبل گفته بود رو تست کردم همونی کی به همراشم برنامه بود ! اما پک gfx را دانلود نکردم میشه خودت لینکو بذاری چون اون که دانلود کردمو پچشم نصب کردم جواب نداد و تغییر نکرد!!!!!!!!
فقط پچو نصب کنمو اسکینو بریزم تموتمه دوست عزیز............1
ممنون
کمک بعد از ریختن پچ گوشیم فقط صفحش روشن خاموش میشه ..................
بالا نمیاد چیکار کنم فلش کنم چقدر میگیرن فلش کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟